eMac og OS X og iDVD eMac. Ydeevne og værdi – i skøn forening.

Tech SpecsProcessorSuperdriveGraphicsSoftware

Nu kan du få de hestekræfter og den ydeevne og værdi, som du er på udkig efter, i denne alt-i-én-computer, der er lige så brugervenlig, som den er billig. Til priser fra kun kr. 7.790,00 inkl. moms indeholder eMac nu en endnu kraftigere processor, et hurtigere SuperDrive til CD- og DVD-brænding og Apples indbyggede iLife-programmer, der sikrer, at du får mest muligt ud af din musik, dine fotografier og dine film.

PowerPC G4 med Velocity Engine G4-processorkraft, der er til at betale
Blandt grundene til, at eMac er så populær, tæller den lynende hurtige 1 GHz PowerPC G4-processor, og at det er Apples billigste G4-baserede computer. PowerPC G4 med Velocity Engine bruger den samme 128 bit vektorteknologi, som man finder i videnskabelige supercomputere - lige hvad du har brug for til at sætte skub i intensive multimedieberegninger, import af lydarkiver og oprettelse af videoovergange i iMovie. Faktisk kan du i kraft af eMac-computerens 1 GHz PowerPC G4-processor kode DVD'er i realtid. Resultatet er, at G4-processoren i eMac gør det hurtigere at oprette digitale medier - og det betyder selvfølgelig, at du kan bruge mere tid på at lege og skabe og mindre tid på at vente.

Et drev, der lever op til dine ambitioner
Tag en DVD-film, som du har oprettet på eMac, sæt den i computeren, læn dig tilbage, og lad dig underholde. eMac leveres nu med det revolutionerende SuperDrive - der nu kan brænde DVD'er med 4x hastighed, dvs. dobbelt så hurtigt - det kombinerede DVD-ROM-/CD-RW-drev eller et CD-ROM-drev. På en eMac med SuperDrive kan du brænde dine iMovie-produktioner og iPhoto-lysbilledshow på en DVD, som du kan afspille i stort set alle almindelige DVD-afspillere. Optiske diske er også ideelle til sikkerhedskopiering, fordi de tilbyder en enorm lagringskapacitet i en meget lille emballage, der både er nem at opbevare og er langtidsholdbar. På den nye eMac med SuperDrive kan du brænde DVD'er, der rummer svimlende 4,7 GB data. Det svarer til 3.200 disketter eller 7 CD-R-diske. Til sammenligning kan CD'er rumme 650 MB data, hvilket svarer til 450 disketter. Desuden kan du med iTunes blande og brænde CD'er på modellerne med det kombinerede drev eller SuperDrive.

Digital livsstil iLife. Pludselig passer det hele sammen.
iLife-pakken, der følger med den nye eMac, indeholder iTunes, iPhoto, iMovie og iDVD (kun på modellen med SuperDrive). Med disse programmer kan du foretage dig en masse sjove og kreative ting med dine billeder, din musik og dine film - og dele dem med venner og familie - med en lethed, som PC-brugere kun kan drømme om. Og det er lige meget, om du brænder dine egne musik-CD'er, publicerer dine digitale billeder på Internet, redigerer digital video eller fremstiller DVD'er. Du kan gøre alle disse ting og mere til uden at skulle tygge dig igennem en mursten af en håndbog. Det hele er en del af iLife-oplevelsen.

AirPort og kort Trådløs med 802.11g
Du kan anbringe den nye eMac overalt i huset. Du er ikke bundet af, hvor telefonstikket eller bredbåndsforbindelsen sidder, for eMac er forberedt til trådløst AirPort Extreme-netværk. AirPort Extreme-kortet kan du selv installere. Så kan eMac kommunikere trådløst med andre computere og oprette forbindelse til Internet (via AirPort Extreme-basen). AirPort Extreme-basen kan understøtte op til 50 brugere på samme tid (Mac og PC). Alle kan bruge samme Internetforbindelse. Hver base har en indbygget Ethernet-port (RJ-45).

