Forvent alting. Af en bærbar, der vejer næsten ingenting.

Med de nyeste Intel Core i5- og i7-processorer, op til 60% hurtigere grafikfunktioner og hurtigere flash-lagring indeholder MacBook Air en masse funktioner, selvom den kun vejer lidt over et kilo.

Nye Intel Core i5- og i7-processorer. Endnu større krafter på spil.

Op til 8 GB RAM

Integration af en hurtigere processor, mere kraftfuld grafik og en hukommelsesstyreenhed i en enkelt kreds sikrer en fantastisk ydeevne. Den nye Intel HD Graphics 4000 giver op 60% hurtigere grafikfunktioner1 – og den ydeevne vil du virkelig bemærke, når du spiller, ser film og foretager FaceTime-opkald. Og MacBook Air understøtter nu op til 8 GB hukommelse, så du kan afvikle mere hukommelseskrævende programmer, uden at det går ud over ydeevnen.

Endnu hurtigere flash-lagring. Endnu mere øjeblikkelig reaktion.

En af grundene til, at MacBook Air giver så god respons, er, at den er designet udelukkende med flash-lagring. Det gør ikke bare MacBook Air meget lettere og mere bærbar end traditionelle bærbare, men giver også hurtigere adgang til data og sikrer, at computeren hurtigt er klar til brug. Med en kapacitet på op til 512 GB er den næste generation flash-lagring op til 4x hurtigere end en traditionel harddisk med 5.400 o./min. og hurtigere end den forrige generation af MacBook Air.2 Når du slår skærmen op på MacBook Air, starter den på få sekunder. Selv efter en måneds standby bliver skærmen straks levende. Programmer starter hurtigt. Og uden bevægelige dele afgiver flash-lagring ingen lyd.

Lang batteritid. Aktiv med det samme. Selv efter en måned.

Flash-lagring giver plads til et større batteri, så du kan bruge mere tid på det, du nyder mest. F.eks. at surfe på nettet, redigere billeder og se videoer. Få op til 5 timers batteritid på en enkelt opladning på 11" modellen og op til 7 timer på 13" modellen. Når du sætter MacBook Air på vågeblus, går den på standby, så batteriet holder i op til 30 dage.3 Og med Power Nap – en ny funktion i OS X Mountain Lion – kan du fortsætte med at modtage emails og kalenderinvitationer, mens MacBook Air er på vågeblus. Når den er sluttet til en strømforsyning, kan den også hente softwareopdateringer og foretage sikkerhedskopieringer med Time Machine. Så når du kommer tilbage til MacBook Air og åbner den, er den aktiv med det samme. Og det hele er klart og venter på dig.

Thunderbolt og USB 3. Få de bedste forbindelser.

Med den lynhurtige Thunderbolt-port kan du slutte de nyeste enheder og skærme, f.eks. Apple Thunderbolt Display, til MacBook Air. Men ikke nok med det. MacBook Air leveres også med to USB 3-porte, så du kan tilslutte de nyeste USB 3-enheder, der er op til 10 gange hurtigere end USB 2. Med tilslutning af nogle få enheder kan MacBook Air forvandles fra en ultrabærbar computer til en komplet arbejdsstation.

Trådløst. Du kan bare komme afsted.

MacBook Air finder automatisk tilgængelige Wi-Fi-netværk, så du kan oprette forbindelse til dem med en enkelt klik. Så du kan surfe på nettet, sende emails og udskrive dokumenter, uanset hvor du er.4 Og med Bluetooth-teknologi kan du slutte Bluetooth-kompatible enheder som højttalere og hovedtelefoner til MacBook Air. Selv uden kablerne kan du bevare forbindelsen.

Skærm og kamera. Værd at se på. Igen og igen.

Foretag FaceTime-opkald fra MacBook Air til iPhone 4S, iPhone 4, iPad,
iPod touch eller en anden Mac med FaceTime til Mac.

Skærm med høj opløsning.
Millioner af pixel. Millimeter tynd.

Fra hjørne til hjørne og pixel til pixel er skærmen på MacBook Air både udtryk for en ingeniørmæssig bedrift og et banebrydende design. Skærmen er kun 4,86 mm tynd, og alligevel er opløsningen så høj, at det føles, som om du ser på en meget større skærm. Og med god grund. 11" MacBook Air har en opløsning, der svarer til opløsningen på en typisk 13" bærbar, mens 13" MacBook Air har en opløsning, der svarer til opløsningen på en typisk 15" bærbar.

720p FaceTime HD-kamera.
Tydeligvis en stor ting.

Lad venner og familiemedlemmer se mere til dig med det nye 720p FaceTime HD-kamera. Med tre gange så stor opløsning som det forrige FaceTime-kamera ser alle smil meget større ud. Og det brede format betyder, at der er plads til alle i billedet, uden at de skal mase sig sammen omkring skærmen.

Multi-Touch-trackpad. Det går hånd i hånd med OS X.

Multi-Touch-bevægelserne i OS X gør alt, hvad du foretager dig på MacBook Air, mere intuitivt, direkte og sjovt. Og det store Multi-Touch-pegefelt er perfekt designet til bevægelserne, hvad enten du skubber med tre fingre for at aktivere Mission Control eller kniber med fire fingre for at se alle dine programmer i Launchpad. Responsen på bevægelserne er jævn og realistisk. Så når du ruller op eller ned på et website eller skubber fra et fuldskærmsprogram til et andet, føles det, som om du rører ved det, du ser.

