Det er det indre der tæller. Men også det ydre.

Med det robuste unibody-kabinet, skærmen med LED-baggrundsbelysning og Multi-Touch-pegefeltet ser MacBook Pro virkelig smuk ud. Og fungerer perfekt.

Styrke. Lethed. Skønhed. Integreret på smukkeste vis.

MacBook Pro er fremstillet af et enkelt stykke aluminium – en ingeniørmæssig bedrift, som har gjort det muligt at erstatte mange dele med en enkelt. Det kaldes unibody. Og den første gang du løfter en MacBook Pro op, mærker du forskellen. Hele kabinettet er tyndere og lettere end på andre bærbare computere. Det ser elegant og raffineret ud. Og det føles solidt og robust – perfekt til livet i (og uden for) din taske eller rygsæk.

En skærm fuld af strålende ideer.

Alt det, Apples designere og ingeniører gør, har de en grund til at gøre. De vælger LED-teknologi til baggrundsbelysningen på MacBook Pro, fordi det sikrer, at skærmen hurtigt får fuld lysstyrke, og at skærmen kan være utrolig tynd. De har ikke bare brugt glas helt ud til kanterne, fordi det er pænt, men fordi det giver skærmen styrke. Og øverst på skærmen har de skjult det nye indbyggede FaceTime HD-kamera. Så nu ser du venner og familie i det smukke, brede format – og så lidt som muligt af kameraet.

Multi-Touch-pegefelt. Det føles bare naturligt.

Multi-Touch-pegefeltet har ingen knap, for det er knappen. Det betyder, at der er mere plads til bevægelser og mere plads til at klikke – til venstre, til højre, i midten og overalt. Apples designere og ingeniører har brugt utallige timer på at finpudse ting som følsomheden (hvor stort tryk kræver det at klikke?), lyden (hvordan lyder klikket?) og friktionen på den glatte glasoverflade (hvordan føles det?). Resultatet er et pegefelt, som bare føles helt naturligt og rigtigt for dig – og dine fingre.

Mange måder at tilslutte den på.

Med MagSafe-strømforsyning, Gigabit Ethernet, FireWire 800, Thunderbolt, USB 3, SDXC og lyd ind/ud giver MacBook Pro dig næsten alle de tilslutningsmuligheder og porte, du kan tænkes at få brug for.

MagSafe-strømforsyning

Netledningen holdes på plads vha. en magnet, så hvis nogen snubler over ledningen, falder den bare ud, og MacBook Pro bliver stående.

Thunderbolt-port

Takket være Thunderbolt kan du tilslutte hurtige ydre enheder med stor ydeevne og skærme med høj opløsning som Apple Thunderbolt Display. Mini DisplayPort-enheder tilsluttes også direkte. Og VGA-, DVI-, dual-link DVI- og HDMI-enheder kan tilsluttes via mellemstik (sælges separat).