Power Mac G4 Cube

Power Mac G4 CubePower Mac G4 Cube
Memories are made of this.

 
Tech SpecsG4 ProcessorDesktop MoviesGraphics AccelerationSoftwareDigital Music 
 
Final Cut Pro
Programmet til fagfolk
Vil du prøve kræfter med filmproduktion på et mere ambitiøst niveau? Brug Apples Final Cut Pro 1.2.5 til videoredigering. Final Cut Pro er den prisbelønnede alt-i-en-løsning til dem, der beskæftiger sig med videoredigering, -fremstilling og specielle effekter på et professionelt niveau. Med et væld af effektive funktioner og egenskaber samlet i et værdsat program kan Final Cut Pro-softwaren (ekstraudstyr) forvandle Power Mac G4 Cube til et filmstudie, som er til at betale.
 
Med Power Mac G4 Cube kan du forvandle digitale videooptagelser til film, som du kan vise for familie og venner.
 
Power Mac G4 Cube leveres med Apples prisbelønnede iMovie 2 -software til videoredigering installeret. iMovie er utroligt brugervenligt. Med den intuitive grænseflade er det nemt at overføre digitale videoklip, sætte dem sammen til en fortælling, peppe dem op med overgange i bedste Hollywood-stil, og indsætte rulletekster, kommentarer og musik. Kombinationen af god Apple-teknologi, som FireWire og QuickTime, og computerens brugervenlighed gør iMovie til den nemmeste måde at fremstille dine egne film på.
 
iMovie 2 Med iMovie 2-software til videoredigering installeret er muligheden for at producere dine egne film inden for rækkevidde.
Du kan vise de færdige film på computerskærmen, optage dem på videobånd eller sende dem til familie og venner via e-post. Og så kan du selvfølgelig arkivere dem på harddisken. Du har rigeligt med plads: Power Mac G4 Cube leveres med en 20 GB Ultra ATA/66-harddisk - hvilket giver plads nok til at arkivere mere end en times digitale videoklip og film i høj kvalitet.
 
Med en overførselshastighed på 66 MB pr. sekund på bussen er Ultra ATA/66 en af de mest avancerede harddiske på markedet og perfekt til de krav, som stilles ved arbejde med digital video. Du kan hurtigt og uden forsinkelse overføre digitale videoarkiver direkte fra det digitale videokamera.
 
FireWire Overfør digital video med 400 Mbps
Power Mac G4 Cube er udstyret med to 400 Mbps FireWire -porte (IEEE 1394). Med en så stor båndbredde kan FireWire overføre 30 gange så meget materiale pr. minut som USB, hvilket gør det til den oplagte grænseflade til digitale videokameraer og andre enheder med høj ydeevne. Du kan ikke blot udskifte FireWire-enheder i flæng, der kræves heller ikke ID til enhederne, kortslutningbøjler, DIP-kontakter eller slutstik. Du kan faktiske forbinde op til 63 ekstra enheder til de to FireWire-porte på G4 Cube - mere end nok til ethvert digitalt videoprojekt.
 
iTools Vis dine film på Internet
Vil du nå ud til et større publikum? Hvorfor ikke publicere dine film på Internet. Det er enkelt, hvis du tilmelder dig iTools* - Apples gratis pakke med Internettjenester. iTools indeholder HomePage, et værktøj, du kan bruge til at fremstille og publicere dit eget websted, selv uden forudgående erfaring med webdesign eller webprogrammering. Du skal blot vælge en af de fængslende skabeloner, så klarer HomePage resten på nogle få sekunder. Herefter kan du pege og klikke for at overføre film til iDisk (som giver dig 20 MB gratis lagerplads på Apples Internet-servere - dette er en af de andre fordele ved iTools-kontoen). Så enkelt er det at forvandle et websted til en biograf på Internet.

*iTools findes kun på engelsk  

. . .
-
 PowerMac G4 Cube
a
www.AppleMuseum.dk
450 MHz - Maj 2001
2001