Må vi præsentere den nye Power Mac G4. Alle med to processorer og til en pris fra kun $1699
Alle Power Mac G4-modellerne har to PowerPC-processorer, der har en fantastisk ydeevne på op til 18,3 gigaflop. Det avancerede kontrolsystem, DDR SDRAM og en L3-buffer fra Xserve-arkitekturen giver en overlegen gennemstrømningshastighed. Fænomenale udvidelsesmuligheder giver plads til to optiske drev, fire harddiske, fire PCI-kort og op til 2 GB DDR SDRAM. GForce4- eller Radeon-grafikkort i 4X AGP-pladsen giver den hurtigste grafik nogensinde og understøttelse af to digitale skærme.


ArkitekturSuperdrive

Den helt nye Power Mac G4 er bundsolidt sammensat svarende til den professionelle Xserve. Dens to turboladede processorer er finjusteret til optimal ydeevne med nyskabelser, der giver forbedret hukommelsesbåndbredde og hurtigere dataoverførsel.

Lige meget hvilken hastighed du vælger, får du den imponerende ydeevne af to processorer på 867 MHz, 1 GHz eller 1,25 GHz, som har 500 MHz mere end den tidligere generation af Power Mac G4.

Fantastisk tvillingekraft
De to 1,25 GHz PowerPC G4- processorer — med en kombineret ydeevne på 18 milliarder flydende kommaberegninger pr. sekund, eller 18 gigaflop — bragte denne fantastisk hurtige Power Mac G4 alene i spidsen som den ultimative arbejdsstation til professionel grafik. For at styre al denne kraft kræver systemet den nye systemkontrol designet til Xserve samt dens L3-buffer og DDR-hukommelse.

Bufferfremskridt
Den utrolig hurtige processor får et ekstra skub med en avanceret buffer-hukommelsesarkitektur, der giver ultrahurtig, dedikeret hukommelse med en massivt forbedret gennemstrømningshastighed. Mens det er betydeligt hurtigere at få data fra hovedhukommelsen end fra harddisken, får alle tre nye Power Mac G4'er et endnu hurtigere hukommelsesniveau, kaldet en L3-buffer. L3-bufferen forstærker processorfunktionen ved at give hurtig adgang til data- og programkode ved hastigheder på op til 4 gigabyte pr. sekund. Modellen med to 1,25 GHz-processorer bruger 2 MB af hurtige DDR-SRAM, der yder op til 500 MHz på hver af dens kredse, mens 867 MHz- og 1 GHz-modellerne har op til 1 MB DDR-SDRAM på hver af deres kredse.

Den gør det dobbelt så hurtigt
Nye Power Mac G4-systemer indeholder Double Data Rate SDRAM, også kendt som DDR-SDRAM. Med DDR-SDRAM kan systemet læse og skrive data til og fra hukommelsen på både den stigende og faldende frekvens af hver taktfrekvens. Den har en dobbelt så hurtig gennemstrømning som SDRAM, som kun kan læse og skrive på den stigende frekvens af taktfrekvensen. Resultatet af gennemstrømningen mellem hovedhukommelsen og systemkontrollen er 2,7 GB ps, mere end dobbelt så meget som gennemstrømningen fra den tidligere Power Mac G4 på 1 GHz og to processorer.

Plads til to optiske drev
Har du brug for flere drev? Installer det kombinerede DVD/CD-RW-drev i det bekvemme optiske rum foran. Med SuperDrive (DVD-R/CD-RW) kan du brænde dine egne DVD-Video-diske og afspille dem på næsten alle almindelige DVD-afspillere.
  Dobbelt op
De var ikke helt tilfredse med to processorer og dobbelt datahukommelse, så ingeniørne fra Apple føjede mere kvalitet til systemet. 1 GHz- og 1,25 GHz-modellerne med to processorer leveres med SuperDrive, mens 867 MHz-modellen tilbyder det kombinerede DVD/CD-RW-drev — og plads til endnu et optisk drev. Power Mac G4 har også to ATA-grænseflader, en Ultra ATA/100 og en Ultra ATA/66, og du kan installere to drev i hver grænseflade, så du kan installere i alt fire interne harddiske. (Eller du kan installere et SCSI PCI-kort og blande det hele, til du har i alt fire drev)

