Fortsætter, hvor det utrolige holdt op.

Dual-core A5-processoren har endnu flere kræfter. 8 megapixel kameraet med helt ny optik kan også optage 1080p HD-video. Det er helt utroligt.

iOS. Verdens mest avancerede mobile styresystem. Og det nemmeste at bruge.

Med hver iOS-version er der endnu nemmere måder at gøre alt på. Derfor er iOS langt forud for sin tid. iOS 5 springer endnu længere frem og indeholder over 200 nye funktioner til iPhone 4S. Her er nogle få af vores favoritter.

iCloud. Dit indhold. På alle dine enheder.

iCloud er den nemmeste måde at administrere alle dine ting på, fordi det administrerer det hele for dig. iCloud opbevarer musik, fotos, programmer, emails, kontakter, kalendere, dokumenter m.m. Og overfører det hele trådløst via push-teknologi til alle dine enheder. Det er automatisk, nemt og problemfrit. Og det virker bare.3

Retina-skærm.
Helt klart.

Det skarpeste og mest levende, du kommer til at se på iPhone 4S, er alting. Retina-skærmen har den hidtil højeste opløsning på en telefonskærm. Pixeltætheden er faktisk så høj, at det menneskelige øje ikke kan se de enkelte pixel. Men du vil uden tvivl bemærke den klare tekst, den skarpe grafik og de smukke billeder. Det er mere imponerende end den udskrevne side. Og du vil blive helt opslugt.

FaceTime. Vink og sig hej.

Med FaceTime kan du høre en stemme og se det ansigt, der hører til – iPhone til iPhone, iPad 2, iPod touch eller Mac via Wi-Fi.4 Så uanset hvor de er, og uanset hvor du er, er du der altid. Det er lige så nemt at lave et FaceTime-opkald som at lave et telefonopkald. Du glemmer aldrig mere en stor begivenhed, et vigtigt møde eller går glip af et godt grin. Og hvem vil ikke blive glad for at se dig?

AirPlay. Fra den lille til den store skærm.

Med AirPlay kan du trådløst streame det, der er på din iPhone, til dit HD-fjernsyn og højttalere via Apple TV.5 Og med AirPlay-skærmdublering vises alt, hvad du ser og gør på din iPhone, på dit HD-fjernsyn på samme tid.

AirPrint.
Udskriv alt trådløst.

Print emails, fotos, websider og dokumenter direkte fra iPhone via Wi-Fi.6 Der er ingen software, du skal hente, ingen drivere, du skal installere, og ingen kabler, du skal tilslutte. Med nogle få tryk på iPhone går du fra at se dokumentet på skærmen til at stå med en kopi i hånden.

Den er bedre, hurtigere og endnu mere global.

iPhone 4S er den første telefon, der på en intelligent måde skifter mellem to antenner for at sende og modtage, så kvaliteten af opkald bliver bedre. Den fordobler også de maksimale HSDPA-datahastigheder til 14,4 Mbps 7 Det betyder hurtigere forbindelser, hurtigere indlæsning og genindlæsning og hurtigere overførsler. Og iPhone 4S er en telefon, du kan bruge i næsten hele verden. Uanset om du er GSM- eller CDMA-kunde kan du bruge GSM-netværk i 200 lande i verden.

Indbyggede apps. De kan næsten alt. Så du også kan.

Du vil gøre almindelige dagligdags ting på ualmindelige måder på iPhone 4S. Tag fantastiske billeder, og optag HD-video. Se dine venner og famillie med FaceTime. Udforsk internettet på Retina-skærmen. Læs emails. Send beskeder. Indstil påmindelser. Kontrollér kalendere.

  1. Test udført af Apple i september 2011 med testmodeller af iPhone 4S-enheder og produktionsmodeller af iPhone 4 med betaversioner og frigivet software. Test af ydeevne gennemført med bestemte enheder; faktiske resultater kan variere.
  2. Evt. mod betaling af normale operatørtakster. Beskeder kan sendes som en sms, når iMessage ikke er tilgængeligt (evt. mod betaling af operatørens beskedtakster). 
  3. iCloud kræver iOS 5 på iPhone 3GS eller en nyere model, iPod touch (3. og 4. generation), iPad eller iPad 2; en Mac-computer med OS X Lion eller en pc med Windows Vista eller Windows 7 (Outlook 2007 eller 2010 anbefales til brug af kontakter og kalendere). Nogle funktioner kræver en Wi-Fi-forbindelse. Nogle funktioner er ikke tilgængelige i alle lande. Brug af visse tjenester er begrænset til 10 enheder.
  4. Kræver en Mac med FaceTime og en internetforbindelse eller en iOS-enhed med FaceTime og en Wi-Fi-forbindelse. Ikke tilgængeligt i alle lande.
  5. AirPlay er kun kompatibelt med anden generation af Apple TV.
  6. Kræver en AirPrint-kompatibel printer, hvis du vil have flere oplysninger.
  7. Tilgængelighed og netværkshastigheder afhænger af operatørens netværk.

Nogle funktioner, programmer, apps og tjenester er ikke tilgængelige i alle lande. Kontakt din udbyder for at få flere oplysninger. Udbuddet af programmer og deres priser kan ændres.

Infinity Blade 2 kommer til App Store i efteråret.

Tangled is available on iTunes. Tangled © Disney.

© 2011 Google. Kortdata © 2011 Google.