Det er på tide at blande alting sammen. Mød iPod shuffle, den uforudsigelige nye iPod. Hvad spiller den mon næste gang? Kan den læse dine tanker? Kan den mærke dit humør? Fyld den op. Tag den på. Se, hvad den har til dig idag. Vælg mellem modellerne med 512 MB eller 1 GB til priser fra Kr. 749,00 og overrask dig selv.

iPod shuffle: Mindre end en pakke tyggegummi og meget sjovere.*

Tilfældighed er den nye orden

Velkommen til et lidt mere uforudsigeligt liv. iPod shuffle-sange, der gladeligt tager imod pladsen som officielt lydspor til den uforudsigelige revolution, tager dig på en enestående rejse gennem din musiksamling - du ved aldrig, hvillken sang der er på programmet. Mød din nye makker. iPod shuffle, der er mere roadster end Rolls, afviser rutine ved at servere dine yndlingssange i en ny rækkefølge hver gang. Du slutter blot iPod shuffle til computerens USB-port, og lader iTunes om at auto-udfylde den med op til 240 sange(2) . Du får en ny oplevelse hver gang, du tilslutter den. Den tur, du går hver dag, ser helt anderledes ud med iPod shuffle. Det daglige trummerum føles mindre trivielt når du ikke ved, hvilken sang der bliver spillet næste gang. iPod shuffle føjer musikalsk spontanitet til dit liv. Mist kontrollen. Og nyd det.

Skift animation

Dj hele dagen

Hvis du foretrækker at cykle til et hip-hop-lydspor og snowboarde til lidt electronica, kan du auto-udfylde iPod shuffle fra en speciel spilleliste i iTunes. Eller træk og anbring sange fra iTunes til iPod shuffle. Når funktionen Afspil i rækkefælge er valgt, er det dig, der styrer musikken. Hvis tingene bliver alt for forudsigelige, så fortvivl ej. Vend iPod shuffle om, flyt mærket til Shuffle og miks på farten.

Passer sammen med alt.

Passer sammen med alt

iPod shuffle vejer lige så lidt som en bilnøgle og gør sig også pænt som moderigtigt pynt. Du kaster bare den medfølgende lanyard om halsen og går en tur. Eller løb. Eller rul. Der er ingen steder, den herligt udslagsfrie iPod shuffle ikke kan komme med hen, og med op til 12 timers(3) konstant afspilningstid fortsætter den lige så længe som dig. USB-stikket er beskyttet af en fin lille hætte, og de karakteristiske hvide ørepropformede hovedtelefoner fortæller din omverden, at du er en stilfuld lytter. Du kan endda gøre iPod shuffle regntæt, armfavnende og langtidsvirkende med tilbehør (ekstraudstyr). iPod shuffle er den perfekte, vedligeholdelsesfrie ven, der er med på alt lige fra en flyvetur over Atlanten til en weekend på stranden.

Et strejf af genialitet

Et strejf af genialitet

Gode ting kommer rent faktisk i små pakker. Betjeningsmulighederne på iPod shuffle føles lige så intuitive og brugervenlige, som de gør på enhver anden iPod-model. Afspil, sæt på pause, spring over, gentag, shuffle og lås med blot et strejf med tommelfingeren. De cirkulære, ergonomiske betjeningsmuligheder og et-klik-mærket gør det nemt at lytte uden at kigge.

Sluttet til iBook

Plug-and-Play-lister

Med iPod shuffle er synkronisering det rene barnemad. Brug Dock (ekstraudstyr) til at forbinde den til computeren, eller slut iPod shuffle direkte til en USB-port på enhver computer(4). Træk og anbring derefter de enkelte sange, auto-udfyld dine yndlingsspillelister eller auto-udfyld iPod shuffle med en tilfældig sammensætning fra musikbiblioteket. Eftersom iPod shuffle oplades automatisk, mens den synkroniserer, er den altid klar til dit næste eventyr.

  1. 240 sange gælder for 1 GB-modellen. Kr 749 gælder for 512 MB-modellen (op til 120 sange).
  2. Musikkapaciteten er baseret på 4 min. pr. sang og 128 Kbps AAC-kodning.
  3. Genopladelige batterier kan kun oplades et vist antal gange og skal på et tidspunkt evt. udskiftes. Batteriets driftstid og antallet af opladninger afhænger af brug og indstillinger. Besøg www.apple.com/dk/batteries , hvis du vil vide mere.
  4. Nogle computere kræver muligvis iPod shuffle Dock (ekstraudstyr) eller et USB-forlængerkabel (sælges separat).
Gray line

. . .
-
iPod
Januar

-
Shuffle
2005