Strålende Retina-skærm.  Millioner af pixel forud for sin tid.

Det er helt tydeligt: Med over fire millioner pixel på 13" modellen og over fem millioner pixel på 15" modellen er Retina-skærmen på MacBook Pro en utrolig ingeniørmæssig bedrift. Hvad enten du retoucherer fotografier professionelt eller redigerer hjemmevideoer i HD-kvalitet, giver de mange pixel billederne en skarphed, som du aldrig før har set på en bærbar computer – eller på nogen anden computer for den sags skyld. Med så mættede og levende farver og så skarpe detaljer er det en værdig skærm til verdens mest avancerede bærbare computer.

100% flash-arkitektur. Får alt til at gå hurtigere.

MacBook Pro med Retina-skærm er opbygget udelukkende med flash-arkitektur. Flash er den hurtigste og mest stabile lagringsteknologi. Og det giver uovertruffen kraft og effektivitet i en overraskende kompakt 13" og superslank 15" model. Processor, grafikfunktioner og I/O-teknologi nyder alle godt af de større båndbreddehastigheder, som flash-lagringen giver. Derfor kan denne bærbare computer udføre opgaver, som ingen andre kan. For der er ikke andre bærbare, der er bygget til det.

Tynd.  Let.  Kraftfuld.  Der er kraft bag hver eneste nanometer.

Med avanceret flash-lagring, de nyeste Intel-processorer og den næste generation af grafikfunktioner, der er udviklet med henblik på hastighed, har MacBook Pro en masse kræfter, selvom den ikke er ret stor. Apples designere og ingeniører genovervejede hver eneste detalje i de interne komponenter med henblik på at optimere ydeevnen og minimere størrelsen. Derfor er disse bærbare computere de tyndeste, letteste og bedst fungerende MacBook Pro-modeller, vi nogensinde har fremstillet.

OS X Mountain Lion. Verdens mest avancerede operativsystem.

OS X Mountain Lion udnytter de utrolige teknologier i alle Mac-computere fuldt ud. Det gør en effektiv computer intuitiv og brugervenlig. Det får Multi-Touch-bevægelser på pegefeltet til at føles flydende og naturlige. Det gør det nemt at finde, organisere, dele så godt som alting. Og takket være iCloud får det din Mac, iPhone, iPad og iPod touch til at arbejde smukt sammen.