Alt, hvad du behøver til din digitale livsstil, er præinstalleret i iMac G5. Først og fremmest den fantastiskt brugbare samling iLife-programmer, som giver dig mulighed for at gøre mere med dine digitale enheder, end du nogensinde havde forestillet dig. Og verdens mest avancerede operativssytem, Mac OS X, leveres prækonfigureret og sikrer dermed sikkerhed, stabilitet, Internet, personlig produktivitet og masser af sjov.

iLife '04

Nyd iLife 2004

Gør sjove og kreative ting med dine billeder, din musik og dine film

Lav en film af babys første skridt, eksamen eller bryllup. Del det med din familie via e-post, Internet eller dvd. Hent sange fra iTunes Music Store. Lav en mix-cd til din nye kæreste. Design din egen dekorative bog med de billeder, du tog til dine forældres sølvbryllup. Send billeder af den nye baby til hele familien med e-post. Skriv en sang til din eneste ene - og brænd den derefter på en cd som en gave. Afspil dine seneste guitar riffs til en fest med backup af GarageBand og iMac G5. Opret et lydspor til dit lysbilledshow i iPhoto eller dit iMovie -projekt. Publicer et iMix med kærlighedssange til glæde for hele verden. Giv en guidet tour i dit nye hjem med en QuickTime-film. Imponer en potentiel kunde med en portfolio på dvd. Hav sikkerhedskopier af en hel sæsons fodboldbilleder på cd eller dvd.(1)

Safari, Mail og iChat AV

Vær koblet til altid — Risikofrit

Sikker adgang til og brug af Internet lige med det samme

Få forbindelse til Internet på minutter. Udforsk Internet med Safari. Send og modtag e-post, mens reklamepost sorteres fra. Del arkiver med din gamle Windows-maskine. Tal over 56 K eller en bedre opkaldsforbindelse. Videokonference på fuld skærm(2). Del netforbindelsen med andre computere i huset. Beskyt iMac med en indbygget firewall.

Panther-skærmbillede

Få den bedste brugeroplevelse

Glæd dig over Panthers simple elegance

Naviger hurtigt mellem åbne vinduer med Exposé. Opret individuelle konti til alle familiemedlemmer, og vælg, hvilke programmer børnene må bruge. Brug massevis af skrifttyper i høj kvalitet i dine dokumenter, og organiser dem med Skriftbog. Lad skærmskåneren beskytte iMac, når du tager dig en pause. Ret forkert stavede ord med en indbygget stavekontrol, endda imens du chatter. Væk iMac fra vågeblus hurtigt med en valgfri adgangskode. Prøv iSight og iChat AV til udenlandsopkald og videochat, eller endda til tegnsprog. Finjuster brugergrænsefladen, så du kan arbejde hurtigere og nemmere. Fremstil dvd'er, som du kan afspille på fjernsynet i stuen. Brug Mac OS 9-software.

Adressebog, iCal og iSync

Organiser dig

Lav og hold dine aftaler

Opbevar alle dine venners adresseoplysninger samlet i en smart Adressebog. Organiser din travle hverdag i iCal. Udgiv en kalender på Internet. Føj dit yndlingsholds aftalekalender til iCal. Giv familie, venner og medarbejdere besked, når dine adresseoplysninger ændres. Udskriv mærkater vha. et udvalg af mærkatskabeloner fra Avery. Synkroniser din telefonbog og din kalender med din PDA eller mobiltelefon. Udskriv en kopi af Adressebogen til at tage med dig.

Gør mere

Få gjort alt i den virkelige verden

Brug AppleWorks 6 til at skrive en bograpport. Prøvekør Microsoft Office, det primære udvalg af produktive programmer, herunder Entourage X, Excel X, Word X og PowerPoint X, gratis i 30 dage.

  1. iMac med SuperDrive kræves til at brænde dvd'er.
  2. iSight eller et andet FireWire-kamera og en bredbåndsforbindelse til Internet kræves til videochat.
Gray line
. . .
-
iMac G5
September.

-
G5 - processor
2004