Den nye Power Mac G4. Den hidtil hurtigste og mest kraffulde G4 desktop-computer.
Tech SpecsArchitectureG4 ProcessorsSuperdriveGraphicsExpansionSoftware

Den nye Power Mac G4 kombinerer den bundsolide teknik i Xserve-arkitekturen med nye teknologier, som sikrer stærkt forbedret ydeevne og masser af tilslutningsmuligheder. Og så er den en arbejdshest, som virkelig giver valuta for pengene over hele linien. Prisen starter ved DKK 13990 inkl. moms.

Power PC G4-processorer Kraftværk til digitale medier
Power Mac G4 fræser hurtigere gennem digital video og 3D-projekter, end en Pentium-processor kan sige “Mac”. Den nye Power Mac G4 er designet til kreativt, videnskabeligt og administrativt arbejde og leveres med to 1,42 eller 1,25 GHz processorer eller en enkelt 1 GHz processor. Power Mac G4 med to processorer er ikke blot udstyret med masser af L2- og L3- bufferhukommelse på hver processor, men også med Mac OS X, det bundsolide operativsystem med "multithreading" og "symmetric multiprocessing", som sætter ekstra skub i ydeevnen.

Power Mac G4 leveres med specielle konfigurationer, der passer til alle professionelle behov. Den kan f.eks. udstyres med 2 GB hurtig DDR SDRAM, med et 4x SuperDrive , som brænder DVD'er dobbelt så hurtigt, med 4 interne harddiske (i alt op til 720 GB diskplads), med et AirPort Extreme-kort eller en trådløs Bluetooth-sender og fantastisk hurtige grafikfunktioner. Alle nye Power Mac G4-computere er udstyret med en indbygget FireWire 800-port, to 400 Mbps FireWire-porte, fire USB-porte (to på computeren og to på tastaturet), fire 64 bit, 33 MHz PCI-pladser til kort i fuld længde og Gigabit Ethernet, så du kan overføre store arkiver via lokalnetværk i en rasende fart. Og så er FireWire, PCI-udvidelse og Gigabit Ethernet integreret direkte i systemets styreenhed, hvilket sikrer en overlegen I/O-ydeevne.

To Cinema HD Displays
Udvid det digitale domæne
Med ADC-stikket (Apple Display Connector) er det legende let at slutte en af de tre fremragende skærme til Power Mac G4. Kombiner din Power Mac G4 med en 17" Apple Studio-skærm, en 20" Apple Cinema Display eller den eminente 23" Apple Cinema HD Display. Så har du et perfekt miljø til kreativt arbejde. Og når du nu er i gang, kan du lige så godt udvide skrivebordet. Prisen på de digitale flade skærme fra Apple er så overkommelig, at du nemt kan udnytte muligheden for at slutte to skærme til Power Mac G4. Du kan også glæde dig over, at de ikke skal justeres: Det digitale signal fra Power Mac G4 til skærmen sikrer en førsteklasses billedkvalitet.

FireWire 800
Den nye Power Mac G4 er udstyret med branchens bedste funktioner til FireWire -tilslutning: To 400 Mbps (megabit pr. sekund) porte og en 800 Mbps port. FireWire-standarden til seriel I/O-teknologi med hurtig overførsel af data er en af de hidtil hurtigste standarder for ydre enheder, og nu er den blevet endnu hurtigere med 800 Mbps. Med FireWire 800 fordobles den originale teknologis ydeevne, og den maksimale afstand for overførsel via FireWire-forbindelser er øget til 100 meter. FireWire understøtter mange nye typer kabelforbindelser og er næsten uundværligt til overførsel af store mængder data og til arbejde med ukomprimeret HD-video og mange video-streams med standardopløsning. USB 2.0 får simpelthen baghjul.

AirPort Extreme AirPort Extreme kan overføre data trådløst med op til 54 Mbps
Power Mac G4 understøtter også AirPort Extreme, den nye trådløse netværksteknologi, som er baseret på udkastet til IEEE 802.11g-standarden. Installer blot et AirPort Extreme-kort i Power Mac G4, hvorefter den kan etablere trådløs forbindelse til en AirPort Extreme-base med en hastighed på op til 54 Mbps. Det er næsten fem gange så hurtigt som med den aktuelle trådløse 802.11b-standard.

BlueTooth Synkroniser med Bluetooth
Power Mac G4 er forberedt til Bluetooth, og det er endnu en stor fordel. Ligesom AirPort Extreme forbinder Bluetooth trådløst digitale enheder. Bluetooth opererer inden for en langt kortere rækkevidde end AirPort, så den muliggør dataoverførsel med høj hastighed mellem en hurtigt voksende liste af Bluetooth-understøttede produkter. Ved hjælp af iSync kan du f.eks. benytte Bluetooth til at synkronisere personlige oplysninger på din Power Mac G4, PowerBook G4, mobiltelefon og Palm OS-enhed.

