Funktioner Synkroniser med iTunes Ekstraudstyr Integration med bil Tekniske specifikationer

Du har lige fået fat i en ny cd. Og du har fundet den der iørefaldende sang på iTunes Music Store. Ja, og den gratis podcast af din yndlingsudsendelse i radioen. Så hvordan holder du iPod nano opdateret med de nyeste og bedste hits? Tilslut den. Auto-synkronisering i iTunes gør resten.

Hovedvindue i iTunes 5.0

Lyder nemt

iPod nano og iTunes passer perfekt sammen og giver dig en problemfri lydoplevelse, fra overførsel til synkronisering. Du skal bare købe musik fra den indbyggede iTunes Music Store eller importere den fra dine cd'er. Føj fotografier til iPhoto på en Mac eller til Adobe Photoshop Elements eller Adobe Album på en Windows-computer. Opdater din adressebog og iCal på Mac'en eller Outlook eller Outlook Express på PC'en. Slut derefter iPod nano til computeren via USB 2.0, hvorefter alt synkroniseres på et øjeblik.

Føj sang til spilleliste.

Automatisk overførsel

I det øjeblik du slutter iPod nano til din Mac eller PC, begynder Auto-synkronisering i iTunes at arbejde. Du behøver ikke at trykke på en knap. Auto-synkronisering opdaterer alt det, du har tilføjet siden sidste synkronisering - hver sang, podcast og lydbog. Og hvis der er mere i dit iTunes-bibliotek, end der er plads til på iPod nano, skal du ikke være bekymret. iTunes vil oprette en spilleliste, der passer til din stil - og kapaciteten i iPod nano. Hvis du hellere vil håndplukke det, der skal overføres til iPod nano, kan du bare gøre det. Du skal bare trække alt det, du vil overføre fra dit iTunes-bibliotek til iPod nano, og tage afsted.

Dockstik

Mere end musik

Med det praktiske Dockstik i bunden af iPod nano kan du slutte den til computeren, oplade batteriet og hurtigt synkronisere arkiver vha. det medfølgende USB 2.0-kabel. Du kan også lade ekstraudstyret iPod nano Dock være sluttet til din Mac eller Windows-computer. Du kan så, når du er klar til at oplade eller auto-synkronisere, sætte iPod nano i Dock, hvorefter iTunes automatisk går i gang med at arbejde. Du kan også slutte Dock til et stereoanlæg eller til et par forstærkede højttalere.