iBook 3D-grafik i professionel kvalitet.
Tekniske specifikationerGrafikTrådløsSoftware

Den nye iBook G4 viser 3D-billeder og fantastiske effekter i fotografisk kvalitet - lige, hvad du behøver for at nyde den nyeste generation af Mac-spil.

Det skyldes, at vi har udstyret den nye iBook G4 med de kraftfulde grafikfunktioner fra bærbare computere i den professionelle klasse. Med ATI Mobility Radeon 9200-grafikprocessoren med 32 MB DDR SDRAM og AGP 4X har iBook G4 en fantastisk ydeevne ved gengivelse af 2D-, 3D- og multimediegrafik i de mest krævende spil og programmer på markedet.

ATI Mobility Radeon 9200
ATI Mobility Radeon Mobility Radeon 9200 sikrer ufattelig hurtig gengivelse af ægte 32 bit farver. Den understøtter komplekse teksturer og 3D-effekter og hjælper dig med at få det optimale udbytte af hurtige action-spil og multimedietitler. Desuden er den udstyret med SMARTSHADER-teknologi, som byder på fænomenale forbedringer i gengivelsen af detaljer og den generelle ydeevne (vent bare, til du ser, hvor realistisk den gengiver elementer som metal, væsker og træ). Den giver dig altså ikke bare meget højere hastighed, men også spektakulære 3D-billeder og endnu flere effekter i fotografisk kvalitet.

Med 32 MB DDR RAM på processoren har ATI Mobility Radeon 9200 med AGP 4X masser af hukommelse til multimedieprogrammer, så de kan gengive 3D-grafik i en flyvende fart. Store visuelle elementer opdateres hurtigt efter billedbehandling med filtre, sløring og farvekorrektion. Og hovedhukommelsen bliver ikke belastet med grafikbehandling, så hele systemets ydeevne bliver forbedret.

Kast en stor skygge
Skærmbillede fra Shadowbane Du vil opdage, hvordan disse forbedringer kombineres i en visuel fest, når du installerer en ny 3D-softwarepakke som Shadowbane på iBook G4. Shadowbane er et onlinespil til flere spillere og kombinerer rollespil i fantasy-genren med strategispil, så du får fysisk indflydelse på dit riges historie, politik og landskab. Du kan bruge de fantastiske grafiske kræfter i iBook til at bygge slotte i fotografisk kvalitet, opbygge hære, underkaste dig kæmpestore områder - og herske i dit rige.

Strålende opløsning
iPhoto og opløsning Takket være den strålende 12,1" eller 14,1" TFT XGA-skærm med aktiv matriks er iBook perfekt til spil, videoredigering, afspilning af QuickTime-film og administration af din digitale fotosamling. Den knivskarpe opløsning på 1024 x 768 punkter giver dig rig mulighed for at vise, hvad du kan udrette med iMovie, iPhoto og andre fantastiske programmer , som trives på Mac.

Og vent bare, til du prøver at redigere digitale fotografier. Slut et digitalt kamera til en af USB 2.0-portene på iBook, så klarer iPhoto resten for dig - import af billederne og hjælp til at organisere dem. Du kommer til at redigere billeder son en professionel, når du fjerner pletter og røde øjne, beskærer billeder præcist og udskriver de perfekte fotografier på din inkjet-printer.

Fordelene ved Mac OS X
Mac OS X v10.3 Panther Mac OS X v10.3 Panther bruger en kombination af Quartz, OpenGL og QuickTime - tre af de mest kraftfulde grafikteknologier på markedet - til at sikre de hidtil bedste og mest avancerede grafikfunktioner. Quartz, det kraftfulde 2D-grafiksystem, der er udviklet af Apple, har indbygget understøttelse af PDF (Portable Document Format). Quartz sikrer lynhurtig gengivelse, kantudjævning og PDF-sammensætning, så du får en fantastisk grafikkvalitet. OpenGL giver en fantastisk gengivelse af den 3D-grafik, der bruges i professionelle 3D-baserede programmer og til de mest krævende spil. Og for at sikre kompatibiliteten med de nyeste funktioner til streaming af lyd og video har vi udstyret Mac OS X med QuickTime 6, den førende teknologi til digitale medier.
...
Quartz ExtremeAccelereret Quartz Extreme
Mac OS X v10.3 Panther sætter skub i sammensætningen af 2D-, 3D- og QuickTime-indhold, fordi systemet bruger grafikprocessoren i stedet for hovedprocessoren. Dette giver iBook et stort forspring med hensyn til grafiske muligheder - inklusive farve, lys, modellering, transformationer, tekstur, alfa, sløring og meget mere.
...
Dvd-afspilning
ATI Mobility Radeon 9200-grafikprocessoren hjælper også til med at sikre dvd-afspilning med fuld hastighed - en fantastisk fordel, når du ser film på iBook.
...
VGA-tilslutning
iBook G4 kan også arbejde med VGA-skærme, så du kan dublere skærmbilledet på en ekstern skærm eller projektor. Slut blot den eksterne skærm eller projektor til videoudgangen via det medfølgende Apple VGA-mellemstik til skærm. Så er du klar.
...
Composite videokabelComposite og S-videoudgang
Det er nemt at vise multimedieprojekter på en fjernsynsskærm. Du skal bare slutte fjernsynet til videoudgangen vha. et Apple-videomellemstik (ekstraudstyr) - så er du på tv.
...
Warcraft III: Reign of Chaos
Du kan se alle fordelene ved iBook G4, når du spiller Mac-spil som Warcraft III: Reign of Chaos fra Blizzard Entertainment. Du møder vilde orker med grøn hud, nattens alfer og den skræmmende mareridtshær, der er kendt som Scourge. Din mission er at opbygge legendariske helte, som skal kæmpe mod disse trusler og nå stadig højere niveauer - og du er kun bevæbnet med dine egne spilleevner og din iBook G4.


. . .
-
iBook G4
Okt.

-
G4 - processor
2003