iBook Håndbøger ikke nødvendige.
Tekniske specifikationerGrafikTrådløsSoftware

iBook G4 leveres pakket med brugervenlig software, som betyder, at du vil kunne udføre opgaver, som du kun kan drømme om på en pc - som f.eks. at brænde dine egne cd’er - lige efter, du har pakket den ud, og du behøver næsten ikke at kigge i håndbogen.

Verdens mest avancerede operativsystem
Mac OS X Panther Mac OS X v.10.3 Panther, Apples nye operativsystem, er centrum for det hele. Og pga. “Instant On”-funktionen i Mac OS X afbryder iBook vågeblus på mindre end ét sekund. Mac OS X er det optimale udgangspunkt for en digital livsstil, da operativsystemet understøtter de nyeste og mest populære eksterne FireWire- og USB 2.0-enheder.

Mac OS X er en fornøjelse at bruge, men under den forførende Macintosh-grænseflade gemmer der sig et solidt UNIX-baseret operativsystem med professionel ydeevne, der bygger på teknologier, som er afprøvet i kamp, og som udfører det tunge arbejde på Internet. Og det er udviklet til at presse det sidste ud af din software. iBook G4 starter fra Mac OS X, som indeholder Classic. Classic giver dig mulighed for at afvikle Mac OS 9-programmer og starter automatisk, når du starter et Classic-program.

Må vi præsentere: iLife. Pludselig passer det hele sammen.
Lad din fantasi få frit løb: iLife-programmerne giver dig mulighed for at foretage sjove og kreative ting med dine billeder, din musik og dine film på måder, som pc-brugere kun kan drømme om - og så kan du dele din glæde med familie og venner på mange forskellige måder: Fra e-post og Internet til udskrifter og dvd. Og du kan gøre alle disse ting og meget mere helt uden at gennemlæse en håndbog. Det hele er en del af iLife-oplevelsen.

iTunes 4 Digital musik til iBook
Leder du efter den perfekte sang til at underbygge en film eller et lysbilledshow? iTunes giver dig direkte adgang til dit musikbibliotek og spillelister fra de andre iLife-programmer, sådan som de ser ud i iTunes. Du kan tilmed hurtigt lytte til eksempler på din musik takket være knappen Afspil. Så behøver du ikke at starte iTunes blot for at finde den helt rigtige sang.


iMovie Digital videostjerne
Den nyeste version af det revolutionerende digitale videoredigeringsprogram, der har hjulpet Mac-brugere med at fremstille millioner af film, iMovie , har adskillige imponerende nye funktioner, inklusive Skywalker-lydeffekter og visuelle effekter som Overstråling af linse, Stjernestøv, Jordskælv og Ken Burns- og Zoom-effekt. Plus fuld understøttelse af QuickTime m.m.

iPhoto 2 Forestil dig dit digitale liv
Med iLife kan du organisere, redigere og dele dine digitale fotos - og endda føje musik til dem. Alt dette skyldes iPhoto. Ud over at gøre det muligt for dig at forbedre dine digitale fotos med et enkelt klik med musen, har iPhoto også et værktøj til retouchering, som får pletter til at forsvinde, som var det ren magi. Naturligvis kan du også få adgang til dine fotoalbum fra iMovie og føje musik til dine lysbilledshow fra iTunes.


Safari Tag på Safari
iBook leveres med Safari, standardbrowseren til Internet i Mac OS X. Safari indlæser sider hurtigere end nogen anden browser til Macintosh. Safari bruger den avancerede grænsefladeteknologi, der også bruges i Mac OS X, og giver dig en helt ny oplevelse af Internet.

iChat AV Få syn for sagn
Tilslut et iSight -videokamera (ekstraudstyr), så du kan chatte med folk, der befinder sig tusindvis af kilometer borte, i en privat videokonference på fuld skærm via en bredbåndsforbindelse. Og hvis du bruger en skærm i bredformat, kan iChat AV vha. en patenteret anamorf teknik til justering af størrelsen vise billedet af den person, du taler med, på hele skærmen uden forringelse af billedkvaliteten. Og takket være den indbyggede kompatibilitet med AOL Instant Messenger (AIM) får du via den nye iBook automatisk og øjeblikkelig adgang til mere end 150 millioner AIM- og .Mac-brugere.

iCal iCal På et øjeblik kan du overskue dine kommende aktiviteter de næste dage, uger eller måneder, og du kan holde styr på aftaler og begivenheder med flere forskellige kalendere. Med iCal kan du oprette separate farvekodede kalendere til dine fritids-, skole- og arbejdsplaner, og du kan se alle dine forskellige kalendere på samme tid i et enkelt vindue.

iSync iSync giver dig mulighed for at synkronisere kalender- og adresseoplysninger mellem forskellige Mac-computere, iBook og Bluetooth-understøttede mobiltelefoner, iPod og Palm OS-enheder.

Mac OS X Mail Mac OS X Mail er et e-postprogram, som næsten ikke kan beskrives med ord. Du kan trække og anbringe billeder, lyd og film til din e-post og bruge farver, skrifter og formateringskommandoer til at forbedre din meddelelses udseende. Mail leveres nemlig også med et avanceret indbygget reklamepostfilter, der kan identificere og opsnappe reklamepost, samt enkle kriterier, som du selv lærer programmet at anvende til frasortering af reklamepost.

  • MacLinkPlus fra DataViz, Inc. sikrer kompatibilitet med Microsoft Word og Excel.
Noget af softwaren skal du muligvis hente på Internet.
Stopur På Internet i løbet af få minutter
Når det gælder om at få nye brugere hurtigt på Internet, er der ikke noget, der slår Book G4. iBooks intelligente indstillingsassistent bruger din eksisterende Internetkonto, hvis du har en. Og hvis du er ny bruger, får indstillingsassistenten dig på nettet i løbet af få minutter.
...
AppleWorks AppleWorks 6
Med de indbyggede værktøjer til regneark, tekstbehandling, kartoteker og præsentationer indeholder AppleWorks tilstrækkelig kernefunktionalitet til en mindre virksomhed. Du kan bruge AppleWorks til at fremstille imponerende lysbilledpræsentationer, som du kan afvikle direkte fra iBook eller et fjernsyn med stor skærm, og du kan skrive alt fra en bog til en anmeldelse samt tegne og male digitalt. Vil du gerne kunne åbne Microsoft Word- og Excel-dokumenter? AppleWorks indeholder de nødvendige oversættere. Du kan endda arkivere dokumenter i Word- og Excel-format (1). Og hvis du er i humør til noget, der er en anelse sjovere, kan du bruge AppleWorks til at ryste fødselsdagskort, flyveblade, bannere, CV’er og kalendere ud af ærmet på iBook.
...
Tony Hawk-symbol Tony Hawk’s Pro Skater 4
Løb på skateboard på ni intense niveauer, og nå 190 mål på din vej mod toppen. Tony Hawk’s Pro Skater 4 er en fantastisk måde at gøre det på - og du får ikke en eneste fibersprængning.
...
Deimos Rising Deimos Rising
Deimos Rising er et hurtigt arkadespil i stil med Mars Rising. Deimos Rising er udviklet specielt til Mac OS X og kombinerer fænomenal grafik, buldrende lydeffekter, hårdtpumpet musik og action uden afbrydelse. Du kan ikke undgå at blive afhængig.


. . .
-
iBook G4
Okt.

-
G4 - processor
2003