iMac med SuperDriveBliv lun på at brænde dine egne DVD'er.
Tekniske specifikationer:G4-processor:SuperDrive:Grafik:Trådløs:Software

iMac med SuperDrive var det første system til oprettelse og brænding af DVD'er til den almindelige forbruger, der var til at betale. Og da iMac, der er udstyret med SuperDrive, leveres med Apples berømte, letanvendelige iDVD-software, kan du brænde dine egne DVD'er lige med det samme.

DVD'er Hvad SuperDrive kan præstere
SuperDrive er et drev, der kan læse en lang række almindelige CD- og DVD-formater, og det kan skrive til DVD-R-diske med op til 4 x hastighed, læse DVD'er med op til 8 x hastighed, skrive til CD-R-diske med op til 16 x hastighed, skrive til CD-RW-diske med op til 8 x hastighed og læse CD'er med op til 32 x hastighed. Det er den letteste måde at oprette CD'er og DVD'er, der er kompatible med de fleste afspillere, og som du også kan dele med PC-brugere. SuperDrive understøtter DVD-Video, DVD-ROM og DVD-R såvel som CD-ROM, CD-Audio, CD-R, CD-RW, CDI, CD Bridge, CD Extended, CD Mixed Mode og Photo CD.

iDVD 2 DVD-fremstilling på et øjeblik
iDVD indholder en enkel grænseflade med et vindue, hvor du kan samle en DVD, der indeholder op til 90 minutters film eller tusinder af digitale billeder. iDVD kan arbejde med QuickTime-arkiver (digital video, lyd og stillbilleder), og du kan oprette lige så mange klip, menuer og lysbilledshow, såvel som knapper til navigering, som du ønsker. Du kan designe menuer med op til seks navigationsknapper på baggrunde med fuld bevægelse. iDVD leveres med en række professionelt designede temaer, og du kan også oprette dine egne temaer. MPEG-2-kodning i iDVD og i Mac OS X-arkitekturen giver tilsammen hurtigere kodning end i realtid og accelereret DVD-brænding.

Arkivering af data på CD og DVD
SuperDrive er også ideel til hyppig sikkerhedskopiering. CD'er kan rumme op til 650 MB data, hvilket er 450 gange så meget som en diskette. DVD'er kan rumme 4,7 GB data, hvilket svarer til ca. 7 CD'er, 18 Zip 250-diske eller 3200 disketter. Med den form for kapacitet til rådighed kan du snildt tage sikkerhedskopier af hele din digitale fotosamling og din samling af MP3-arkiver — og gemme dem i årevis.

4X DVD-R Læser og brænder endnu hurtigere
Din iMac med SuperDrive sikrer, at du kan læse og brænde CD'er og DVD'er, der kan afspilles i de fleste DVD-afspillere. SuperDrive (DVD-R/CD-RW) kan læse DVD-titler med op til 8 x hastighed og skrive til 4,7 GB DVD-R-diske med op til 4 x hastighed. SuperDrive kan også læse CD'er med op til 32 x hastighed, skrive til CD-R-diske med op til 16 x hastighed og skrive til CD-RW-diske med op til 8 x hastighed.
Apple 4X DVD-R (pakke med 5)
DKK 179,00
Læs mere

køb nu
DVD-R-medier

Brænd Enkel brænding af diske
Du vil helst bruge din tid på at være kreativ og ikke på at gennemlæse håndbøger for at finde ud af, hvordan dine værktøjer virker. Det forstår vi. Derfor er værktøjerne til diskbrænding indbygget i Mac OS X i form af funktionen Disc Burner. Du skal ganske enkelt trække dine arkiver til symbolet for disken og lade Mac OS X gøre resten, disken brændes automatisk, før den skubbes ud.


. . .
-
iMac
September

-
1GHz iMac 17" skærm
2003