Byd superelegant enkelhed velkommen i dit hjem. Nyskabende teknik gør iMac G5 skøn at skue og skøn at bruge. Form følger virkelig funktion gennem hele computeren, også når det kommer til strømforsyningen og stereohøjttalerne, som er indbygget i den flade skærm i bredformat.

Skærmen er computeren.

Perfekt balance

Apples ingeniører afvejede bogstavelig talt alle valg for at bevare centrum i centrum. Det skyldes, at æren for problemfri og nem indstilling tilfalder påsætningen af iMacs fod nøjagtigt i tyngdepunktet. iMac G5 kan vippes op og ned fra 25° til -5°. Foden, som er formet af et eneste 8 mm. tykt stykke anodiseret aluminum, udgør også et bekvemt sted at placere dit tastatur og din mus, når de ikke er i brug. Ingeniørerne har sat iMac på en slankekur, der har hjulpet den til at smide mere end 1,81 kg. i 17"-versionen, og hele 6,80 kg. i 20"-versionen. Så kan du så let som ingenting flytte den fra stuen til køkkenet. Dens to tommer tynde kabinet og lille størrelse gør iMac G5 til en fornøjelse at vise frem overalt i hjemmet.

Det indre af iMac G5

Der er plads til det hele

Fjern bagsidepanelet på iMac G5 og oplev, hvorledes perfekt orden ikke blot er allestedsnærværende, men også en fryd for øjet. Gennemtænkte tiltag præger dens komprimerede layout, eftersom Apples ingeniører nøje overvejede placeringen af hver eneste lille bid teknologi - mange gange. Indeni vil du finde nok moderne teknologi til at få selv computernørder til at savle. Der er en 1,6 eller 1,8 GHz G5-processor, 533 eller 600 MHz frontside-bus, 256 MB DDR SDRAM ved 400 MHz og NVIDIA GeForce FX 5200 Ultra med 64 MB grafikhukommelse. Så du vil være i stand til at spille dig gennem Worlds of Warcraft, Doom III og anden fantastisk underholdning.

Strøm at spare

Og hvad mere er, det to tommer(1) tynde kabinet indeholder endda også strømforsyningen, så du ikke behøver finde plads til en kæmpe strømklods. Apples ingeniører, der er besat af at ville tilbyde dig den bedste personlige computer, tilstræbte at føje fit og finish til hver eneste detalje - helt ned til afbryderknappen på bagsidepanelet. Når du fjerner bagsidepanelet, følger knappen med. Men når kabinettet er lukket, har knappen kontakt med strømforsyningen.

Cool Operator

Fordeling af kølende briser

Højttalergitteret giver en trio af ultralydsvage blæsere mulighed for at trække kølig luft ind i systemet. Disse specielle varmespredere kan rotere ved hastigheder så lave som et par hundrede omdrejninger i minuttet. Avanceret termisk software roterer så hurtigt eller så langsomt som nødvendigt, og du bemærker dem næsten aldrig. iMac G5, der er sagtere end en hvisken, støjer mindre end 25 dB, når den er på standby (en hvisken i et stille rum på en meters afstand måler 27 dB). En revne på bagsiden af kabinettet gør det muligt for varmen at sive ud foroven.

  1. 17"-modellen er 5,05 cm høj; 20"-modellen er 5,59 cm høj.
Gray line
. . .
-
iMac G5
September.

-
G5 - processor
2004