Funktioner Synkroniser med iTunes Ekstraudstyr Integration med bil Tekniske specifikationer

Tag alt det, du elsker ved iPod, og gør det mindre. Og gør det så endnu mindre. Med 2 GB (500 sange) og 4 GB (1.000 sange) modeller til priser fra 1.599 kr. inkl. moms, får du i den blyantstynde iPod nano hele iPod-oplevelsen i et usandsynligt lille design. Så lille, at den kan bringe din musik til steder, du aldrig havde drømt om.

iPod nano comparison

Tro dine ører

Kald det forunderligt. Utroligt. Endda umuligt. Tag den så op, og hold den i din hånd. Nyd den fantastiske farveskærm. Bevæg din tommelfinger rundt på klikhjulet. Tag ørepropperne på, og skru op for musikken. Så bliver det hele pludselig klart: Det er en iPod.

Den indeholder op til tre dage med musik. Den spiller op til 14 timer mellem opladninger af batteriet (1). Den viser albumbilleder i farver til den sang, du lytter til lige nu. Den opbevarer dine fotografier, podcasts og lydbøger. Den synkroniserer problemfrit med iTunes. Den kan sluttes til en lang række iPod- ekstraudstyr. iPod nano er ganske enkelt en 100% iPod. Og mere endnu.

Touch and Go

Apples klikhjul

iPod nanos klikhjul giver dig musik lige under tommelfingeren. Klik for at spole frem eller tilbage, sætte på pause eller få adgang til menuer. Brug den berøringsfølsomme overflade til at kontrollere lydstyrke eller søge efter musik. Du kan gøre det hele uden at kigge. Men hvem har lyst til det med en iPod, der er så smuk?

iPod Dock Connector

Musik med stil

Føj ekstraudstyr til iPod nano via Dockstikket og stikket til hovedtelefoner, så din musik altid kan holde trit med dig - hjemme, på farten og endda i bilen. iPod nano er selvfølgelig i sig selv i den klassiske hvide eller elegante sorte farve det ultimative ekstraudstyr.

iPod nano Armband

Op til 4 GB (2) beskyttelse mod udfald i en fjerlet iPod betyder, at du kan have næsten tre dages musik om halsen. Eller jogge med 1.000 sange på armen. Nu hvor du kan tage din musik med dig overalt, er der ingen grænser for, hvor musikken kan tage dig hen.

 
  1. Genopladelige batterier kan kun oplades et vist antal gange og skal på et tidspunkt evt. udskiftes. Batteriets driftstid og antallet af opladninger afhænger af brug og indstillinger. Besøg www.apple.com/dk/batteries, hvis du vil vide mere.
  2. 1 GB svarer til 1 mia. byte. Den faktiske kapacitet efter formatering af disken er mindre. Sangkapacitet baseret på 4 minutter pr. sang og 128 Kbps AAC-kodning.