iMac 350 & 400 MHz
Med sine 350 MHz (400 MHz på DV-modeller) har den nye iMac alt, hvad du behøver for at bruge alle Internetfunktioner samt sende og modtage e-mail. iMac leveres med programmer som Internet Explorer, Outlook Express og software, så du kan oprette din egen hjemmeside, og det hele er klar til brug. Og med det indbyggede 56 K-modem og Ethernet-porten kan du bruge iMac til at surfe på Internet vha. en telefonlinie, et kabelmodem eller et DSL-modem allerede ti minutter efter, du har taget iMac op af kassen.

Ti minutter til Internet. Sæt stikket i stikkontakten, slut en telefonlinie til, og lad iMac være din guide. I løbet af kort tid vil du være på Internet.
Fra køkkenet, kontoret, klasseværelset og haven.
Er der noget mere fantastisk end at surfe på Internet? Ja, nemlig at surfe på Internet uden at være afhængig af kabler, der binder dig til telefonstikket.

Velkommen til Apples nye trådløse netværk, AirPort, som overraskende billigt giver dig et alternativ til det kabelbundne liv.Velkommen til Apples nye trådløse netværk, AirPort, som overraskende billigt giver dig et alternativ til det kabelbundne liv.
Du skal blot slutte AirPort-basen til telefonstikket, kabelmodemet, DSL-modemet eller Ethernet-netværket. Sæt derefter et AirPort-kort i iMac, og du er klar til start. Op til ti iMac- eller iBook-computere inden for en afstand på 50 meter fra AirPort-basen. Det svarer til en halv fodboldbane.
Alle tilsluttede brugere kan besøge forskellige websites og udveksle dokumenter eller spille de seneste netværksspil med hinanden - altsammen uden brug af kabler.

Du behøver ikke længere sørge for, at iMac er placeret i nærheden af et telefonstik, og du behøver ikke trække nye ledninger i huset. Du kan placere iMac, lige hvor du har lyst, og du kan skifte mening så ofte, som det passer dig. Dette er Internets fremtid. Her er der ingen bånd, der binder dig.

Den nye iMac har en ultraskarp, indbygget 15"-skærm med katodestrålerør, 64 Mbyte RAM (128 Mbyte på iMac DV Special Edition), en ATI RAGE 128 VR 2D/3D-grafikaccelerator og op til 13 Gbyte harddiskplads. Plus to 12 Mbps USB-porte, to 400 Mbps FireWire-porte med seks ben (på DV-modeller) til overførsel af video fra et digitalt videokamera, indbyggede Harman Kardon Odyssey-højttalere og ingen ventilator. Ja, du læste rigtigt: Ingen ventilator. Så nu er iMac ikke blot den sejeste computer på markedet. Det er også den mest lydsvage.

Du kan arbejde her og nu. Det er slut med at spilde tid på en lang opstartsfase. Når du tænder iMac, kan du fortsætte, hvor du slap.


iMac leveres med hele 64 Mbyte hukommelse (128 Mbyte i Special Edition-modellen). Men hvis det ikke er nok, kan du installere mere hukommelse i hukommelsesrummet, som nemt åbnes ved hjælp af en mønt. Du kan installere helt op til 512 Mbyte hukommelse.

Tavshed er guld. I modsætning til PC'er har iMac ikke brug for en indbygget ventilator. Dens geniale design gør den til verdens køligste computer - den er simpelthen "cool".600 MHz Pentium III: 6,7

400 MHz iMac: 13,1
Processorresultater fra
BYTEmark Integer Index


Hastigheden begejstrer. G3-processoren i iMac (op til 400 MHz) slår selv den hurtigste Pentium III-processor i PC'er.*


  Jordbær

  Mandarin

  Lime

  Lilla

  Turkis

  Grafit

En fryd for øjet. iMac har fået nyt design. Den er blevet mindre, mere elegant og mere gennemsigtig.
iMac fås stadig i fem farver (DV-modeller), samt en ny grafitfarvet Special Edition.Oversigt over funktioner

Høj ydeevne til en rimelig pris
 350 eller 400 MHz PowerPC G3-processor
 ATI RAGE 128 VR 2D/3D-grafikaccelerator
 64 Mbyte eller 128 Mbyte SDRAM, kan udvides op til 512 Mbyte
 6 Gbyte, 10 Gbyte eller 13 Gbyte harddisk
 CD-ROM- eller DVD-ROM-drev uden bakke

Hurtig og nem Internetadgang
 Indstillingsassistent, som opretter forbindelse til Internet på under 10 minutter
 Præinstalleret Internetsoftware til surfing på Internet, e-mail og oprettelse af hjemmesider
 Understøtter 11 Mbps trådløst AirPort-netværk (indbygget antenne)
 56 K V.90-modem med høj hastighed**
 Indbygget 10/100BASE-T Ethernet, som straks kan sluttes til et kabel- eller DSL-modem

Afspilning af digital video (kun DV-modeller)
 DVD-ROM-drev til afspilning af DVD-video
 To FireWire-porte til tilslutning af digitale videokameraer, harddiske og andre eksterne enheder med høj hastighed
 Præinstalleret iMovie-software, der gør det nemt for alle at lave digitale videofilm af høj kvalitet i løbet af få minutter

Enkel installering og brug
 Et samlet system, der indeholder alt, hvad du har brug for. Sæt stikket i stikkontakten, og du er klar
 Med Mac OS får du verdens mest brugervenlige systemsoftware
 Præinstallerede programmer, så du straks kan begynde at arbejde og lege
 Interaktive introduktionsøvelser, der hjælper dig med at lære din nye computer at kende
 Omfattende hjælp, når du har brug for det

*Processorresultater fra Bytemark integer index.
**Faktiske overførselshastigheder afhænger af nettets kapacitet og Internetudbyderens modemhastigheder.


Nem brug af diske. Den nye iMac er den første computer med et elegant CD- eller DVD-drev, hvis åbning blot er en sprække. Det er slut med besværlige bakker.Lad spillefeberen rase. Med den indbyggede ATI RAGE 128 VR- grafikaccelerator kan du spille de mest realistiske 3D-spil. Der følger to spil med ved leveringen.
Hurtig tilslutning. Alle portene er lettilgængelige i computerens side. Dermed er det en leg at tilslutte modem, Ethernet, USB- og FireWire-enheder (i DV-modeller).

Superhurtige eksterne enheder. iMac DV-modellerne har indbygget FireWire, så du nemt kan tilslutte enheder med høj hastighed, f.eks. digitale videokameraer og eksterne harddiske.Mange udvidelsesmuligheder. Med USB-porten med to kanaler kan du tilslutte over 100 enheder lige fra joystick til Zip-drev, uden at du behøver omkonfigurere eller genstarte computeren.