Apple AirPort

AirPort has a way of making you feel at home.


Tech SpecsAt SchoolAt HomeNetwork



Mens Windows-branchen kæmper for at indhente AirPort, tilbyder Apple sine kunder en fremragende teknologi til at dele Internetforbindelser i et hjem eller på en skole med mange almindelige og bærbare computere - altsammen uden de generende telefonledninger og strømforsyninger, som bruges til almindelige modemer og kabelmodemer.
En af de første ting, AirPort gør, er at give dig den tabte plads tilbage - eller i det mindste en stor del af den. Du behøver ikke længere at koge indvendigt af raseri, hver gang du ser et virvar af ledninger, og du behøver heller ikke at være balancekunstner for at undgå at falde i dem.

Ser man bort fra udseendet, kommer AirPort virkelig til sin ret, hvis du kun har én Internetkonto*, og alle vil bruge den på samme tid. Den giver dig nemlig mulighed for at dele én Internetforbindelse mellem alle Macintosh-computerne i hjemmet.

Kabler overalt
Før den trådløse teknologi kom frem, oprettede man netværk ved at forbinde computere med kabler. Det var nødvendigt bore huller i væggene, når man trak kabler. Hvis du ville dele arkiver, skulle du sætte dig ind i kompliceret netværkssoftware, og hvis du ville have adgang til Internet fra mere end én computer, var det nødvendigt at få lagt en ekstra telefonlinie ind.

Med Airport tilbyder Apple et nemmere og billigere alternativ. AirPort er et trådløst 11 mbps lokalnetværk, som sikrer effektiv og stabil kommunikation mellem flere computere og Internet, uden at irriterende kabler lægger bånd på dig.

Hurtigt og fleksibelt
Med AirPort kan du udforske Internet, uanset hvor du er i huset - ikke bare hvor netværksforbindelsen er. AirPort tilbyder arkivdeling med op til 10 gange den hastighed, som almindelige netværk til hjemmet tilbyder. AirPort giver dig hurtig, sikker og billig adgang til Internet og giver samtidig mulighed for at dele én Internetforbindelse mellem flere computere på samme tid.

Der er to ting, som gør AirPort til den mest cool opfindelse til hjemmet siden air condition: AirPort-kortet og AirPort-basen. AirPort-kortet fås til alle nye Macintosh-computere - iMac, iBook, Power Mac G4 og PowerBook. Det er det samme kort, som bruges i alle computere, der er forberedt til AirPort, og du kan selv montere kortet, som er på størrelse med et kreditkort. Det bliver leveret med den software, som er nødvendig for at opstille og bruge et AirPort-netværk.

AirPort til hjemmet
AirPort er den ideelle løsning til familier, som vil dele én Internetforbindelse - til at surfe på Internet, læse e-post og spille netværksspil. AirPort er udviklet til brug i hjemmet og på skoler og er derfor nem at opstille og bruge.

Og med en rækkevidde på ca. 45 meter og mere i nogle omgivelser giver AirPort dig mulighed for at bruge computeren, hvor du vil, og ikke bare hvor der er et telefonstik.

*Forudsætter, at du har en konto hos en Internetudbyder.


AirPort til hjemmet
AirPort er den ideelle løsning til familier, som vil dele én Internetforbindelse til at udforske Internet, læse e-post og spille netværksspil. AirPort er udviklet til brug i hjemmet og på skoler og er derfor nem at opstille og bruge.

Forestil dig at surfe på Internet i sofahjørnet, læse e-post i spisestuen eller spille netværksspil i havestuen. Med en rækkevidde på ca. 45 meter - og mere i nogle omgivelser - giver AirPort dig mulighed for at bruge computeren, hvor det passer dig bedst, og ikke bare hvor der er et telefonstik.

AirPort Demo

. . .
-
Apple´s produkter
a

-
app
2001