Elegant og brugervenlig software fra Apple er det, der gør en Mac til en Mac. Mac mini har det hele, og det begynder med det kraftfulde, sikre Mac OS X-operativsystem, som gør brug af Internet til en problemfri affære. Organiser din musik og dine billeder, fremstil musik, film og dvd'er med iLife ’05.

iLife '05 inkluderet

Nyd iLife ’05

Foretag dig mere med dine billeder, din musik og dine film

Fremstil en film med f.eks. din datters første skridt, hendes konfirmation eller bryllup. Du tilslutter bare kameraet, så klarer iMovie resten. Del det med familien vha. e-post, Internet eller dvd1. Eller afspil det på et HDTV. Fremstil en mikset spilleliste til din næste fest, eller lad iTunes lege dj vha. funktionen Festmiks. Design din egen bog til stuebordetmed billeder fra dine forældres sølvbryllup. Send billeder af dimmisionen til hele familien over e-post. Indspil en sang til din eneste ene - og brænd den derefter på en cd som en gave. Afspil dine seneste guitar riffs til en fest med backup af GarageBandog Mac mini. Opret et lydspor til dit lysbilledshow i iPhoto eller dit iMovie-projekt. Opbevar sikkerhedskopier af en hel sæsons fodboldbilleder på cd eller dvd.1

Safari, Mail og iChat AV

Vær tilkoblet hele tiden — ganske risikofrit

Sikker adgang til og brug af Internet lige med det samme

Få forbindelse til Internet på minutter. Udforsk Internet med den hurtigste browser på Mac, Safari. Safari kan også blokere for reklamevinduer, hvis du ønsker det. Send og modtag e-post, mens reklamepost sorteres fra. Del arkiver med din gamle Windows-maskine. Tal over 56 K eller en bedre opkaldsforbindelse.2Nyd videokonferencer på fuld skærm.3Del din Internetforbindelse med andre computere i huset. Beskyt din Mac mini med en indbygget firewall.

Skærmbillede af Panther

Få den bedste brugeroplevelse

Glæd dig over Panthers simple elegance

Naviger hurtigt mellem åbne vinduer med Exposé. Opret individuelle konti til alle familiemedlemmer, og vælg, hvilke programmer børnene må bruge. Brug dusinvis af skrifter i høj kvalitet i dine dokumenter, og organiser dem med Skriftbog. Lad skærmskåneren om at beskytte Mac mini, når du smutter til frokost. Ret forkert stavede ord med en indbygget stavekontrol, endda imens du chatter. Se pdf-arkiver 3 gange hurtigere, end du kan i Windows. Væk Mac mini fra vågeblus uden ventetid, og indstil evt. en adgangskode. Og endnu bedre, Mac OS X kommer aldrig til at genere dig med, at der skal ryddes op i symbolerne på skrivebordet, når du er midt i en strøm af tanker, seks forskellige chat eller en supergod sang.

Adressebog, iCal og iSync

Hold orden

Lav og hold dine aftaler

Opbevar alle dine venners adresseoplysninger samlet i en smart Adressebog. Organiser din travle hverdag i iCal. Udgiv en kalender på Internet. Tilføj dit yndlingssportsholds kalender til iCal. Giv familie, venner og kolleger besked, når dine kontaktoplysninger ændres. Udskriv mærkater vha. et udvalg af mærkatskabeloner fra Avery. Synkroniser din telefonbog og din kalender med din PDA eller mobiltelefon. Udskriv en kopi af Adressebog, og tag den med dig.

Nanosaur 2

Hav det sjovt

Tag en pause

Mor dig med Nanosaur 2 og Marble Blast Gold, der følger med Mac mini. Flyv en pterodactyl fuldt lastet med hi-tech-våben, spræng fjendtlige dinoer i luften og red æg, eller afprøv dine evner mod en anden dinopilot i "racing", "capture the flag" eller "battle" med to spillere. Eller tril kugler gennem kraftige ventilatorer, hvirvlende tornadoer, landminer, pinball-agtige barrierer og snævre passager.

  1. Der kræves en Mac mini med SuperDrive for at brænde dvd'er.
  2. Det er nødvendigt med iSight eller en anden mikrofon og en Internetforbindelse til lydchat.
  3. iSight eller et andet FireWire-kamera og en bredbåndsforbindelse til Internet kræves til videochat.

Tastatur, mus og skærm sælges separat. Ditial Life-software er inkluderet.

Gray line