Du har aldrig set noget lignende. For der har aldrig eksisteret noget lignende.

En Retina-skærm med 5,1 millioner pixel. Udelukkende flash-lagring. Quad-core Intel Core i7-processorer. I et design, der kun er 1,8 cm tyndt og vejer 2,02 kg.
Det er ikke kun den mest avancerede bærbare, vi nogensinde har lavet,
det er den mest avancerede Mac, vi nogensinde har lavet.

Retina-skærm. Verdens højeste opløsning på en bærbar computer.

Vi ønskede at give denne MacBook Pro en skærm, der var lige så strålende som din fantasi. En skærm, hvor alt det, du ser, er helt utroligt levende, detaljeret og skarpt. Så vi skabte en skærm med den højeste opløsning til en bærbar i hele verden – den mest opsigtsvækkende Retina-skærm nogensinde.

Én skærm. Fem millioner pixel.

Når der er over fem millioner pixel på en 15,4" skærm, er resultatet ganske enkelt utroligt. Pixeltætheden er så høj, at øjet ikke kan skelne de enkelte pixel. Billederne bliver langt mere realistiske, og teksten står knivskarpt. Med en opløsning på 2880 x 1800 kan du se flere billeder i høj opløsning på skærmen med nøjagtig gengivelse af hver eneste pixel, så dine bedste ideer bliver til dine bedste værker.

Mere farve og kontrast. Mindre genskin.

Den nye Retina-skærm giver mindre genskin uden at give køb på de utrolige farver og den fantastiske kvalitet. Faktisk har den 29% større kontrast end en almindelig MacBook Pro-skærm. Sort er sortere. Hvidt er hvidere. Og alt der imellem er mættet og levende. IPS-teknologien giver et bredt 178 graders overblik over alt på skærmen, så du vil se forskellen fra næsten alle vinkler. Og du vil blive glad for det, du ser.

Med en opløsning på 2880 x 1800 pixel har den nye MacBook Pro tre millioner flere pixel end et HD-fjernsyn.

Ren flash-lagring. Gør arbejdet hurtigere.

Når dit mål er at bygge fremtidens bærbare computer med stor ydeevne, skal du starte med fundamentet. Fundamentet i denne MacBook Pro er flash. Når du bygger en bærbar med flash-arkitektur, bliver alt ikke kun mere holdbart, driftsikkert og batterieffektivt, det bliver også hurtigt. Virkelig, virkelig hurtigt.

Der er en grund til, at det hedder “flash”.

Du vil kunne mærke en grundlæggende forskel i alt, hvad du gør – det tager kun få sekunder at starte op, programmer åbnes hurtigt, og det føles utroligt flydende og hurtigt, når du navigerer på skrivebordet. Det skyldes alt sammen flash-lagringen, som giver dig op til fire gange så stor ydeevne som en traditionel harddisk.1 Når du bruger programmer som Final Cut Pro eller Aperture, kan du udføre selv de mest krævende opgaver direkte fra den interne lagringsplads. Da den helt nye MacBook Pro leveres med op til 768 GB flashlager, kan du have alle dine vigtige ting med dig, inkl. store video- og billedbiblioteker. Flash-lageret har ingen bevægelige dele, så det er mere stabilt og lydsvagt. Det kan også være på standby i op til en måned. Hvad enten det er dag 1 eller 30 er denne MacBook Pro med ren flash parat med det samme fra det sted, hvor du slap.

Lang batteritid. 7 timers driftstid. 30 dages stand-by.

Den helt nye MacBook Pro har mere end bare processorkraft. Den har også en utrolig stor batterikraft. Så du kan mere end nogensinde før – på bare en enkelt opladning.

Strøm til styrke.

En batteritid på 7 timer er imponerende for hvilken som helst bærbar. Men i en bærbar med stor ydeevne og en skærm med ultrahøj opløsning, de nyeste processorer og grafikkort og et superslankt design, er det ganske enkelt utroligt. Det indbyggede 95 Wh batteri sikrer op til 1000 fulde opladninger og afladninger og op til 30 dages standby.3 Det betyder, at du kan sætte MacBook Pro på vågeblus og afbryde det, hvorefter den vil være klar med det samme – efter en dag, en uge eller endda en måned. Med Power Nap i OS X Mountain Lion kan MacBook Pro fortsætte med at modtage nye emails og kalenderinvitationer, selvom den er på vågeblus. Når den er sluttet til en strømforsyning, kan den også hente softwareopdateringer og foretage sikkerhedskopieringer med Time Machine. Så næste gang du åbner din bærbare, er det hele klart og venter på dig.

Intel Core i7. De nyeste inden for quad-core-ydeevne.

Den helt nye MacBook Pro leveres med den hurtigste mobile quad-core-processor på markedet: Intel Core i7. Den er musklen bag den mest effektive bærbare, vi nogensinde har bygget.

Det nye mobile powerhouse.

