Tag iPod shuffle personligt. Gør den til din egen med skræddersyet Apple-tilbehør som f.eks. et letvægtsarmbånd, et regntæt sportsetui og en elegant Dock. Og så kan du tage afsted med endnu flere seje tilføjelser: Det meste tilbehør, der kan bruges med minijackstik - herunder de populære stik til bilradioen - virker med iPod shuffle.

Tilbehør til iPod shuffle (ekstraudstyr)

Sportsarmbånd

Armbånd

Nyd et miks, mens du motionerer eller løber ærinder i byen. Det fleksible letvægtsarmbånd giver nem adgang til betjeningsmulighederne på iPod shuffle. Sæt det på armen, klik iPod på plads og smut så afsted.

Regntæt etui

Sportsetui

Et klart etui på en farvestrålende lanyard beskytter iPod shuffle mod elementernes rasen, så du kan nyde musik på stranden, ved svømmepølen eller på en regnfuld joggingtur. Du kan endda kontrollere musikken uden at åbne etuiet.

Dock

Dock-stik

iPod shuffle Dock giver skrivebordsbrugere og brugere uden en nemt tilgængelig USB-port mulighed for hurtig tilslutning. Slut med at række ind bag computeren: Anbring blot iPod shuffle i Dock, hvorefter den er klar til at oplade og synkronisere.

Batteripakke

Batteripakke

Udvid iPod shuffles batterilevetid med denne batteripakke. To AAA-batterier sørger for, at musikken bliver ved at spille i op til 20 timer efter det interne batteri er drænet. Det er den perfekte partner til lange flyveture, vandreture eller når du skal være væk fra computeren i et stykke tid.

Strømforsyning

USB-strømforsyning

Hvis iPod shuffle ikke er nær computeren, og den har brug for en hurtig opladning, kan du sætte den i denne smarte USB-strømforsyning og slutte den til en stikkontakt.

Ørepropformede hovedtelefoner

Ørepropformede hovedtelefoner

Disse ørepropformede hovedtelefoner giver dig forbedret lydkvalitet og baslyd i et kompakt design. Tre ørepropper i forskellige størrelser sikrer tætsluttende, sikker og behagelig pasform.

Monster iSplitter

Monster iSplitter

Stereo Y-Splitter fra Monster Cable til iPod shuffle slutter to mini-stereo-hovedtelefoner til et stik, så du kan dele din musik med en ven.

Monster iCarPlay-stik

Monster iCarPlay-stik

Giver dig mulighed for at slutte iPod shuffle til kassettebåndoptageren i bilen. Sæt den i bilens kassettebåndoptager, og nyd musikken. Kompatibel med båndoptagere, hvor kassetterne indsættes sidelæns.

iPod World Travel-sæt

World Travel Adaptor-sæt

Med dette sæt kan iPod shuffle virke overalt i verden. Inkluderer seks AC-stik med stiktyper, der passer til forskellige elektriske kontakter over hele verden.

Gray line

. . .
-
iPod
Januar

-
Shuffle
2005