Styret af design.

Med hele dens række af Intel Xeon-processorer introducerer Mac Pro en ny æra i arbejdsstationers ydeevne. Og takket være en design tour de force hæver Mac Pro også niveauet for brugervenlighed. Dens omdesignede kabinet giver bedre funktionalitet og lettere tilgængelighed. Den indeholder fire rum til harddiske og en ny kabelfri installeringsproces, hvor du ikke skal bekymre dig om stik og kabler. Og den nye PCI-ramme, der ikke kræver værktøj, forenkler installeringen og udskiftningen af udvidelseskort. Den nye grafikplads i dobbelt bredde betyder, at du ikke behøver at opgive en værdifuld udvidelsesplads. Otte FB-DIMM-pladser på to kort giver hurtig og enkel installering af hukommelse. Og du vil finde flere porte på forsiden, hvilket er praktisk - inkl. en FireWire 800- og en ekstra USB 2.0-port.

Enorme interne lagringsenheder

Som svar på dit første spørgsmål: Mac Pro indeholder fire rum til diske, så der er plads til op til 2 TB interne lagringsenheder. Hurtige 3Gb/s SATA-diske installeres i slanke aluminiumsrammer, der blot skubbes på plads. Og med den omdesignede lås låses de sikkert på plads i kabinettet.

En dobbelt dosis optiske drev

Alle Mac Pro-modeller leveres med et 16x SuperDrive, men der er en ekstra plads, så du kan udstyre Mac Pro med et par SuperDrives. Det er noget, der giver øget produktivitet: Med to 16x SuperDrives kan du læse fra det ene drev og skrive til det andet på samme tid. Læse fra begge drev. Eller endda skrive til begge.

Grafik på arbejdsstationen - ingen kompromiser

Med rimelig plads til fremtidig vækst indeholder det omdesignede kabinet i Mac Pro en PCI Express-grafikplads i dobbelt bredde. Installer et tilgængeligt grafikkort, og du kan stadig bruge en eller alle de tre resterende PCI Express-udvidelsespladser.

Forbindelser

Mac Pro har 16 porte til tilslutning af netværks- og eksterne enheder. Det omfatter fem porte på forsiden: Under afbryderknappen finder du minijackstik til hovedtelefoner,
USB 2.0-, FireWire 400- og FireWire 800-porte.

Og 11 flere på bagsiden, inkl.
USB 2.0-, FireWire 400-,
FireWire 800-, optisk lydindgang og -udgang, analog lydindgang og -udgang samt dual GigaBit Ethernet-porte.

Forside Bagside
 
 
 
. . .
-
Mac Pro
august ...

-
Intel processor
2006