MacBook Air

Nu er den endnu lettere at holde af.

Den mest popu­lære Mac er klar til at slå benene væk under dig igen. Den nye MacBook Air er tyndere og lettere og byder på en strålende Retina-skærm, Touch ID og det nyeste tastatur med Force Touch-pegefelt. Fås i sølv, space grey og guld. Det ikoniske kileformede kabinet er fremstillet af 100 % genanvendt aluminium – det gør den til den grønneste Mac nogen­sinde.1 Og med batteritid til en hel dag er MacBook Air den perfekte bærbare computer til enhver opgave.

Retina-skærm

Fire millioner pixels.
En strålende debut.

Med fire gange så mange pixels som en HD-skærm er det pludselig meget nemmere at tro sine egne øjne. Billeder ser langt mere realistiske ud, og du kan se endnu flere detaljer. Tekst står så skarpt, at det vil føles, som om du læser dokumenter, mails og websites på en udskrevet side. Og med 48 procent flere farver end forrige generation er alt, du ser, flottere og mere levende. Skærmglasset går helt ud til kanten af kabinettet, og den sorte ramme er 50 procent tyndere end før, så nu kan du nøjes med at fokusere på det, der er på skær­men. Og du vil elske det, du ser.

Tastatur

Rede­signet fra A til Å.

MacBook Air har det nyeste tastatur med sommerfugle­mekanisme, der giver fire gange mere stabilitet i tasterne end traditionelle sakse­mekanismer. Sam­tidig får du større komfort og bedre respons. De individuelle LED-baggrundsbelyste taster med lyssensor gør det lettere at skrive i dårlig be­lysning.

Force Touch-pegefelt

Med Force Touch-pegefeltet kan du bruge din Mac på mange forskel­lige måder ved hjælp af små forskelle i, hvor hårdt du trykker. Du har præcis kontrol og ensartet respons – uanset hvor på pegefeltet du trykker – og masser af plads til Multi Touch-be­vægel­ser som at knibe og zoome. Det bliver svært at holde fingrene fra det.

Thunderbolt 3

En for alle. Alt i en.

Thunderbolt 3 kombinerer ultrahurtig båndbredde med den superalsidige USB‑C-branchestandard og giver dig en universalport med fuld fart på – ja faktisk har MacBook Air to af dem. Thunderbolt 3 integrerer dataoverførsel, opladning og video­udgang i én port og leverer en hastighed på op til 40 Gb/s – dobbelt så stor båndbredde som Thunderbolt 2. Du kan nemt tilslutte dine andre enheder med et kabel eller mellemstik. Og fordi Thunderbolt 3 er vendbart, vender det altid rigtigt, uanset hvordan du sætter det i.

Højttalere og kamera

Lyd, der lyder af meget mere.

MacBook Air har bedre lyd end nogen­sinde før takket være den allernyeste lydtekno­logi. Stereo­højttalere leverer dobbelt så kraftig bas og 25 procent højere lydstyrke end forrige generation. Og bredere stereolyd giver et altomsluttende lydbillede, når du lytter til musik eller ser film. FaceTime-kameraet med høj opløsning lader en – eller mange – af dine venner eller familie­medlemmer se dig helt skarpt. Og tre mikrofoner opfanger din stemme mere nøjtagtigt, når du laver FaceTime-opkald, diktererer eller taler til Siri.

Materialer

Den første Mac fremstillet med 100 % genanvendt aluminium.

Alle de ting, du kan på en Mac, er mulige på grund af styresystemet macOS. Det giver dig mulighed for at gøre ting, som ganske enkelt ikke er mulige på andre computere. Forklaringen er, at styresystemet er udviklet specifikt til den hardware, det kører på – og vice versa. Og med macOS Mojave får du nye funktioner – inspireret af de tungeste og mest erfarne brugere, men de­signet til alle.

Mac + iPhone

Din Mac arbejder sammen med din iPhone som ingen anden computer.

Beskeder

Send og modtag tekst­beskeder på din Mac. Alle de beskeder, der tikker ind på din iPhone, bliver også vist på din Mac, så du altid har opdaterede samtaler.

Handoff

Start på et dokument, en mail, tekstbesked, note m.m. på din Mac, og skriv færdig på din iPhone – eller omvendt.

© AppleSupport.dk • 2018