Utrolig effektiv. Hele vejen igennem.

Vi har designet MacBook Pro med Retina-skærm helt fra bunden af. Det gav os friheden til at forestille os noget radikalt nyt og helt anderledes. En bærbar så tynd og let og samtidig så fuld af kraft. En bærbar udviklet til fremtiden, men klar til brug i dag.

Ned i mindste detalje.

Det kan godt være, at MacBook Pro med Retina-skærm er utrolig tynd og let, men den er også utrolig effektiv. Det krævede fokus og mod til at tage dristige beslutninger at opnå alt dette inden for rammerne af et enkelt design. Hver millimeter er designet, tegnet, bygget og samlet efter de strengeste standarder for ydeevne. Pladskrævende ældre teknologier som den roterende harddisk og det optiske drev blev valgt fra til fordel fra nyere teknologier med større ydeevne, f.eks. flash-lagring. Flash er meget hurtigere og mere driftsikkert end en traditionel harddisk. Og den optager op til 90% mindre plads. Det er en af de mange grunde til, at MacBook Pro ikke blot er utrolig funktionsdygtig, men også utroligt bærbar.

En skærm, der er så avanceret, at forskellen står lysende klart.

Retina-skærmen er et gennembrud – ligegyldigt hvordan du ser på den. Vi skubbede grænserne for teknologien for at opnå en pixeltæthed, der var så stor, at du kan se alt, hvad du gør, helt skarpt, og så du kan redigere med en pixels nøjagtighed. Skærmen har ikke blot den højeste opløsning nogensinde på en bærbar, men har også et integreret design, der sikrer en finish og en samlekvalitet, som ikke tidligere har været mulig. Denne Retina-skærm findes ikke bag et lag glas, den er glasset. Det betyder, at du får alle fordelene ved en avanceret skærm – klare farver, stor kontrast og bred synsvinkel – med meget lidt genskin. Så der er mere at se på og endnu mindre, der kan distrahere dig fra dit arbejde.

Det bedste design. Med den bedste ydeevne.

Vi designede alle aspekter af MacBook Pro med Retina-skærm med henblik på at optimere ydeevnen. Lige fra begyndelsen blev hele den indre struktur opbygget til at rumme de allerbedste komponenter med stor ydeevne. 15" modellen er udstyret med den mest effektive processor og de bedste grafikfunktioner, vi nogensinde har lagt i en bærbar. Og 13" MacBook Pro er den hidtil letteste MacBook Pro – og giver dig en fantastisk ydeevne i en bærbar, der er næsten et halvt kg lettere end sin forgænger. På trods af at vi pakkede så store kræfter ind i en så slankt design, er det alligevel lykkedes os at opnå en utrolig batteritid på 7 timer.2 Det lykkedes os også at integrere højttalere af en kvalitet, som aldrig tidligere har været i en bærbar. Og vi har udviklet et nyt kølesystem, der trækker luft ind fra tre sider på den bærbare. Hver for sig repræsenterer disse elementer en utrolig bedrift. Tilsammen gør de MacBook Pro til verdens mest avancerede bærbare computer.

Processor
GPU
RAM
Flash
Batteri
Vist 15" model

Den nyeste teknologi. Bygget ind i begge sider.

Et design, der er opbygget helt fra grunden, medfører en helt ny opfattelse af, hvilke porte der skal være på en bærbar med stor ydeevne. Både 13" og 15" MacBook Pro med Retina-skærm er udstyret med den hurtigste og mest avancerede I/O-teknologi, der findes. Det er de første bærbare nogensinde, der har haft to Thunderbolt-porte, to USB 3-porte og en HDMI-port, så du får fleksibiliteten til at tilslutte flere eksterne skærme, et HD-fjernsyn og andre enheder med stor ydeevne. Når der ikke er et traditionelt optisk drev, er der plads til porte, som på praktisk vis er anbragt på begge sider af computeren. Vi har endda skabt en slank MagSafe 2-port, som passer til det tynde, slanke design. Så du kan kan tage denne bærbare med dig overalt. Og så er du klar til det hele.

Vist 13" model

Præcist konstrueret. Helt ned til sidste nanometer.

MacBook Pro med Retina-skærm er resultatet af et næsten manisk fokus på detaljer. Apples designere og ingeniører arbejdede tæt sammen om at udvikle hver enkelt del, der indgår i den – ventilatorerne, lufthullerne, højttalerne, de støjreducerende mikrofoner, skruerne, ja endda udformningen af fordybningen til tommelfingeren. Alt blev overvejet, og intet blev overset. Når en bærbar bliver så avanceret, tæller hver nanometer.

  1. Faktisk størrelse og vægt afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.
  2. Batteritid afhænger af brug og konfiguration; se www.apple.com/dk/batteries, hvis du vil vide mere.