Nvidia- og ATI-logoer Fantastisk grafik
Grafik -ydeevnen er helt enestående med fantastiske grafikprocessorer og understøttelse af to skærme på alle modeller. Med AGP 4X-grafik får du overlegen ydeevne fra et af disse grafikkort: NVIDIA GeForce4 MX-grafikkort med 32 MB DDR SDRAM overtager omdannelses- og lysberegningsfunktionerne fra computerens CPU og frigør den dermed til at udregne mere stabile beregninger for kollisioner, bedre algoritmer og mere realistiske udregninger. ATI Radeon 9000 Pro-grafikkortet bruger 64 MB DDR SDRAM på en kvadratisk arkitektur, der leverer fire parallelle, punktændrende forbindelseslinier - og forbedrer dermed oplevelsen i forhold til en typisk 2-linies arkitektur væsentligt. Som en speciel mulighed kan du gå helt amok med NVIDIA GeForce4 Ti-kortet og dets 128 MB-rammebuffer af DDR SDRAM, som gør det i stand til udføre 1,23 trillioner handlinger pr. sekund. Hvert eneste af disse kort leveres med både ADC- og DVI-stik til understøttelse af to skærme uden et ekstra PCI-kort.

To Cinema HD 23
Få det store billede
ADC-stikket (Apple Display Connector) gør det utrolig nemt at slutte Power Mac G4 til en af fire smukke skærme — den fantastiske 23" (punktopløsning på 1920 x 1200) Apple Cinema HD Display, 22" Apple Cinema Displayeller 15" eller 17" Apple Studio-skærm. Der er ingen knapper til justering af billedet - det helt digitale signal mellem Mac og skærm leverer den friske, sprøde billedkvalitet.

Styrken i UNIX og den elegante enkelhed fra Macintosh
Mac OS X v10.2 Arbejd og leg med det mest avancerede operativsystem på planeten. Mac OS X v10.2 giver dig teknologi som f.eks. preemptive multitasking, symmetrisk multiprocessor og multithreading, så du kan udnytte de to processorer. Ud over det dirigerer Quartz Extreme grafikopgaverne til processoren på grafikkortet og frigør dermed Power PC G4-kredsløbet, så den kan bearbejde flere data. Og der er et væld af nyt software , der gør din digitale hverdag mere enkel og dig mere produktiv.

iTunes, iMovie, iPhoto, iDVD
En palet fyldt med professionelle værktøjer - turboladet af Mac OS X
Power Mac G4 har også et helt bibliotek med kreative, produktive og kommunikations- programmer fra tredieparter , der yderligere fremhæver styrken i Mac OS X. Ydermere er der i alle tre Power Mac G4-modeller inkluderet Apples brugervenlige iPhoto-, iMovie 2- og iTunes 2- software. Modellerne med SuperDrive leveres også med iDVD 2, så du kan lægge din arbejdsmappe på DVD eller omdanne dine digitale videooptagelser til DVD-baseret præsentationsmateriale.

Se hvor hurtigt dine professionelle programmer afvikles på de hurtigste G4- processorer og den mest avancererede bufferhukommelse til dato. Du vil nyde godt af, at både hardware og software er blevet mærkbart hurtigere.Når du installerer Final Cut Pro 3 på din 1,25 GHz Power Mac G4 med to processorer og Mac OS X, er du klar til at flytte grænserne for digital videoredigering. Final Cut Pro 3 udnytter styrken i Mac OS X og G4 Velocity Engine og leverer dobbelte realtidseffekter som krydsopløsninger, titler og farvejustering på rekordtid.

Med dets alsidige 2D- og 3D-sammensætnings- og animationsværktøjer arbejder Adobe After Effects til Mac OS X med andre Mac OS X-programmer som Premiere og Illustrator og hjælper dig med at oprette bevægelig grafik i høj kvalitet og visuelle effekter til film, video, multimedier og Internet. På samme måde afvikles kreative programmer som Cinema 4D, CorelDRAW og Macromedia Freehand 10 nu også fint på Mac OS X.

Bag kassen
Du får også fordelen af at have indbygget Gigabit Ethernet, så du kan blæse store filer på tværs af dit LAN med hidtil uset fart - 56K-modem, AirPort- kortplads, to 400 Mbps FireWire- porte og fire USB-porte (to på computeren, to på tastaturet). I øvrigt er FireWire, PCI-udvidelse (fire 64-bit, 33 MHz PCI-pladser i fuld længde med en gennemstrømningshastighed på 215 MB pr. sekund) og Gigabit Ethernet integreret direkte i hovedsystemets kontrolfunktioner - forsinkelsen bliver dermed reduceret, og det giver en overlegen I/O-ydeevne.

Xserve

Xserve
Xserve , der er designet til at bruge de nyeste fantastiske evner i Mac OS X Server, har med sine pladsoptimerede 1U-servere en fænomenal processkraft (med en eller to 1 GHz PowerPC G4-processorer efter dit valg, der afvikles med hastigheder på op til 15 gigaflop), utrolig lagerkapacitet (op til 480 GB), høj båndbredde-I/O og eksterne administrationsværktøjer, der gør det til en leg at bruge og vedligeholde dem.


. . .
-
 PowerMac G4
a

-
Dual processor
2002