Helt nyt design.

Man skulle ikke tro det var muligt. Tænk, at en iPhone med så meget – en større skærm, en hurtigere processor, ultrahurtig trådløs teknologi, et 8 megapixel iSight-kamera – kan være så tynd og så let. Men det er den. Faktisk er iPhone 5 den tyndeste, letteste og hurtigste iPhone nogensinde.

Strålende 4'' Retina-skærm.

Med 4" Retina-skærmen kan du se mere af det hele. Og alt, hvad du ser, er levende og naturtro. Det er en større og smukkere skærm, der er lavet på den helt rigtige måde. Fordi selvom skærmen er større, har iPhone 5 samme bredde som iPhone 4S. Så den er lige så nem at bruge med en hånd.

Ultrahurtig trådløs forbindelse.

Med understøttelse af de nyeste trådløse teknologier kan iPhone 5 oprette forbindelse til de fleste netværk i hele verden.* Og Wi-Fi er også hurtigere. Så du kan surfe, downloade og streame indhold ved utrolige hastigheder, ligegyldigt hvor du er.

Effektiv A6-processor.

Den helt nye Apple-designede A6-processor i iPhone er effektiv, men ikke den store strømsluger. CPU-ydeevne og grafisk ydeevne er op til dobbelt så hurtig som i A5-processoren. Men selv med al den fart får du fremragende batteritid i iPhone 5.

 

AppleSupport.dk • september 2012