Denne bærbare har kræfterne til at udføre utrolige ting. Tredje generations Intel Core i7 Ivy Bridge-processorer med en topmoderne mikroarkitektur med en terning på 22 nanometer giver den hurtigste quad-core-ydeevne nogensinde i en bærbar computer. Hyper-Threading-teknologi, som tillader samtidig afvikling af to tråde på hver kerne. Med hastigheder på op til 2,7 GHz, 6 MB fælles L3-buffer og Turbo Boost-hastigheder på op til 3,7 GHz er disse processorer fantastiske til professionelle programmer som Aperture og Final Cut Pro. De understøtter også op til 16 GB superhurtig 1000 MHz hukommelse. Det betyder, at den helt nye MacBook Pro er klar til at påtage sig alt det, du kan forestille dig.

Den helt nye MacBook Pro er udstyret med de nyeste quad-core Intel Core i7-processorer.

Næste generation af NVIDIA-grafik. Helt klart en fremragende skærmoplevelse.

Grafik på den helt nye MacBook Pro vises så hurtigt, flydende og realistisk, at man næsten glemmer, at man kigger på en computerskærm.

Der er power bag hver en pixel.

Den helt nye MacBook Pro har en fænomenal skærm – og en GPU, der passer til den. NVIDIA GeForce GT 650M-grafikprocessoren, der er baseret på næste generation af Kepler-arkitekturen med 1 GB dedikeret skærmhukommelse, giver op til 60% hurtigere grafisk ydeevne end nogen bærbar computer, vi nogensinde har fremstillet.4 Den leverer tilstrækkelig kraft til den utrolige Retina-skærm med fem millioner pixel og to eksterne skærme. Det gør den, samtidig med at den udfører de mest grafikkrævende opgaver – som gengivelse af HD-video og redigering af RAW-billeder – på en hurtig, flydende og utrolig livagtig måde.

Porte og forbindelser

 • SDXC-kort
 • HDMI
 • USB 3
 • MagSafe 2
 • Thunderbolt
 • USB 3
 • Hoved-telefoner

Fremtiden for hurtig dataoverførsel. Klar til brug i dag.

Alt ved den helt nye MacBook Pro drejer sig om stor ydeevne – også dens I/O. Thunderbolt er den hurtigste og mest alsidige I/O på markedet, og denne bærbare er udstyret med to Thunderbolt-porte. Det er en kæmpe fordel, når du skal tilslutte, hvad du end kan forestille dig – eksterne skærme, RAID-opstillinger, videokameraer, endda ydre FireWire-enheder (mellemstik sælges separat) og Gigabit Ethernet-netværk (mellemstik sælges separat). Kombiner det med to USB 3-porte, en HDMI-port og en SDXC-kortplads, og efter et par minutter kan du opbygge et helt professionelt studie med den helt nye MacBook Pro som midtpunkt.

Hold forbindelsen ved lige med den mest avancerede trådløse teknologi.

Mød det ultimative mobile kreative studie. Med tryk på mobil. Med den nyeste trådløse 802.11n Wi-Fi-teknologi med 3 streams5 og Bluetooth 4.0-teknologi kan du tage stikkene ud og stadig være tilsluttet – netværket, trådløse ydre enheder og hele verden.

Avanceret højttalerdesign. Din bærbare har aldrig lydt så godt.

Du har ikke hørt det ordentligt, før du har hørt højttalerne i den helt nye MacBook Pro. For noget, der er så tyndt og let, er lyden enorm. Med et stort dynamisk område, optimal balance og en sprød, udtryksfuld kvalitet, lyder disse højttalere næsten for gode til at være sandt. Det skyldes, at vi har arbejdet hårdt på designet for at maksimere kvaliteten på hver decibel, du hører.

To mikrofoner. De hører dig helt tydeligt.

To indbyggede mikrofoner er fantastiske, når du vil høres. Hvis du f.eks. foretager et FaceTime-opkald, nedsætter mikrofonerne baggrundsstøjen bag den bærbare. Og når du bruger Diktering, opretter de en fleksibel lydstråle, der på intelligent vis justeres og registrerer din stemme – i stedet for den støj, der omgiver dig.

FaceTime HD-kamera

Udtryk dig klart og tydeligt.

FaceTime HD-kameraet er indbygget i den brede Retina-skærm. Så du kan lave 720p HD-opkald til en anden iPad, iPhone, iPod touch eller Mac med et FaceTime HD-kamera.6

Multi-touch-pegefelt og tastatur med lys.

Dine fingrene har frit spil dagen lang.

I OS X er Multi-Touch en vigtig del af din interaktion med Mac. Ved hjælp af realistiske, intuitive bevægelser kan du skifte mellem programmer, navigere i dit indhold og udnytte skrivebordsområdet bedst muligt. Den helt nye MacBook Pro har et Multi-Touch-pegefelt med en stor knapoverflade helt i glas. Så du kan trykke, knibe, skubbe og klikke, som du vil.

Se lyst på arbejdet.