Klik

Tryk hvor som helst for at klikke. Eller tryk let på pegefeltet, når Tryk let for at klikke er slået til.

Tryk to gange

Tryk to gange hvor som helst for at klikke. Eller tryk let to gange på pegefeltet, når Tryk let for at klikke er slået til.

Tryk for at zoome.

Tryk to gange på pegefeltet med to fingre for at forstørre e website eller et PDF-dokument.

Rulning med to fingre

Skub to fingre op eller ned på pegefeltet for at rulle gennem dokumenter, websites m.m.

Skub for at navigere

Blad gennem websites, dokumenter m.m., ligesom når du bladre i en bog med tommelfingeren.

Se Mission Control

Skub opad på pegefeltet for at se alle aktive processer på din Mac i fugleperspektiv.

Baggrundsbelyst tastatur. Du ser, hvad du skriver.

Et sæt stereohøjttalere er skjult under unibody-kabinettet.

Selvom MacBook Air er utrolig kompakt, har den et tastatur i fuld størrelse, så det føles både naturligt og bekvemt at skrive. Og tastaturet er baggrundsbelyst, så du nemt kan skrive selv i det svageste lys. En indbygget måler til omgivende lys registrerer ændringer i lysforholdene og justerer automatisk lysstyrken på tastaturet og skærmen. Hvad enten du sidder på en solrig café eller er om bord på et fly om natten, har du altid den perfekte belysning til omgivelserne.

iCloud

iCloud sørger for, at alt det, du bruger hver dag, er ajour på alle dine enheder. Det er automatisk og uden besvær og virker helt uden problemer med dine yndlingsprogrammer fra Apple.

  1. Test udført af Apple i maj 2012 med testmodeller af 1,8 GHz dual-core Intel Core i5-baserede 13'' MacBook Air-enheder og testmodeller af 1,7 GHz dual-core Intel Core i5-baserede 11'' MacBook Air-enheder med Intel HD Graphics 4000 and 4 GB RAM. 1,7 GHz dual-core Intel Core i5-baserede 13" MacBook Air-enheder og 1,6 GHz dual-core Intel Core i5–baserede 11" MacBook Air-enheder med Intel HD Graphics 3000 og 4 GB RAM var produktionsmodeller. Test udført ved originale opløsninger med Half-Life 2: Episode Two v(4295)(420) og Portal 2 v(4941)(620) med 4x kantudglatning og grafik i høj kvalitet. Half-Life 2: Testarkiv til tidsdemo af Episode Two: Storm. Testarkiv til tidsdemo af Portal 2: Laser stairs. MacBook overvåger konstant systemets temperatur- og strømforhold og justerer evt. processorhastigheden for at optimere ydeevnen.
  2. Test udført af Apple i maj 2012 med testmodeller af 1,7 GHz dual-core Intel Core i5-baserede 11'' MacBook Air-enheder med 12 GB SSD og testmodeller af 1,8 GHz dual-core Intel Core i5-baserede 13'' MacBook Air-enheder med 256 GB SSD. 1,6 GHz dual-core Intel Core i5-baserede 11" MacBook Air-enheder med 128 GB SSD og 1,7 GHz dual-core Intel Core i5-baserede 13" MacBook Air-enheder med 256 GB SSD var produktionsmodeller. 750 GB harddisk (5.400 o./min.) testet med produktionsmodeller af 2,4 GHz quad-core Intel Core i7-baserede 15" MacBook Pro-enheder. Alle enheder var konfigureret med 4 GB RAM. Test udført med Iometer 2006.07.27 med 30 sekunders “ramp-up”, 5 minutters afvikling, 512 KB anmodningsstørrelse og 8 fantastiske IO'er. Størrelse på testarkiv til 11" MacBook Air = 100 GB; størrelse på alle andre enheders testarkiv = 150 GB. Gennemsnitlig ydeevne ved medier, der roterer, er beregnet ved at oprette testarkiver på de yderste, mellemste og inderste sektorer af disken og udregne gennemsnittet af alle tre målinger. MacBook Air overvåger konstant systemets temperatur- og strømforhold og justerer evt. ydeevnen for at bevare optimal systemdrift.
  3. *Test udført af Apple i maj 2012 med testmodeller af 1,8 GHz dual-core Intel Core i5-baserede 13'' MacBook Air-enheder og testmodeller af 1,7 GHz dual-core Intel Core i5-baserede 11'' MacBook Air-enheder. Den trådløse webtest måler batteriets driftstid ved trådløs surf på 25 populære websites med skærmens lysstyrke indstillet til 50%. Standby-testen måler batteriets driftstid under forhold, hvor et system, der er forbundet til et trådløst netværk, går på standby, mens programmerne Safari og Mail er åbne, og alle systemindstillinger er indstillet til standard. Batteritid afhænger af brug og konfiguration. Besøg www.apple.com/dk/batteries, hvis du vil vide mere.
  4. Trådløs internetadgang kræver et trådløst adgangspunkt og internetforbindelse (evt. mod betaling).