Sæsonens vigtigste tilbehør? Din musik. Lyt med stil på iPod mini, som fås fra kun 1.599 kr. Som alle andre klassiske modekreationer kan iPod mini bruges med det hele: Mac'er, PC'er, pailletter og t-shirts. Og med en batteritid på op til 18 timer har den længere holdbarhed end den nyeste trend. Vælg mellem 4 GB eller 6 GB (super)modeller i sprælske farver, og vis din musikkollektion frem.

iPod mini sized.

Elegant og kompakt

Med en vægt på kun 103 g og tre nye farver passer iPod mini perfekt til din livsstil og din taske, hvad enten det er en selskabstaske eller en rygsæk. Det slanke kabinet af mat, anodiseret aluminium kan modstå pletter og ridser og kan beskytte din iPod mini mod f.eks. vrimlen af ivrige paparazzifotografer. Den 4,24 cm store (diagonalt) baggrundsoplyste skærm, der kan vise fulde sang- og albumtitler, kunsternes navne m.m., er forsænket i kabinettet, så overfladen beskyttes. Og iPod mini holder op til 18 timer efter en opladning(1): Det er nok til en flyvetur over Atlanten, limousineturen til hotellet og nogle timers powershopping. iPod mini fungerer selvfølgelig lige så godt til dagligdags formål. Med op til 25 minutters beskyttelse mod udfald kan du endda gå en tur med hunden.

Musikken passer til det hele

Animation med armbånd

Indstil din iPod mini, så de mange sprælske farver passer til dit humør (eller din påklædning). Hvad enten du foretrækker “Pretty in Pink” eller “Yer Blues”, kan iPod mini få alle til at dreje hovedet til hver eneste sang, du spiller. Find den nuance, der passer dig. Er du vild med The Clash, men bange for smagssammenstød? Ingen grund til bekymring. Nu har selv kontrolsymbolerne på klikhjulet en farve, der passer til din iPod mini.

Læg musik på

iPod mini er let og farverig og trives i scenens spotlight. Prøv at stjæle scenen selv, når du har musikken om armen eller om halsen. Med det fikse tilbehør, f.eks. en stilfuld lanyard og et "mix-and-match"-armbind, bliver iPod mini en vigtig holdspiller. Tag den på, når du løber en tur eller går hen ad den røde løber. iPod mini fuldender dit udseende - fra træningstøj til diadem.

iPod mini clickwheel.

Under tomlen

Apples ingeniører, der altid stræber efter det perfekte, flyttede iPods knapper ned under hjulet. Med klikhjulet på iPod mini - komplet med farvekoordinerede symboler - udnyttes den lille plads optimalt, så du med en hånd kan rulle gennem op til 1.500 sange fra dit iTunes-musikbibliotek. Det er kun hos Apple, at du finder så velgennemtænkt en konstruktion. Selvom de prøver på livet løs, kan konkurrenterne ikke røre den.

iTunes 4-logo.

Skræddersyet synkronisering

Med iTunes 4.7.1 kan du nemt organisere din musik på din Mac eller Windows-computer og automatisk overføre den til iPod mini. Hvad enten du har importeret din cd-samling i MP3-format eller skabt dine egne originale kompositioner med GarageBand, kan du tage det hele med dig. iPod mini inkluderer et USB 2.0-kabel til overførsler ved stor hastighed fra din Mac eller PC. Faktisk kan du flytte et helt album fra computeren til iPod mini på sekunder. Med branchens eneste rigtige automatiske synkronisering er iPod mini altid ajour og afspejler de seneste ændringer, du har foretaget i iTunes. Og hvis samlingen på computeren er større end kapaciteten på iPod mini, kan du indstille iTunes til automatisk at vælge de sange, der skal fylde iPod mini op.

  1. Genopladelige batterier kan kun oplades et vist antal gange og skal på et tidspunkt evt. udskiftes. Batteriets driftstid og antallet af opladninger afhænger af brug og indstillinger. Besøg www.apple.com/dk/batteries, hvis du vil vide mere.
Gray line