Power Mac G4 Cube

Power Mac G4 Cube Software CDs
Loaded and ready to go.
 
Tech SpecsG4 ProcessorDesktop MoviesGraphics AccelerationSoftwareDigital Music 
 
Den nye Power Mac G4 Cube leveres med masser af fremragende software, hvilket er en stor fordel. Når det gælder om at få noget fra hånden, er det nemlig ikke bare vigtigt, hvad computeren formår, men også hvad du kan bruge den til. Svaret er, når vi taler om G4 Cube, stort set alting.
 
Softwaren til G4 Cube omfatter bl.a. Mac OS 9.1 med Internetdetektiven Sherlock 2, iTunes, iMovie 2, Microsoft Internet Explorer, Microsoft Outlook Express, Netscape Communicator, AppleWorks 6, QuickTime, FAXstf og Palm Desktop samt de tre berømte spil: Cro-Mag Rally, Bugdom og Nanosaur. Faktisk er G4 Cube med 128 MB RAM forberedt til Mac OS X, hvis du skulle få lyst til at installere vores nyeste System-software på et senere tidspunkt.
 
iTunesApples iTunes -software forvandler Power Mac G4 Cube til en effektiv digital jukebox med brugervenlige værktøjer til at optage musik fra audio-CD'er, søge og bladre i musiksamlingen, administrere spillelister, overføre sange til MP3-afspillere, lytte til Internet-radiostationer og endda brænde egne CD'er*.
 
iMovie har stået fadder til en hel ny genre: Film på computeren. Med iMovie kan du redigere flere timers digital video, så du bevarer de spændende klip og fraklipper de kedelige sekvenser. iMovies brugervenlighed har betydet, at hjemmevideoen har fået en renæssance. Folk finder gamle videobånd, som i årevis bare har ligget og samlet støv, konverterer filmene til det digitale format og redigerer dem, så de bliver til små mesterværker, som kan bringe glæde i mange generationer fremover.
 
iMovieDet er en leg at redigere hjemmevideo med iMovie, fordi G4 Cubes PowerPC G4-processor hurtigt klarer opgaver som visning af overgange og effekter. Det er enkelt at arrangere de udvalgte videoklip i den rækkefølge, du skal bruge dem, tilføje musik, overgange og smarte effekter som vandløbseffekt og blød fokus samt den type titler og rulletekster, du vil bruge. Når filmen er færdig, kan du indspille den på et almindeligt videobånd og vise den på et fjernsyn. Eller du kan eksportere filmen i et QuickTime-format, som kan vises på Internet, sendes via e-post til familie og venner eller arkiveres på CD'er (vha. G4 Cubes CD-RW-drev).
 
AppleWorks AppleWorks er en uhyre populær softwarepakke, som indeholder seks forskellige programtyper: Tekstbehandling, regneark, databaser, præsentationer, tegneprogram og maleprogram. Du kan bruge AppleWorks til at fremstille utrolige lysbilledpræsentationer samt til at skrive alt fra en boganmeldelse til en roman (programmet kan endda foretage stavekontrol). Og hvis du har en farveprinter, kan du bruge AppleWorks til at fremstille alt fra fysikrapporter til fødselsdagskort - samt foldere, bannere og referater - på en Power Mac G4 Cube. Brug AppleWorks, når du tegner og maler digitalt eller til at holde styr på budgettet i et regneark (herefter kan du bruge de oplysninger til at fremstille et diagram over, hvordan pengene bliver brugt). Med AppleWorks kan du kategorisere folk i en database i henhold til forskellige kriterier, og du kan også skrive konvolutter eller adressemærkater til dem allesammen.
 
SherlockDerudover er G4 Cube også perfekt til at handle på Internet. Især med Sherlock 2, den effektive søgeteknologi, som er en af de mest roste funktioner i operativsystemet i Macintosh. Sherlock kan ikke blot finde de bedste tilbud og vise dem i rækkefølge med de billigste først. Programmet kan også finde ud af, om varen er på lager. Og du kan ikke bare købe nye ting. Efterhånden som flere mennesker får ryddet ud i garager og pulterrum og sætter tingene til salg på Internet, kan der være en mulighed for at finde de gamle tegneseriehæfter, sjældne videofilm eller signerede akvareller, du har ledt efter. Når de bliver sat til salg, finder Sherlock 2 ud af det. Det samme gælder oplysninger, som er svære at finde. Faktum er, at med over en milliard sider på Internet, er det nødvendigt at have Sherlock 2 til at kunne finde præcis de oplysinnger, du skal bruge.
 
Palm Desktop til Macintosh er en programpakke til administration af personlige oplysninger. Pakken er baseret på det prisbelønnede Claris Organiser 2.0 og HotSync-software. Det er den perfekte løsning, når du skal planlægge din tid på G4 Cube, og den er fremragende til at opdatere oplysninger i en håndholdt Palm-OS-enhed.
 
Forbered dig på en ujævn køretur i det livlige bilspil Cro-Mag Rally. Uanset om du vælger at køre i mammutbil, træstammebil, en bil af sten eller den trojanske hest, drøner G4 Cube afsted med en halsbrækkende hastighed. Du kan spille Cro-Mag Rally alene eller udnytte G4 Cubes kraftige processor til at køre mod dine venner.


* iTunes kan bruges til at reproducere materiale. Programmet giver kun licens til at reproducere materiale, som ikke er beskyttet af ophavsret, materiale, som du har ophavsretten til, eller materiale, som du ifølge lovgivningen har lov til at reproducere.

Gør det hele
Det kan være svært at holde tal på alt det, du kan gøre med den software, som følger med Power Mac G4 Cube. Du kan brænde musik-CD'er med iTunes, fremstille film på computeren med iMovie, se Internet-TV med QuickTime og bruge den gratis iTools-konto til at bygge et websted med HomePage. Du kan også sende og modtage e-post (og faxbeskeder), oprette regneark, databaser og præsentationer samt spille spil. Du vil virkelig sætte pris på, at G4 Cube er en supercomputer, når du bruger alle programmer samtidigt. PowerPC G4-processoren kan nemlig virkelig trække læsset med sine tre milliarder beregninger pr. sekund.
 
iTools Få iTools på vores regning
Tilmeld dig en gratis iTools -konto*, og brug Apples HomePage-software til at bygge et websted på få minutter. Herefter kan du arkivere film og digitale billeder på den 20 MB iDisk, som følger med iTools-kontoen.
 
Mac OS 9.1 Styrken ved Mac OS 9.1
Mac OS 9.1 understøtter brugerkreds, automatisk opdatering af software, adgangskode med stemmemønster, en nøglering, som samler alle adgangskoder på et sted, samt sikker kryptering. Deruover understøttes arkivdeling via Internet, en netværksbrowser, som viser arkivservere, FTP-servere og webservere lige så enkelt som printere på lokalnetværket, samt AppleScript via TCP/IP.
 
Det er nemt at oprette forbindelse til Internet
Den smarte Indstillingsassistent i Mac OS 9.1 kan bruge en eksisterende Internetkonto. Hvis du er helt ny bruger, kan Indstillingsassistent hjælpe dig med at blive tilmeldt en Internetudbyder.

*iTools findes kun på engelsk.

. . .
-
 PowerMac G4 Cube
a
www.AppleMuseum.dk
450 MHz - Maj 2001
2001