1

Kontrolknapper

iPod shuffle viser passende respekt for sine større søskende med det tommelfingervenlige, ergonomiske og runde betjeningspanel. Tryk på knappen i midten for at afspille og sætte på pause. Tryk på knapperne rundt om for at spole tilbage, hoppe frem og justere lydstyrken.

Headphone jack

Stik til hovedtelefoner

Stikket til hovedtelefoner på iPod shuffle fungerer også som dock-stik. Vend iPod shuffle på hovedet, og sæt den i den medfølgende dock. Slut derefter din dock til en Mac eller PC via USB, hvorefter iPod shuffle hurtigt synkroniseres og oplades. Hvis du ikke er i nærheden af computeren, kan du oplade på farten vha. en USB-strømforsyning (ekstraudstyr).

USB Power Adaptor
2

Batteriindikator

Grøn betyder fuld, orange betyder lav, og rød betyder, at der næsten ikke er mere spænding. Men med op til 12 timers driftstid på batteriet (1)kan iPod shuffle rocke længere, end du kan.

3

Clips

Takket være den robuste, indbyggede clips, kan du sætte iPod shuffle fast på alt. Sæt den på ærmet, på flippen, på en bukselomme eller på rygsækken. Uanset hvor du sætter den, siger iPod shuffle en hel masse om din stil.

4

Bland og skift

Kom i kontakt med din indre rebel. Brug kontakten til at blande indholdet på iPod shuffle. Og flyt kontakten tilbage, hvis du vil spille dine spillelister og album i samme rækkefølge, som de blev synkroniseret fra iTunes.

  1. Genopladelige batterier kan kun oplades et vist antal gange og skal på et tidspunkt evt. udskiftes. Batteriets driftstid og antallet af opladninger afhænger af brug og indstillinger. Du kan få flere oplysninger på www.apple.com/dk/batteries.
iTunes 7-skærmbillede og -symbol

iTunes 7

Hent iTunes 7, og køb iPod-spil, lydbøger, podcasts og, som altid, sange til 8.00 kr.