iMac 350 & 400 MHz


Det ville fylde en hel bog, hvis vi skulle opremse alle de ting, iMac kan. Vi har en bedre ide. Lad os i stedet se på nogle af de fikse ting, du kan gøre med iMac.

iMac leveres med alt, hvad du behøver for at udforme løbesedler, designe din egen hjemmeside, søge om et lån, bestille en pizza, slå op i en ordbog eller et leksikon, købe koncertbilletter, lave dine egne film, redde et lille kongerige fra onde myrers tyranni, chatte med dine Internetvenner og besøge Louvre-museet. Og du kan gøre det hele i pyjamas, hvis du har lyst.Informativt, sjovt og kraftfuldt. Sammen med iMac får du software i verdensklasse - lærerigt, informativt, underholdende og ganske enkelt nyttigt.


På iMac har vi allerede installeret al den Internetsoftware, du har brug for, f.eks. populære Internetbrowsere som Internet Explorer og Netscape Communicator. Og du kan udveksle en lavine af e-mail med venner og familie, sende vittigheder, billeder og lydarkiver til dem samt henlede deres opmærksomhed på spændende steder, som du har fundet på Internet.

iMac bruger Mac OS med funktionen Sherlock, det kraftfulde søgeværktøj, der finder det, du søger efter på World Wide Web. Sherlock samler funktionerne fra adskillige søgeværktøjer og opfører resultaterne efter relevans. Sherlock kan endda søge på harddisken og finde dokumenter, der er blevet væk, selvom du kun kan huske et ord eller to af indholdet.

Du skal blot skrive en søgekommando, så klarer Sherlock resten. Det er et virkelig smart søgeværktøj. Det er så smart, at det kan forstå det mest avancerede søgesprog i verden, nemlig de ord, vi bruger i daglig tale.Videomagi. iMovie giver dig kraftfulde værktøjer, som du kan bruge til at redigere, navngive og lægge lyd på dine digitale film, og de er enkle af bruge.

iMac er klar
Vil du lave din egen film? iMac DV er klar med iMovie. Takket være iMovie er det lige så nemt at redigere en film, som det er at klippe, kopiere og sætte ind. iMovie er et brugervenligt program til digital videoredigering i tråd med den klassiske Macintosh-tradition.
iMovie har en intuitiv grænseflade med praktiske lokalmenuer og letgenkendelige symboler. iMovie er et ægte Macintosh-produkt, der giver dig mulighed for at klippe og indsætte tekst og grafik ved blot at pege og klikke. Denne integration i Macintosh-systemet er især en fordel for førstegangsbrugere, fordi en stor del af det, du har lært ved at bruge andre programmer på iMac, også vil kunne hjælpe dig, når du begynder at bruge iMovie.

Nu kan du være kreativ på hundrede forskellige måder med AppleWorks. AppleWorks er et kraftfuldt produktivitetsforbedrende program, som allerede er installeret på iMac. Det giver dig mulighed for at tegne, male og skrive samt lave fantastiske diagrammer, grafer, regneark, præsentationer og sjove ting på Internet.

Hold styr på dine aftaler, hjælp hukommelsen på vej med huskesedler, arkiver flere tusind adresser og telefonnumre, og saml alle dine personlige oplysninger på ét sted på iMac med programmet Palm Desktop. Og hvis du bruger en håndholdt computer kan du med Palm Desktops HotSync Manager sikre, at oplysningerne på både den håndholdte computer og iMac er ajourførte.

Hvorfor bruge HTML?
Du kan bruge Adobe PageMill til at designe, bygge, publicere og styre din egen hjemmeside på iMac. PageMill er et brugervenligt program med Mac-lignende funktioner som f.eks. træk og anbring. Det er den nemmeste måde at designe hjemmesider på iMac.

Hvis du er i legehumør, skal du prøve Nanosaur, som er et 3D-spil, hvor du rejser tilbage i tiden for at indsamle æg fra fem dinosaurarter, før en enorm asteroide rammer jorden. Eller påtag dig rollen som Rolly McFly, en bænkebider, der skal redde sit land fra onde myrers tyranniske herredømme i det visuelt fascinerende nye 3D-spil Bugdom. Al denne multimediemagi er mulig takket være QuickTime 4, Apple-teknologien, der giver iMac over 200 digitale mediefunktioner.


En heltemodig bænkebider. Bekæmp de onde myrer i Bugdoms fantastiske 3D-verden.