Nu kan du virkelig leve det digitale liv. Mac mini, der er så dejlig lille, leverer al den software, du får brug for, hvis du vil have det sjovere med musik, billeder og film lige fra starten. Og prisen er lige så lille som computeren: Mac mini kan blive din fra kun Kr. 3.899,-.

Få en Mac billigere

Mac minis modulære design giver dig mulighed for at opgradere dit nuværende system til den elegance, enkelhed og pålidelighed, du finder i en Mac. Hvis du allerede har en skærm, et tastatur og en mus, kan du komme i gang på få minutter. Eller du kan vælge enhver kombination af nye enheder, så det passer til din situation. Og ja, Mac mini kommer til at udnytte din USB-mus med to knapper og rulleknap og dit tastatur fuldt ud. Du tilslutter dem bare.

toppen af kassen
Porte Tilslut USB-tastatur og -mus. Tilslut derefter en DVI- eller VGA-skærm (mellemstik medfølger). Computersystem Tilslut, tænd og hils på Mac OS X, verdens mest avancerede operativsystem.
bunden af kassen

Det virker bare

iLife inkluderet

Administrer musik til iPod, eller organiser og del nemt digitale billeder. Slut et digitalt videokamera til Mac mini, hvorefter du kan begynde at redigere dit mesterværk. Eller tilslut en elektrisk guitar eller et keyboard, og fremstil musik. Hvordan? Med iLife, en samling brugervenlige programmer, der vil gøre dit liv til et digitalt eventyrland. Og Mac OS X gør det nemt - du bliver ikke nødt til at installere ekstra drivere, når du føjer hardware til systemet.

Mac mini tilbyder også al den software, du får brug for, når du endelig skal nyde Internet uden problemer - herunder e-post, chat og en webbrowser, der blokerer reklamevinduer. Du får også en dvd-afspiller, kalendersoftware, en adressebog, faxmuligheder og en nem metode til at hente adresseoplysninger til mobiltelefonen eller iPod. Og når du tager en pause, kan du spille 3D-spillene Nanosaur 2 og Marble Blast Gold.

Mac mini Dimensions

Billig, men langt fra bras

Alt det, og ikke så meget som en centimeter spildt plads. Apples ingeniører designede dette lille vidunder helt fra bunden for at levere mest Mac til den mindste pris. Inden i sit lille 5,08 cm høje, 16,51 cm brede anodiserede aluminumskabinet huser Mac mini en 1,25 eller 1,42 GHz G4-processor, 40 eller 80 GB harddisk, et optisk cd-r-/dvd-rom-drev (slot-loading), 256 MB DDR SDRAM og en ATI Radeon 9200-grafikchip med 32 MB dedikeret DDR SDRAM - og det er altsammen musestille.

Mac mini Ports

Slut dine digitale enheder som kamera, iPod, printer, videokamera eller keyboard til Mac mini via USB 2.0 eller FireWire. Indbygget 10/100 BASE-T Ethernet og et 56K v.92-faxmodem giver dig adgang til bredbånds- eller opkaldsforbindelser til Internet. Et stik til hovedtelefoner/linjeudgang afrunder sættet af inkluderede porte, så du kan lytte til stereolyd.

Vejer mindre end 1,4 kg

Du kan til hver en tid flytte rundt på møblerne

Tro det eller ej, denne teknologi vejer kun 1,4 kg. Forestil dig... En skrivebordscomputer, du nemt kan flytte fra kontoret til køkkenet. Mac mini kommer aldrig til at brække ryggen på dig, når du skal ommøblere.

SuperDrive, AirPort, Bluetooth

Besnærende forbedringer

Mac mini tilbyder masser af kraft til dit digitale liv, men du kan stadig give det et ordentligt skub med ekstraudstyret. Tilføj et SuperDrive, og brænd dvd'er med hjemmevideoer. Du kan minimere ledningsrodet på skrivebordet med trådløse forbindelser. Du kan surfe trådløst med et AirPort Extreme-kort installeret i Mac mini. Eller konfigurer Mac mini med internt Bluetooth, så du kan bruge trådløse tastaturer og mus. Du kan også vælge op til 1 GB RAM og erstatte harddisken på 40 GB med en på 80 GB. Nogle af disse muligheder skal installeres af Apple på fabrikken, resten kan installeres af en godkendt Apple-forhandler.

Mac mini. Alt, hvad du nogensinde har ønsket dig, og intet, du ikke behøver. Prøv den hos en godkendt Apple-forhandler i nærheden af dig. Tag den med hjem for Kr. 3.899,-.

Tastatur, mus og skærm sælges separat.

Gray line