En gør-det-selv, passer-ind-overalt-server.

Mac mini with OS X Server, der er klar til brug direkte fra æsken, har en quad-core processor, ultrahurtig Thunderbolt-teknologi og nu dobbelt så stor lagringskapacitet.

Der er en komplet server derinde.

Fyldt med quad-core-kraft.

Mac mini med OS X Server er udstyret med en 2,3 GHz quad-core Intel Core i7-processor, der sikrer en utrolig hastighed og ydeevne, takket være nyheder som Turbo Boost 2.0, Hyper-Threading og en integreret styreenhed til hukommelsen. Tilføj 6 MB L3-buffer – så vil du opdage, at Mac mini med OS X Server har masser af power.

Dobbelt så stor lagringskapacitet. Den er fordobbelt – indeni.

Mac mini har desuden to indbyggede 1 TB harddiske (5400 o./min.),1 så du har masser af plads til wikier og websites, sikkerhedskopiering af data og lagring af næsten alt. Hvis du vil have den ultimative ydeevne, skal du vælge flash-lagring i en eller to 256 GB SSD'er. Denne konfiguration er op til dobbelt så hurtig som den forrige generations flash-lager og næsten fem gange så hurtig som en standardharddisk.2

Lynhurtig Thunderbolt I/O.

Thunderbolt I/O-teknologien giver dig to kanaler i det samme stik med en kapacitet på 10 Gbps i begge retninger. Og den giver dig mulighed for at serieforbinde en skærm og op til seks enheder, inklusive lagringsløsninger med stor ydeevne som f.eks. Promise Pegasus, via en enkelt, kompakt port. Hastighederne ved dataoverførsel er op til 12 gange hurtigere end med FireWire 800.

OS X Server. En server for alle.

Takket være OS X Server har det aldrig været nemmere at installere, indstille og administrere en server. De avancerede funktioner i OS X Server gør Mac mini til en effektiv server - perfekt til hjemmekontorer, virksomheder, skoler m.m.

Klar. Parat til brug. Start.

Programmet Server. Din egen lille it-afdeling.

Mac er kendt for at være brugervenlig, og det er Mac mini med OS X Server også. Derfor er den perfekt til personer, som aldrig har administreret en server før, og til overbebyrdede it-afdelinger. Programmet Server hjælper dig gennem indstillingsprocessen trin for trin. Og hvis du vil have hjælp, kan du altid bruge Hjælpemenuen eller klikke på knappen Næste trin.

Overblik.

Værktøjer som programmet Server giver dig mulighed for hurtigt at indstille alle de vigtigste tjenester og administrere brugere og grupper. Og Profile Manager forenkler anvendelse, konfiguration og administration af dine Mac-computere og iOS-enheder som iPhone og iPad, inklusive brugerkonti til email, kalender, kontakter, beskeder m.m.

Nemt at dele. Samt sikkert samarbejde.

De effektive tjenester i OS X Server gør det nemt at dele oplysninger mellem Mac, pc og iOS-enheder. Adgangskontrollister (ACL'er) administrerer, hvem der har adgang til hvad. Time Machine sikkerhedskopierer alle Macs på dit netværk. Et wiki-website gør det nemt for grupper at samarbejde. Og deling af kalender og kontakter sikrer, at alle er ajour.

Sparer plads. Og energi.

Mac mini med OS X Server bruger mindre end 11 W, når den er passiv3 – det er kun en brøkdel af den strøm, som forbruges af en “towerserver” med lignende specifikationer. Så den har stor betydning for, hvordan du kan arbejde på kontoret, men påvirker ikke planeten ret meget.

  1. 1 GB = 1 milliard byte og 1 TB = 1 billion byte; faktisk formateret kapacitet er mindre.
  2. Test udført af Apple i oktober 2012 med 2,3 GHz quad-core Intel Core i7-baserede Mac mini-testmodeller med to 256 GB SSD'er og 8 GB RAM, 2,3 GHz quad-core Intel Core i7-baserede Mac mini-testmodeller med en 1 TB harddisk (5400 o./min) og 4 GB RAM og produktionsmodeller af 2,0 GHz quad-core Intel Core i7-baseret Mac mini med to 256 GB SSD'er og 8 GB RAM. Test udført med Iometer 2006.07.27 med 30 sekunders “ramp-up”, 5 minutters afvikling, 512 KB anmodningsstørrelse, 8 ventende IO'er og 150 GB testarkiv. SSD-systemer var konfigureret med en disk til operativsystemet og den anden disk til Iometer-test. Gennemsnitlig ydeevne ved medier, der roterer, er beregnet ved at oprette testarkiver på de yderste, mellemste og inderste sektorer af disken og udregne gennemsnittet af alle tre målinger. Test af ydeevne er udført med specielle computersystemer og afspejler Mac minis omtrentlige ydeevne.
  3. Baseret på energibesparende kategorier og produkter i den amerikanske EPA ENERGY STAR-database pr. oktober 2012.