(placeholder)

© AppleSupport.dk • 10.2020

iMac

Retina-skærm

Superskarp. Og helt uimodståelig. Med en milliard farver og en lysstyrke på 500 nits ser alting bedre ud på en Retina-skærm. Billeder og grafik er spillevende. Tekst står superskarpt. Og for første gang har 27" iMac True Tone-tekno­logi, som giver en mere naturtro visuel oplev­else, og du har mulighed for at vælge glas med nanotekstur, der giver mindst muligt genskin.

Alt i en for alle. Se dine vildeste idéer blive til virkelighed på iMac. Den har et flot design, er utroligt intuitiv og spækket med effektive værktøjer, der betyder, at du kan gå skridtet videre med alle dine projekter. Og den nye 27" model giver en bedre oplev­else på alle tænkelige måder med hurtigere processorer og grafik, udvidet hukommelse og lagringskapacitet, forbedrede lyd- og videofunktioner og en endnu mere impo­nerende Retina 5K-skærm. Det er computeren, der klarer det hele – bedre og hurtigere end nogen­sinde før.

Glas med nanotekstur

Så lidt genskin. Så mange detaljer. Glas med nanotekstur, der blev introduceret i for­bindelse med Pro Display XDR, fås nu også på 27" iMac. Det gør en verden til forskel for arbejdsstationer ved sollys, direkte lys eller under skiftende lys­forhold. I modsætning til typiske matte skærmbelægninger er nanoteksturen graveret ind i glasset på nanometerniveau. Det reducerer genskin og bevarer sam­tidig kontrasten, så billedkvaliteten bliver helt suveræn.

Processor og hukommelse

Fra hurtig til helt vildt hurtig. iMac og powerfulde processorer går hånd i hånd. Med op til en 6-core Intel Core i7-processor har 21,5" iMac al den power, du har brug for, når du arbejder i Photoshop, redigerer videoer eller laver musik. Og 27" iMac fås med op til en 10-core Intel Core i9-processor, så krævende op­gaver som produktioner med masser af lydspor eller kompilering og test af kode går som en leg.

Mere hukommelse. Til seriøst store projekter. 21,5" iMac kan konfigureres til impo­nerende 32 GB hukommelse. Og 27" iMac kan nu konfigureres til 128 GB – dobbelt så stor kapacitet som den forrige generation – så du kan klare selv de mest kom­plekse og krævende arbejdsgange op til dobbelt så hurtigt.

Grafik

Et helt nyt niveau. På alle niveauer. Grafikken på iMac får alt til at tage sig bedst muligt ud. 21,5" modellen har grafik fra AMD Radeon Pro 500X-serien og kan konfigureres med en AMD Radeon Pro Vega 20 GPU, så du uden problemer kan håndtere op­gaver som 3D-rendering eller kom­plekse videoeffekter. Og 27" modellen byder på grafik fra AMD Radeon Pro 5000-serien med op til 16 GB GDDR6-hukommelse til grafiktunge opgaver som redigering af UHD-video eller udvikling af livagtige spilmiljøer.

Lagerplads

Mere plads. Meget hurtigere. Ren SSD-flash-lagring er nu standard på alle iMac-modeller og sikrer høj kapacitet med lynhurtig hastighed. Og 27" iMac kan nu konfigureres op til impo­nerende 8 TB SSD med op til 3,4 GB/s sekventiel læse- og skrivehastighed, så du får afsindigt hurtig adgang til alle dine foto- og videobiblioteker, enorme filer og profes­sionelle pro­gram­mer.

27" iMac

Op til

8 TB

SSD-lager

21,5" iMac

Op til

1 TB

SSD-lager

Kamera, højttalere og mikrofoner

Mikrofoner. Kamera. Og værsgo. Uanset om det drejer sig om krystalklare videoopkald og stemmeoptagelser eller musik og film, der fylder hele rummet, så er iMac uundværlig til både kommunikation og indhold. 27" iMac har nu et 1080p FaceTime HD-kamera og tre mikrofoner i studiekvalitet. Og T2-chippen giver sammen med højttalerne variabel EQ og forbedret basrespons, så alt dit indhold får stor, afbalanceret hi‑fi‑lyd.

Apple T2 Security-chip

Din helt private sikkerhedsvagt. 27" iMac er udstyret med Apple T2 Security-chippen, som indeholder en Secure Enclave-hjælpe­processor, der danner grundlaget for sikker opstart og krypterede lagringsfunktioner. T2-chippen muliggør også effektive funktioner som 1080p FaceTime HD-kameraet, ansigts­gen­kendelse, forbedret basrespons fra højttalerne og “Hej Siri” – og gør omkodning af HEVC‑video op til dobbelt så hurtig som på den forrige generation

Forbindelser

Et væld af porte. Til alt muligt fantastisk. Enhver iMac er udstyret med to superhurtige Thunderbolt 3-porte (USB‑C) og fire USB‑A-porte, så du får masser af højtydende muligheder for tilslutning af eksterne drev, kameraer, skærme m.m. Alle iMac-modeller har en 1 Gb Ethernet-port, og du kan nu konfigurere 27" iMac med 10 Gb Ethernet, så du får op til 10 gange hurtigere hastighed end den forrige generation. Ultrahurtig Wi‑Fi og Bluetooth er standard på iMac, og 27” modellen har Bluetooth 5.0, så du får øjeblikkelig adgang til dine trådløse enheder og alt dit yndlingsindhold.

Mere skærmplads på din arbejdsplads. Med Thunderbolt 3 kan du supplere med op til to 6K-skærme, så du får den ultimative arbejdsstation.

Apple-tilbehør

Genopladeligt. Helt genialt. Magic Mouse 2 og Magic Keyboard er det perfekte par til din iMac. De er lette at tilslutte og følger med, når du køber din iMac. Hvis du vil have flere funktioner, giver Magic Keyboard med numeriske taster og Magic Trackpad 2 dig endnu flere impo­nerende muligheder.

Magic Mouse 2

Det strømlinede design giver vores Multi-Touch-mus en solid konstruktion og et bedre glid, som du mærker med det samme.

Magic Keyboard med numeriske taster

Uanset om du arbejder eller gamer, gør dette tastatur det lige så nemt som at lægge to og to sammen.

Magic Keyboard

Designet med en slank, lav profil og stabilitet for øje, så du kan skrive med komfort og præcision.

Magic Trackpad 2

Designet med Force Touch-tekno­logi, så du kan trykke lidt dybere, klikke overalt på en stor flade og få mange flere muligheder.