iPod Photo. Hvorfor der det kun dine ører, der skal have det sjovt?

En fryd for øret. Rent kræs for øjet. Selvom den ikke er større end en æske kort og kun vejer 158 g, er der masser af kraft i iPod Photo. Derfor kan du nu, udover et helt bibliotek med din yndlingsmusik - op til 15.000 sange - også tage nok billeder med dig - helt op til 25.000 - til at fylde hele 200 lysbilledkassetter eller til at dække næsten 5.000 m2 vægplads. Har du en rigtig stor hybel?

iPod Photo i dock

Det nyeste medlem af iPod-familien, iPod Photo, fås i to størrelser: En 40 GB model, som kan erhverves for 4.299 kr og en rummelig 60 GB model, som få for 4.999 kr. Begge har en knivskarp LCD-skærm, så du kan se dine billeder i klare farver - helt præcist 65.000 farver. Og med det indbyggede baggrundslys kan du beundre billederne både inde og ude.

Tag dine billeder med på tur

iPod Photo er, som sine berømte søskende, udstyret med Apples klikhjul, som hele industrien misunder den. Du kan bruge det til at navigere i iPod Photos nye menu. Med alle de levende farver er den nu meget nemmere at læse. Det er dels takket være skærmens skarphed - med en opløsning på 220 x 176 punkter - og dels den nye skrift Myriad. Rul med hjulet til musikken, og du kan nemt bevæge dig gennem dusinvis af spillelister, hundredvis af album eller tusindvis af sange.

25 miniaturer til fuldt format

Eller fremhæv billeder. iPod Photo kan vise 25 miniaturer i alle farver ad gangen. Og du kan rulle gennem dem på sammen måde, som du ruller gennem sangtitler. Hurtigt. Rul bare med hjulet for at se mere. Og når du støder på et billede, du gerne vil se for sig selv, skal du blot klikke på knappen i midten og voila. Ingen bliver nødt til at sige “appelsiiiin” så længe iPod Photo er i nærheden. Ligegyldig om du hører musik eller kigger på billeder, kan du være sikker på at være et stort smil .

Slut iPod til dit fjernsyn.

Få points på pluskontoen for at dele

Og hvis du synes, at alle omkring dig skal smile sammen med dig , så er det også nemt med iPod Photo. Selvfølgelig kunne du lade dem rulle med hjulet selv, men her er en måde, hvorpå du også kan få ekstra point for stil. Brug det A/V-kabel, der følger med, til at slutte iPod Photo til en projektor eller et fjernsyn. Du kan tryllebinde familie og venner med en fantastisk multimedieoplevelse, når du viser dem et imponerende lysbilledshow akkompagneret af den musik, du allerede har på iPod Photo. Selvfølgelig kan du vælge sang, album eller spilleliste. Og nu vi er ved alt det smarte, så optimerer iPod Photo alle dine billeder, så de passer til et fjernsyn med standardskærm (4:3) eller et fjernsyn med en bred skærm (16:9).

iTunes 4.7

iTunes 4.7: Dit Photo Passport

Undrer du dig over, hvordan du skal bære dig ad med at få alle dine digitale billeder ind på iPod Photo? iTunes 4.7. Med den nye version kan du importere direkte til iPod Photo fra en mappe på harddisken på din Mac eller pc. Har du brugt tid på at organisere dine billeder vha. iPhoto på en Mac eller med Adobe Album 2.0 eller Adobe Elements 3.0 på en pc? iTunes 4.7 belønner din flid ved at importere de album, du har fremstillet i iPhoto eller de samlinger, du har fremstillet i Album eller Elements. Du kan vælge mellem dem på menuen Photos i iPod Photo.

Kopier fotografier

Men vent, der er mere endnu. iPod Photo har endnu mere robuste funktioner til automatisk synkronisering. Nu tilbyder iTunes, i tilgift til industriens bedste musiksynkronisering, også uforlignelig billedesynkronisering. Opdater din billedsamling ved at tilføje billeder eller oprette nye album og næste gang, du slutter iPod Photo til din Mac eller pc vha. det medfølgende FireWire- eller USB 2.0-kabel, synkroniserer iTunes 4.7 automatisk din billedsamling. Fik vi nævnt, at iTunes 4.7 også automatisk synkroniserer albumbilleder? Det er rigtigt. Så mens iPod Photo afspiller dine sange, kan du nyde albumbilleder - i farver, selvfølgelig - på skærmen, mens der afspilles.

Få glæde af batteriets forlængede levetid

Uanset om du befinder dig på et fly eller er ude på en lang vandretur, og du har planlagt at lytte til musik i timevis, kan du regne med iPod Photo. Når den er fuldt opladet, får du op til 15 timers uafbrudt musik; eller op til 5 timers uafbrudt lysbilledshow med musik.(2) Brug et FireWire- eller et USB 2.0-kabel til hurtigt at oplade batteriet. Eller brug iPod Photo Dock, som følger med begge modeller.

  1. Kapaciteten er baseret på 25.000 billeder med en opløsning på 4 millioner punkter; 15.000 sange på 128 Kbps i AAC-format.
  2. Genopladelige batterier kan kun oplades et vist antal gange og skal på et tidspunkt evt. udskiftes. Batteriets driftstid og antallet af opladninger afhænger af brug og indstillinger. Besøg www.apple.com/dk/batteries , hvis du vil vide mere.
Gray line

. . .
-
iPod
Oktober

-
Photo - Mini - U2
2004