Denne bærbar er tynd og let og designet til at være med overalt – inkl. steder, hvor lyset kan være meget sparsomt. En indbygget måler til omgivende lys registrerer ændringer i lysforholdene og justerer automatisk lysstyrken på tastaturet. Så du bliver aldrig efterladt i mørket.

iCloud

Dit indhold. På alle dine enheder.

iCloud opbevarer dit indhold og giver dig adgang til din musik, dine billeder, kalendere, kontakter, dokumenter m.m., ligegyldigt hvilken enhed du bruger. Så hvis du tager et billede med din iPhone eller ændrer dine mødeplaner på din iPad, sørger iCloud for, at alt vises på din Mac også.

Retina-optimeret software.

Dine favoritprogrammer. Som du aldrig har set dem før.

Vi har opdateret Apple-softwaren, så den kan udnytte den strålende Retina-skærm. OS X Lion-programmer – Safari, Mail, iCal, Adressebog m.m. – samt iPhoto, iMovie, iTunes, Aperture og Final Cut Pro er allerede blevet optimeret, og der kommer snart opdateringer til de andre Apple-programmer.

Du kan få flere oplysninger om udvikling af programmer i høj opløsning til Mac, hvis du besøger siden for OS X Developer.

Det er som at have dit eget team af eksperter.

Alle nye Mac-computere leveres med professionel rådgivning, prisbelønnet service og support og en hel verden af online-ressourcer.

MacBook Pro

Fra 9.699 kr.

Køb på nettet.

Konfigurer din MacBook Pro, som du vil have den, og få den leveret lige til døren – gratis.

Ring til Apple.

Få svar, før du køber. Ring til 80 24 08 35 for at tale med en kompetent specialist.

Find en forhandler.

Tusindvis af Apple-forhandlere kan hjælpe dig med at finde det Apple-produkt, som passer til dig.

 1. Test udført af Apple i maj 2012 med testmodeller af 2,6 GHz quad-core Intel Core i7–baserede 15" MacBook Pro-enheder med 512 GB flashlager og 8 GB RAM. 2,4 GHz quad-core Intel Core i7–baserede 15" MacBook Pro-systemer med 750 GB harddisk (5400 o./min) og 4 GB RAM var produktionsmodeller. Test udført med Iometer 2006.07.27 med 30 sekunders “ramp-up”, 5 minutters afvikling, 512 KB anmodningsstørrelse, 8 ventende IO'er og 150 GB testarkiv. Gennemsnitlig ydeevne ved medier, der roterer, er beregnet ved at oprette testfiler på de yderste, mellemste og inderste sektorer af disken og udregne gennemsnittet af alle tre målinger. MacBook Pro overvåger konstant systemets temperatur- og strømforhold og justerer evt. ydeevnen for at bevare optimal systemdrift.
 2. Test udført af Apple i maj 2012 med testmodeller af 2,6 GHz quad-core Intel Core i7–baserede 15" MacBook Pro-enheder med 512 GB flashlager og 8 GB RAM. 2,4 GHz quad-core Intel Core i7–baserede 15" MacBook Pro-systemer med 750 GB harddisk (5400 o./min) og 4 GB RAM var produktionsmodeller. Åbning af fil uden indlæsning i buffer blev målt på produktionsmodeller. MacBook Pro overvåger konstant systemets temperatur- og strømforhold og justerer evt. processorhastigheden for at optimere ydeevnen.
 3. Test udført af Apple i maj 2012 med testmodeller af 2,6 GHz quad-core Intel Core i7–baserede 15" MacBook Pro-enheder. Den trådløse webtest måler batteriets driftstid ved trådløs surf på 25 populære websites med skærmens lysstyrke indstillet til 50%. Standby-testen måler batteriets driftstid under forhold, hvor et system, der er forbundet til et trådløst netværk, går på standby, mens programmerne Safari og Mail er åbne, og alle systemindstillinger er indstillet til standard. Batteriets driftstid afhænger af brug og konfiguration. Besøg www.apple.com/dk/batteries, hvis du vil vide mere.
 4. Test udført af Apple i maj 2012 med testmodeller af 2,6 GHz quad-core Intel Core i7–baserede 15" MacBook Pro-enheder med NVIDIA GeForce GT 650M og 8 GB RAM. 2,4 GHz quad-core Intel Core i7–baserede 15" MacBook Pro-systemer med AMD Radeon HD 6770M og 4 GB RAM var produktionsmodeller. Test udført ved 1440 x 900 med StarCraft II v(1.4.3.21029) og Civilization V v(1.0.1.511).  StarCraft II testet vha. 2012 MLG Winter Arena EGldrA vs IMNesTea-genafsplning fra 11.00-16.00 i høj grafikvalitet. Civilization V testet med den indbyggede leader-benchmark med medium leader-scenekvalitet. MacBook Pro overvåger konstant systemets temperatur- og strømforhold og justerer evt. processorhastigheden for at optimere ydeevnen.
 5. Trådløs internetadgang kræver et trådløst adgangspunkt og internetforbindelse (evt. mod betaling).

 

 1. Kræver en iOS-enhed med FaceTime og en Wi-Fi-forbindelse eller en Mac med FaceTime og en internetforbindelse. Ikke tilgængeligt i alle områder.