Skabt med en utrolig ydeevne.

Den helt nye MacBook Pro er udviklet helt fra bunden – uden at være begrænset af at skulle bygge videre på tidligere teknologi. Det gav os frihed til at skabe noget radikalt og helt anderledes. En bærbar så tynd og let, men stadig fuld af kraft. En bærbar udviklet til fremtiden, men klar til brug i dag.

Tynd, let og innovativ ud over alle grænser.

Det kan godt være, at den helt nye MacBook Pro er utrolig tynd og let, men den er også utrolig kraftfuld. Det krævede fokus og mod at tage dristige beslutninger, der lod os opnå alt dette i et enkelt design. Hver millimeter er designet, tegnet, bygget og samlet efter de strengeste standarder for ydeevne. Pladskrævende ældre teknologier som den roterende harddisk og det optiske drev blev valgt fra til fordel fra nyere teknologier med større ydeevne, f.eks. flash-lagring. Det er meget hurtigere og mere driftsikkert end en traditionel harddisk. Og den optager op til 90% mindre plads. Det er en af de mange grunde til, at denne MacBook Pro ikke blot er utrolig funktionsdygtig, men også utroligt bærbar.

Denne MacBook Pro er kun 1,8 cm tynd og vejer 2,02 kg og sætter nye standarder for, hvordan kraft ser ud og føles.1

En skærm, der er så avanceret, at forskellen står lysende klart.

Retina-skærmen er et regulært gennembrud – ligegyldigt hvordan du ser på den. Vi har rykket den teknologiske grænse for at opnå en pixeltæthed, der er så fantastisk, at du kan se alt, hvad du gør, helt skarpt, og så du kan redigere med en pixels nøjagtighed. Ikke blot er det skærmen med den højeste opløsning nogensinde på en bærbar, den har også et nyt, mere integreret design, der sikrer en finish og en samlekvalitet, som ikke tidligere har været mulig. Denne Retina-skærm findes ikke bag et lag glas, den er glasset. Det betyder, at du får alle fordelene ved en avanceret skærm – klare farver, stor kontrast og bred synsvinkel – med meget lidt genskin. Så der er mere at se på og endnu mindre, der kan distrahere dig fra dit arbejde.

Det bedste design giver den bedste ydeevne.

Vi har designet alle aspekter af den helt nye MacBook Pro med henblik på ydeevne. Lige fra begyndelsen blev hele den indre struktur opbygget til at rumme de allerbedste komponenter med stor ydeevne: Flash-lagring, de nyeste quad-core processorer, kraftfuld diskret grafik, enorme mængder hukommelse. På trods af at vi pakkede så store kræfter ind i et så slankt design, er det alligevel lykkedes os at opnå en utrolig batteritid på 7 timer.2 Det lykkedes os også at integrere højttalere af en kvalitet, som aldrig tidligere har været i en bærbar. Og vi har udviklet et nyt kølesystem, der trækker luft ind fra tre sider på den bærbare. Hver for sig er disse elementer en utrolig bedrift. Sammen gør de denne MacBook Pro til verdens mest avancerede bærbare computer.

Processor
GPU
RAM
Flash
Batteri

På forkant med teknologien. Set fra begge sider.

Et design, der er opbygget helt fra grunden, medfører en helt ny opfattelse af, hvilke porte der skal være på en bærbar med stor ydeevne. Den helt nye MacBook Pro har den hurtigste og mest avancerede I/O-teknologi, der findes. Og det er de første bærbare, der nogensinde har haft to Thunderbolt-porte, to USB 3-porte og en HDMI-port – så du får muligheden for at tilslutte flere eksterne skærme, et HD-fjernsyn og andre enheder med stor ydeevne. Når der ikke er et traditionelt optisk drev, er der plads til porte, som på praktisk vis er anbragt på begge sider af computeren. Vi har endda skabt en ny og slankere MagSafe 2-port, som passer til det tynde, slanke design. Så du kan kan tage denne bærbare med dig overalt. Og så er du klar til det hele.

Præcist konstrueret. Ned i mindste detalje.

Den helt nye MacBook Pro er resultatet af et næsten manisk fokus på detaljer. Apples designere og ingeniører arbejdede tæt sammen om at udvikle hver enkelt del, der indgår i den – ventilatorerne, lufthullerne, højttalerne, de støjreducerende mikrofoner, skruerne, ja endda udformningen af fordybningen til tommelfingeren. Alt blev overvejet, og intet blev overset. Når en bærbar bliver så avanceret, tæller hver nanometer.

MacBook Pro

Fra 9.699 kr.

Køb på nettet.

Konfigurer din MacBook Pro, som du vil have den, og få den leveret lige til døren – gratis.

Ring til Apple.

 

Find en forhandler.

Tusindvis af Apple-forhandlere kan hjælpe dig med at finde det Apple-produkt, som passer til dig.

  1. Faktisk størrelse og vægt afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.
  2. Batteritiden afhænger af brug og konfiguration; se www.apple.com/dk/batteries, hvis du vil vide mere.