Fantastiske grafikfunktioner
NVIDIA- og ATI-logoer Power Mac G4 er udstyret med 4x AGP grafikfunktioner , og der er frit valg mellem fire fantastisk hurtige grafikkort med efterbrænder. ATI Radeon 9000 (konfigurationer med to 1,42 GHz eller 1,25 GHz processorer) og NVIDIA GeForce4 MX (standard på 1 GHz modellen) sprøjter milliarder af punkter med tekstur ud, så dine projekter starter i højeste gear. Og hvis du vil sætte endnu mere skub i de nye seje Quake-baserede 3D-spil (eller, øh, avancerede Photoshop-filtre), foreslår vi en speciel konfiguration med NVIDIA GeForce 4 Ti-grafikkort eller det nye ATI Radeon 9700. Begge har 128 MB DDR SDRAM.

Avanceret bufferhukommelse
De lynhurtige processorer i Power Mac G4 får hjælp af bufferhukommelsens avancerede arkitektur med lynhurtig dedikeret huommelse med stærkt forbedret kapacitet. Det er meget hurtigere at få adgang til data fra hovedkukommelsen end fra harddisken, og systemarkitekturen i Power Mac G4 er endda forbedret med et endnu hurtigere hukommelsesniveau, der kaldes L3-bufferen. L3-bufferhukommelsen bruger 2 MB hurtig DDR (Double Data Rate) SDRAM, som giver processoren hurtig adgang til data og programkode (op til 4 GB pr. sekund).


Spar op til 3570 kr


Specialtilbud.
Spar op til 3570 kr inkl. moms ved køb af en ny Mac og Microsoft Office v.X.
  Specialtilbud

Apple-skærm Klart overlegne digitale skærme
Den fantastiske familie af Apples flade skærme sikrer de hidtil bedste farver, skarpeste gengivelse af tekst og største synsvinkel. Og nu er de endda til at betale.

Mac OS X v10.2 Kraft i X'te potens
Udnyt styrken i verdens mest avancerede operativsystem. Med Mac OS X v10.2 får du "preemptive multitasking", "symmetric multiprocessing" og "multithreading", så produktiviteten når uanede højder. Quartz Extreme dirigerer grafiske opgaver til grafikkortets processor, så de to PowerPC G4-processorer er ledige til behandling af digitale data.

Effektive værktøjer til professionelle
Power Mac G4 leveres også med et udvalg af trediepartsprogrammer til kreativt arbejde, produktivitet og kommunikation, som udnytter fordelene ved Mac OS X. Programmerne omfatter en samling grafikværktøjer, f.eks. FAXstf, Art Directors Toolkit, FileMaker Pro Trial, OmniGraffle, OmniOutliner og Graphic Converter.
iLife -programmer
Desuden levers Power Mac G4 med Apples brugervenlige iPhoto-, iMovie-, iTunes- og iDVD- software. (iDVD følger kun med modellen med SuperDrive).

Nyt hurtigere SuperDrive
Apples legendariske SuperDrive er et standarddrev, som kan læse diske i dusinvis af CD- og DVD-formater. Det nye SuperDrive skriver til DVD-R-diske med 4x hastighed, læser DVD'er med 12x hastighed, skriver til CD-R-diske med 16x hastighed, skriver til CD-RW-diske med 8x hastighed og læser CD'er med 32x hastighed. SuperDrive er fuldt integreret med iTunes, iDVD og DVD Studio Pro og er den perfekte løsning til fremstilling af CD'er og DVD'er, der kan bruges i de fleste professionelle og almindelige afspillere.

Plads til to optiske drev
Har du brug for et ekstra drev? Installer et kombineret DVD-/CD-RW-drev i den ekstra plads til et optisk drev foran.

Final Cut Express og Final Cut Pro Udvid de digitale videomuligheder
Installer Final Cut Pro 3 eller Final Cut Express på en Power Mac G4 med to 1,42 GHz eller 1,25 GHz processorer og Mac OS X - så kan du skubbe grænserne for, hvad der er muligt inden for arbejde med digital video. Final Cut Pro 3 udnytter styrken i Mac OS X og G4 Velocity Engine til realtidseffekter med to streams, f.eks. krydsopløsninger, titler og fejlkorrektion med en hidtil uset hastighed.

Trives fint i et Windows-miljø
Windows Som tusindvis af Windows-brugere, der har skiftet til Macintosh, har opdaget, kommer Mac fint overens med PC'er. Du kan slutte Power Mac G4 til et PC-netværk eller til en Windows PC hjemme (samt til de fleste USB-printere og -scannere, digitale FireWire-kameraer, videokameraer og eksterne diske). Og du kan dele dine .doc-, .pdf-, jpg-, gif-, tiff-, MPEG-, Windows Media-, QuickTime-, MP3-, MIDI- og CD-arkiver (cdda) med PC-brugere.