Mac Pro
 

(1) Baseret på anslåede resultater i henhold til SPECint_rate_base2000. Tests udført af Apple i juli 2006 med testmodeller af 3 GHz Mac Pro-enheder og produktionsmodeller af 2,5 GHz Power Mac G5 Quad. SPEC® er et registreret varemærke tilhørende Standard Performance Evaluation Corporation (SPEC)

Den hidtil hurtigste Mac.

Lige siden vi annoncerede overgangen til Intel-processorer, har du drømt om en professionel skrivebordscomputer med ydeevne i verdensklasse. Og nu er den her. Den er så kraftfuld og har så mange udvidelsesmuligheder, at den lever op til - og overgår - selv dine vildeste drømme. Mød den nye Mac Pro.

Intel Xeon-processor med to kerner

Den nye Mac Pro er startskuddet til en ny æra med formidabel ydeevne, samtidig med at den fuldender Mac-computernes overgang til Intel-processorer; desuden introducerer den en ny 64 bit Intel Xeon-processor med to kerner, “Woodcrest”, i Mac-familien. Med en hastighed på op til 3 GHz er det en avanceret processor, som med det samme gør Mac Pro til en af verdens hurtigste skrivebordscomputere.

Intel Xeon

Fire processorkerner. Op til 3 GHz.

Alle Mac Pro-modeller er udstyret med to af de nyeste Intel Xeon-processorer med to kerner. To processorer med to kerner. En fantastisk arbejdsstation med firedobbelt processorkraft. Og du bestemmer selv, hvor hurtigt den skal flyve: 2 GHz, 2,66 GHz eller 3 GHz. Og med 3 GHz er Mac Pro op til 2x hurtigere end Power Mac G5 Quad.(1)

Ufattelige udvidelsesmuligheder

Det fantastisk designede Mac Pro-kabinet har plads til fire diske og 2 TB lagringsplads; der er 8 DIMM-pladser til i alt 16 GB RAM; op til to SuperDrive. Derudover er der fire PCI Express-pladser og flere I/O-porte, inklusive to ekstra porte på forsiden.

Formidabel grafik

Er du på udkig efter en arbejdsstation til grafik? Så er du kommet til det rigtige sted. Du kan vælge mellem tre fremragende grafikkort, så du får det kort, der opfylder dine behov. Og alle kortene giver dig mulighed for at tilslutte to skærme, inklusive en 30" Apple Cinema HD Display. Mac Pro: En enestående løsning til avanceret grafik.

Mere end 4 millioner mulige konfigurationer

Du er eksperten. Med specielle konfigurationer af processorer, grafikkort, hukommelse, harddiske, optiske diske samt andre funktioner og komponenter giver den ufatteligt fleksible Mac Pro dig mulighed for at bygge din personlige drømmecomputer. Den Mac, du altid har ventet på.