Mac mini

Funktioner i fuld størrelse. Lillebitte pakke.

En hurtigere processor, mere hukommelse, mere harddiskplads og mere kraft i et lille kvadrat. Og alligevel har Mac mini plads til endnu mere.

Bedre, større ydeevne.

Hukommelse og processorer.

Mac mini er alt andet end mini under overfladen. Med op til 2 GB eller 4 GB hukommelse giver Mac mini dig dobbelt så megen hukommelse som den forrige generation. Så nu kan du afvikle flere programmer på samme tid. Du får også en 2,26 GHz eller 2,53 GHz Intel Core 2 Duo-processor, en rasende hurtig 1066 MHz frontsidebus og 3 MB L2-buffer.

Grafik.

NVIDIA GeForce 9400M-grafikprocessoren i Mac mini har en fantastisk grafikydeevne. Den giver kraft til de nyeste 3D-spil og grafiktunge programmer. Og du vil bemærke forskellen, når du arbejder med fotografier med høj opløsning og HD-video.

Trådløs kommunikation.

Den nyeste trådløse 802.11n-teknologi er indbygget i alle Mac mini-computere.1 Når du indstiller et Wi-Fi-netværk, kan du surfe på Internet, udskrive og streame din musik trådløst. Bluetooth-funktioner er også indbyggede, så du kan tilslutte Bluetooth-tilbehør, som f.eks. et trådløst tastatur og en trådløs mus.

1 GB lagring.

Vælg en harddisk.

Nu kan du få en 160 GB, 320 GB eller 500 GB harddisk2 og få plads til dine fotografier, film, din musik og mere, mere, mere.

Konfigurer din Mac mini nu, kun i Apple Online Store.

Plads til at brænde.

Du kan afspille og brænde alle de dvd'er og cd'er, du har lyst til, med det ultrahurtige slot-loading SuperDrive. Så fyld op med fotografier, film og musik, og brænd det hele til dvd'er, når du har lyst.

Speciel serverkonfiguration.

Når du bestiller Mac mini med Snow Leopard Server, får du to 500 GB harddiske, som tilsammen giver 1 TB lagringsplads.2 Hvad enten du vil have din egen e-postserver, udgive wikier og websteder eller optage og udgive podcasts, er der masser af plads til det hele.

Vælg dit eget tilbehør.

Skærm, tastatur og mus.

Hvis du allerede har udstyret, kan du bruge det med Mac mini. Tilslut din egen skærm og mus samt dit eget tastatur. Tænd for den. Og straks har du en skrivebordscomputer. Du kan endda dele ydre enheder med en anden skrivebordscomputer.

To skærme er bedre end en.

Mac mini leveres med både mini-DVI- og Mini DisplayPort-porte, så du kan tilslutte to skærme og gøre mere med dine fotografier, film og arkiver. Vælg den smukke brede Apple LED Cinema Display eller skærme fra mange tredjeparter.

Underholdningscenter.

Slut Mac mini til fjernsynet for at se dvd'er eller film. Slut Mac mini til højttalerne, og spil musik. Du kan endda streame musik til alle højttalere i huset, hvis du tilføjer en AirPort Express-base.1

I alle Mac'er.

Alle Mac'er er meget sikre og stabile og er bygget på Mac OS X Snow Leopard: Verdens mest avancerede operativsystem. Og alle Mac'er leveres med software, som giver dig mulighed for at gøre mere med fotografier, film og musik.

  1. Til trådløs Internetadgang kræves en base eller et andet trådløst adgangspunkt og en konto hos en Internetudbyder (evt. mod betaling). Visse Internetudbyderes udstyr er ikke kompatibelt med AirPort.
  2. 1 GB = 1 mia. bytes; faktisk formateret kapacitet er mindre. 1 TB = 1 billion bytes; faktisk kapacitet efter formatering er mindre.