MacBook Pro

MacBook Pro

Indbygget frihed.

802.11n er 5 x hurtigere

Den trådløse standard.

Frihed. Det er den utrolige, usynlige funktion i MacBook Pro. Den nyeste trådløse teknologi er indbygget, så du kan gøre alt, hvad du skal, når der er brug for det. Wi-Fi-netværk vises direkte på skrivebordet. Du skal blot klikke og oprette forbindelse, hvorefter du kan surfe på nettet fra en café, videochatte fra et hotelværelse, dele arkiver i lufthavnen og udforske den trådløse verden.

Time Machine

Trådløs sikkerhedskopiering.

MacBook Pro leveres med Mac OS X Leopard, som indeholder Time Machine - et indbygget program, som automatisk sikkerhedskopierer arkiver til en ekstern disk. Med Time Capsule, Apples revolutionerende harddisk i serverklasse og enhed til sikkerhedskopier, kan du sikkerhedskopiere alt trådløst via Time Machine. Så du behøver aldrig mere at være bekymret for, om du mister digitale arkiver og mange timers arbejde.

Trådløs udskrivning.

Udskriv et layout fra studiet eller en instruks fra sofaen. Med trådløs udskrivning via AirPort Extreme, AirPort Express eller Time Capsule tager du adgangen til en printer med dig overalt.

Printer
iChat og Keynote

Det virtuelle konferencelokale.

Tal med alle overalt vha. iChat. iChat-videokonference er komplet integreret i din iChat-venneliste, så det er nemt og ligetil at starte en videokonference. Du skal blot klikke på mødedeltagerne på din venneliste, hvorefter de træder ind på dit virtuelle kontor. Se deres ansigter, som om de sad omkring bordet sammen med dig. Afhold en videokonference med flere deltagere på fuld skærm, og gør dit hotelværelse til et konferencelokale - uden at betale for et eneste opkald.

Goddag, Bonjour.

Med Bonjour-netværksteknologi indbygget i alle MacBook Pro-modeller er mulighederne for trådløs deling af arkiver, printere og data nærmest ubegrænsede. Computeren finder andre computere og ydre enheder på det samme netværk. Herfra kan du udskrive og dele nemt og sikkert.

3G-kort

Trådløse 3G-kort.

Ingen Wi-Fi? Det er ikke noget problem. Med ExpressCard-pladsen i MacBook Pro og et trådløst 3G-kort kan du oprette forbindelse til Internet overalt, hvor der er et mobilnetværk.

MacBook Pro og iMac

Tilbage til min Mac

Lad os sige, at du er på arbejde og har glemt et vigtigt arkiv på computeren derhjemme. Med Tilbage til min Mac, en funktion på .Mac, kan du få ekstern adgang til alle Leopard-baserede Mac-computere med et klik. .Mac finder dine Mac-computere via Internet og viser dem i Finder i Leopard på den Mac, du bruger. Så uanset hvor du er, er din Mac med.

Trådløst underholdningscenter

AirPort Express og højttalere

Stream din musik.

Med AirPort Express og AirTunes kan du streame musik fra dit iTunes-bibliotek til alle forstærkede højttalere trådløst. Hvis du har højttalere i flere værelser, kan du bruge mere end en AirPort Express og afspille musik i hele hjemmet eller studiet, så du kan nyde den gode lyd overalt.