Armbånd

iPod shuffle, der er den hidtil mindste iPod, passer fint i din hånd og ser fantastisk ud, som den hænger der rundt om din hals. Forbered dig på at få nye venner og indflydelse på andre, når du har den på, mens du cykler, vandrer, står på ski, går tur med hunden og alle andre aktiviteter, der kunne bruge et godt lydspor.

Passer lige til din hånd.

Det inkluderer også steder uden for alfarvej, hvor du kan få brug for at afspille, sætte på pause, spole tilbage, spole frem, blande og skrue op eller ned uden at kigge. Heldigvis viser iPod shuffle passende respekt for ældre med det tommelfingervenlige, ergonomiske og runde betjeningspanel.

Armbånd (ekstraudstyr)

Motionere

Det er lige blevet meget nemmere at pakke sportstasken. Den ultralette iPod shuffle, der er den perfekte motionspartner, tilbyder fuldstændig udfaldsfri afspilning og så er den nem at tage med. Anskaf dig armbåndet (ekstraudstyr), og gå igang med hurtige og effektive stram op-sessioner: iPod shuffle bliver ved at med spille, mens du jogger, sjipper eller kickbokser.

Sportsetui

Plask, plask

Aaaah, en dag på stranden. Masser af vand, sand og solcreme. Det lyder umiddelbart som et lettere usikkert miljø for smart elektronik. Frygt ikke - iPod shuffle vil med, ligegyldigt hvor du tager hen, også på stranden. Anskaf dig det regntætte sportsetui (ekstraudstyr) - der fås komplet med en tilpasset lanyard - og beskyt iPod shuffle mod elementerne. Og så kan du vandre langs strandkanten, mens du lytter til et miks af dine yndlingssange til godt vejr. iPod shuffle fortjener en plads i strandtasken lige ved siden af solbrillerne og knaldromanen.

Det kan sne alt det, det vil

iPod shuffle elsker de forfrosne aktiviteter som at stå på ski og snowboard. Du kan have den på under tøjet og mikse pop, hip-hop, techno og rock til pipe, powder, kicker og rail. 12 timers udfaldsfri afspilning får dig tilbage til hotellet med mere tid tilbage.

Batteripakke

"Leaving on a Jet Plane"

Når det bliver tid til at fæstne sikkerhedsbæltet og gøre klar til flyveturen, så bliver du glad for, at du tog iPod shuffle med. Den optager praktisk taget ingen plads i håndbagagen, den indeholder op til 16 timers musik og kan prale med hele 12 timers afspilningstid. På længere flyture kan du udvide iPod shuffles batterilevetid med batteripakkenmed to AAA-batterier (ekstraudstyr). Og når du så når dit mål, kan du nemt oplade iPod shuffle med strømforsyningen (ekstraudstyr) - det er perfekt til eksotiske feriemål, hvor der ikke en computer i nærheden.

Lad os gå

Ud i det blå

Takket være den ultra-bærbare iPod shuffle er der ingen undskyldning for ikke at tage din musik med overalt. Du ved aldrig, hvornår det bliver nødvendigt med en god sang. Frigør dig selv fra overfyldte venteværelser, køer på billetkontorer, regnvåde gåture til busstoppestedet - alle de steder, du ville ønske, du havde noget musik. Nu kan du bare tage iPod shuffle på og gå ud i det blå. Mikset venter dig.

Gray line
. . .
-
iPod
Januar

-
Shuffle
2005