MacBook Pro

Alt andet end skrivebordet.

MacBook Pro.

Multi-Touch møder MacBook Pro.

Multi-Touch-teknologien fra iPhone, iPod touch og MacBook Air er kommet til MacBook Pro med et fantastisk nyt Multi-Touch-pegefelt. Nu kan du forstørre tekst, bladre gennem fotografier og justere et billede ved at knibe, skubbe eller rotere.

Plads til mere.

250 GB lagringsplads

MacBook Pro har som standard en harddisk på op til 250 GB og op til 4 GB RAM. Så der er plads til endnu større ideer.

Processorer

Superduo.

De nye Intel Core 2 Duo-processorer arbejder med en hastighed på op til 2,6 GHz vha. en grænseoverskridende 45 nm procesteknologi med op til 6 MB L2-buffer. Og den kraftfulde NVIDIA GeForce 8600M GT-grafikprocessor har nu op til 512 MB skærmhukommelse. Læs mere

Ind- og udgange.

Slut lagringsdiske, multimedieenheder og ydre enheder med hurtig dataoverførsel til MacBook Pro. Langs siderne findes en FireWire 400-port, en FireWire 800-port, en DVI-port, optiske ind- og udgange til lyd og en ExpressCard-plads. Der er tre USB 2.0-porte på 17" MacBook Pro og to på 15" modellerne.

Ind- og udgange

Skærm i superstørrelse.

Tilslut en Apple Cinema Display for at udvide skrivebordet - så er der ingen ting, der går tabt. Det skyldes, at DVI-forbindelsen sender et rent digitalt signal fra system til skærm. Se over 4 millioner pixels på en 30" Apple Cinema HD Display, som drives af NVIDIA GeForce 8600M GT-grafikprocessoren.

Cinema Display og MacBook Pro
MagSafe

Selv netledningen er en speciel funktion.

Strømforsyningen til MacBook Pro med MagSafe-stik forbindes magnetisk i stedet for fysisk. Så hvis du skulle snuble over ledningen, river du ikke MacBook Pro på gulvet. Ledningen smutter simpelthen ud, uden at ledningen selv eller computeren bliver beskadiget.

Højttaler

Lyd hele vejen rundt.

MacBook Pro lyder lige så godt, som den ser ud - med de hidtil bedste lydfunktioner. Musikere på farten kan nyde MacBook Pros krystalklare lyd via de fremragende stereohøjttalere, en indbygget mikrofon og optisk digital ind- og udgang til lyd.

iChat-skærmbillede

Strategisk anbragt midt på rammen omkring MacBook Pro-skærmen finder du det lille, men effektive iSight-kamera. Uanset hvor du er, kan du afholde videokonferencer vha. iChat, fremstille en film med iMovie og eksperimentere med Photo Booth.