Mac mini

Mac mini

Genskabt til

noget stort.

Nye ottendegenerations 6-core- og quad-core-processorer

Thunderbolt 3 (USB‑C), HDMI 2.0 og mulighed for

10 Gb Ethernet

Hurtigere 2666 MHz DDR4-hukommelse på op til 64 GB

Lynhurtig ren flash-lagring med op til 2 TB SSD

Hellere lille og vågen.

Og virkelig stærk.

Ud over at være en fantastisk stationær computer er Mac mini også drivkraften bag alt fra automatisering i hjemmet til gigantiske renderingsopgaver. Og med ottendegenerations Intel quad-core- og 6-core-processorer og Intel UHD Graphics 630 har Mac mini nu endnu mere beregningskraft til opgaver på den helt store skala. Så uanset om du styrer lydanlægget til en livekoncert eller tester din nyeste iOS-app, er Mac mini den korteste vej fra god idé til rigtig godt resultat.

Processorer

Hukommelse

Luk op for din

indre nørd.

Mac mini har højtydende 2666 MHz DDR4 SO-DIMM-hukommelse til hurtigere rendering, arbejde med enorme filer eller brug af flere virtuelle maskiner. Og nu kan du konfigurere den med endnu mere hukommelse – op til 64 GB – til afvikling af endnu tungere op­gaver.

Lagerplads

Fartmonster med uhyre meget plads.

Mac mini indeholder nu PCIe-baseret ren flash-lagring med op til fire gange hurtigere læsehastig­heder end tidligere flash-løsninger. Derfor kan du indlæse kæmpe filer og starte pro­gram­mer hurtigere end nogen­sinde før – og med 2 TB SSD får du dobbelt så meget plads til det hele.

Apple T2 Security-chip

Den næste generation af sikkerhed.

Mac mini har en indbygget Apple T2 Security-chip – anden generation af Apples

specialudviklede Mac-chip, som er de­signet til at gøre Mac mini endnu mere sikker. T2 Security-chippen samler flere controllere i én og indeholder en Secure Enclave-hjælpe­processor, der danner grundlaget for sikker opstart og krypterede lagringsfunktioner.

Tilslutning og udvidelse

Nu med alle de

rette forbindelser.

Med sine mange forskellige porte er Mac mini klar til mange forskel­lige konfigurationer. Thunderbolt 3 er vores stærkeste og mest alsidige port nogensinde – og Mac mini har fire af dem. Den nye HDMI 2.0-port har mere båndbredde end sin forgænger, så du får hurtigere billed­hastig­heder. Og nu kan Mac mini konfigureres med 10 Gb Ethernet, som betyder, at du kan flytte bjerge af filer og enorme mængder data op til 10 gange hurtigere.

Alsidighed

Ikke kun til skrivebordsarbejde.

Med sin lille størrelse, tunge ydeevne og mange forskellige porte kan Mac mini gå skridtet længere end nogen anden Mac. Og nu hvor den har endnu flere kerner samlet på sine bare 19,7 x 19,7 cm, ved du aldrig, hvor du finder en Mac mini – eller en masse af dem – i fuldt sving.

Mac mini

© AppleSupport.dk • 2018