17" flad CRT-skærm
Ikke nok med, at du kan gøre flere (og hurtigere) ting på eMac - du kan også se mere! eMac indeholder en flad 17" (16" billedområde) CRT-skærm. Skærmen giver næsten 40% større billedområde end en 15" CRT-skærm, så du får næsten 40% mere albuerum. Det er ideelt, når du skal vise store billeder og flere websider og dokumenter på en gang. Da skærmen er flad (med mindre billedforvrængning end de buede CRT-skærme), er der mindre genskin, så den ikke er så hård ved øjnene.

17 eMac leveres med fem knivskarpe opløsninger. Hvis du indstiller skærmen til en højere opløsning, får du mere plads til at vise store dokumenter, to sider over for hinanden og websider, så du ikke behøver at rulle for at se resten af dokumentet. Jo mindre du ruller, jo mere tid får du til arbejde og leg.

Oppefra Alt-i-ét-design eMac-computerens alt-i-ét-design rummer nogle kolossale fordele. For eksempel behøver du ikke at kæmpe med en masse ekstra ledninger, så den er nem at opstille. "Ormegården" på skrivebordet får meget lidt spillerum. Ud over den fantastiske 17" skærm leveres eMac, der også er forberedt til AirPort Extreme, med en indbygget 10/100BASE-T Ethernet-port til Internetadgang ved svimlende hastighed, FireWire, USB og to utrolige stereohøjttalere - alt sammen i én kompakt computer, der er mindre end de fleste PC-skærme. eMac er omtrent på størrelse med den 15" CRT-baserede iMac - bare lige 8 mm lavere. Det gør den ideel til begrænset skrivebordsplads i klasseværelset eller derhjemme. Og så er kabinettet fremstillet af polykarbonat - det samme materiale, der bruges til skudsikkert glas.

Den hurtigste vej til Internet
Se, hvor hurtigt eMac får dig på Internet. Den er så nem at opstille og bruge, at du kan surfe på nettet i løbet af få minutter vha. 10/100BASE-T Ethernet-porten til bredbånd (inkl. DSL- og kabelmodem), det indbyggede 56 K-modem eller AirPort Extreme-kortet (ekstraudstyr), der giver dig mulighed for at arbejde trådløst på Internet.* Indstillingsassistenten vises første gang, du starter eMac, og hjælper dig med at konfigurere computeren til Internet. Du skal bare bruge en Ethernet-forbindelse eller en telefonlinje - eMac leveres komplet med alt andet.


Mac OS Xv10.2 Mac OS X giver klippefast stabilitet
eMac leveres med Mac OS X, Apples kraftfulde, men brugervenlige operativsystem, der er så stabilt, som kun et UNIX-baseret system kan være. Mac OS X er det første operativsystem, som er designet til det 21. århundrede, og understøtter alle de mest populære ydre enheder. I dag er der tusindvis af programmer, der fuldt ud udnytter operativsystemets kræfter og alsidighed, herunder den anmelderroste Office-pakke til Mac OS X fra Microsoft.

FireWire/USB To FireWire-porte og fem USB-porte
Alle nye eMac-modeller har to hurtige FireWire 400-porte og i alt fem 12 Mbps USB -porte (inklusive to på tastaturet), så du kan let slutte eMac til hundredvis af eksterne enheder.

eMac på vippefod Gå i højden
Denne vippe-/drejefod har Apple udviklet som ekstraudstyr. Med den kan brugerne dreje eMac fra -5 til +15 grader op og ned, og den kan roteres 360 grader (købes separat).

Stik til linjeindgang
Med et stik til linjeindgang kan du slutte eksterne lydkilder som f.eks. en mikrofon eller en båndoptager til eMac, så du kan importere dine egne optagelser.

*Til trådløs Internetadgang kræves en AirPort Extreme- eller AirPort-base, et AirPort Extreme-kort og en konto hos en Internetudbyder (evt. mod betaling). Visse Internetudbydere understøtter endnu ikke AirPort. Rækkevidden afhænger af bygningskonstruktionen. AirPort Extreme kræver, at du har startet eMac i Mac OS X.


. . .
-
eMac
April

-
800MHz - 1GHz
2003