Den splinternye iPod. 7.500 sange i lommen. Til Mac og Windows. iPod i dock.


Den nye iPod, tredie generation af den revolutionerende digitale musikafspiller, der gav ordet en hel ny betydning, sprænger grænserne for design, bærbarhed, lagringsplads (op til 7.500 sange), brugervenlighed og automatisk synkronisering.

iPod sammenlignet med to CD'er.
Sammenlignet med to CD'er er iPod 15% lettere, 65% mindre og kan rumme over 7.000 sange mere.
Tre lettere og tyndere modeller
Den nye iPod er mindre end nogensinde (sølle 1,6 cm tyk), så den ligger perfekt i hånden og glider ubesværet ned i lommen - og ind i dit liv. Med sine kun 158 gramvejer den mindre end 2 CD'er og er endda lettere end mange mobiltelefoner. Og alligevel har den en kæmpestor harddisk på 10 GB, 15 GB eller 30 GB. Det kan du jo regne lidt på: Det er tilstrækkelig plads til at lagre nok musik til tre uger - afspillet konstant døgnet rundt - eller en ny sang om dagen de næste 20 år.

Design af en anden verden
Apple har endnu en gang formået at revolutionere markedet for bærbare digitale musikafspillere med gnidningsløs funktionalitet og et blændende godt og gennemtænkt design, der placerer iPod adskillige hestelængder foran de nærmeste konkurrenter. Med den populære berøringsfølsomme skive (der gjorde det så let og lynende hurtigt at rulle igennem en hel musiksamling) som udgangspunkt er den nye iPod blevet videreudviklet, så grænsefladen nu er 100% berøringsbaseret - med øget slidstyrke og reaktionsevne til følge. Med den baggrundsoplyste LCD-skærm og knapper, der er lette at få øje på selv i mørke omgivelser, er iPod udviklet til ubesværet betjening med én hånd. Så den bedste måde at medbringe en hel musiksamling på er nu blevet endnu bedre.

iPod i dock.Dock til iPod
Modellerne med 15 og 30 GB harddisk leveres med en dock, der gør opladning og synkronisering nemmere end nogensinde. Nu behøver du ikke længere at befamle iPod for at finde den rigtige port. Docken er en elegant og praktisk holder til iPod, der kan stå på skrivebordet eller sluttes til et stereoanlæg. Docken muliggør synkronisering via FireWire eller USB 2.0*, opladning via FireWire og linieudgang til tilslutning af højttalere eller stereoanlæg.

MP3- og AAC-symboler. Uforlignelig lydkvalitet iPod er udviklet til at give dig den bedste bærbare digitale musikoplevelse nogensinde, så iPod leverer også den bedste lydkvalitet hele vejen igennem. iPod understøtter de mest udbredte lydformater - herunder MP3 (op til 320 kbps), MP3 Variable Bit Rate (VBR) og WAV - så du får adgang til en masse forskellige typer lydarkiver. Og så er iPod den eneste bærbare digitale musikafspiller, der understøtter AAC-formatet (kun til Mac), så du kan få lyd i CD-kvalitet i mindre arkiver end MP3. Dermed bliver der plads til endnu flere sange på iPod.

Solitaire Flere måder at have det sjovt på På den nye iPod kan du foretage dig langt mere end at opbevare dine adresser, kalendere og huskelister. iPod leveres nu med Solitaire, Brick og Parachute - tre sjove spil, som du kan spille overalt. Denne funktion vil du sikkert sætte stor pris på, næste gang du står i kø eller venter på nogen. Du kan endda bruge din egen musik som underlægning til spillene.

iPod leveres også med en tekstlæser, så du kan hente tekstbaserede oplysninger og læse dem på skærmen. På den måde har du hele tiden de oplysninger, du har brug for, lige ved hånden - fra madanmeldelser til guider til nattelivet, og fra nyhedsartikler til træningsøvelser.

Den ideelle rejsekammerat
iPod leveres med en funktion, så du kan indstille den til at afspille lavere og lavere i takt med, at du falder i søvn. Og med iPods nye vækkeur kan du vælge at blive vækket af en bestemt alarm eller din yndlingsmusik.

*Synkronisering ved hjælp af USB 2.0 (kun Windows) kræver ekstra USB 2.0 + FireWire kabel samt en fri software opdatering (tilgængelig i juni 2003).
Udviklet til Mac og Windows
Den nye iPod er udviklet, så du kan lytte til digital musik, selv om du er langt væk fra computeren - uanset om det er en Mac eller en Windows-PC. Det skyldes én enkelt forbindelse. Ved hjælp af et smart nyt dockstik i bunden af iPod kan du slutte enheden til en computer og synkronisere arkiver via FireWire 400 (Mac eller Windows) eller USB 2.0 (kun til Windows). Resultatet? Svimlende høje overførselshastigheder, så du kan indlæse et helt album på bare 10 sekunder.

iTunes 4-symbol iTunes 4
iTunes 4 understøtter overførsel ("ripping") af musik til det nye AAC-format, der kombinerer jomfruelig lyd i CD-kvalitet med mindre arkivstørrelser i forhold til MP3. Og med iTunes 4 kan du dele og streame spillelister fra dit personlige musikbibliotek til op til tre andre Macintosh-computere, så længe det er til privat afbenyttelse.

MUSICMATCH
Til Windows-brugere leveres iPod med den prisbelønnede medieafspiller til PC MUSICMATCH Jukebox Plus. Når du føjer nye sange til dine spillelister eller omarrangerer dem i MUSICMATCH Jukebox, bliver musikken automatisk opdateret på iPod, næste gang den bliver sluttet til din PC.

iPod 1.3-softwareopdatering
Opdateringen til iPod 1.3 indeholder AAC-understøttelse, forbedringer af lyd og brugergrænseflade samt andre nye funktioner.

On-The-Go-spillelister On-The-Go-spillelister
Har du lyst til at lytte til en bestemt sekvens af sange? Du kan stille så mange sange i kø på en spilleliste, som du overhovedet orker, mens du er væk fra computeren.

Menuer, du selv kan indstille
Vil du gerne indstille iPods grænseflade, så den afspejler netop dine musikalske præferencer? Det kan du nu. Du skal bare kigge under indstillingerne på hovedmenuen.

Fjernbetjening Fjernbetjening med kabel
Modellerne med harddiske på henholdsvis 15 og 30 GB leveres med en fjernbetjening med kabel, så du let kan spole frem eller tilbage, afspille, sætte en sang på pause eller justere lydstyrken - det hele med én hånd.

Etui Etui med bælteklemme
Modellerne med harddiske på henholdsvis 15 og 30 GB leveres med et elegant etui med en bælteklemme, så iPod bliver beskyttet mod elementernes rasen. Gør etuiet fast i bæltet, tasken eller rygsækken, så du kan betjene iPod så let som at klø dig i nakken.

Ørepropformede hovedtelefoner til iPod. Luk musikken ind, og hold støjen ude
iPods ørepropformede hovedtelefoner leverer en stærk 20 Hz til 20.000 Hz frekvensrespons, der giver uforlignelig lydkvalitet med minimal forvrængning. Takket være materialet neodymium er disse hovedtelefoner fem gange kraftigere end andre hovedtelefoner til digitale musikafspillere, der bruger aluminium, kobolt eller keramik.


. . .
-
iPod
April

-
5 - 10 - 20GB
2003