Den er fantastisk at se på. Og endnu mere fantastisk at bruge.

En spektakulær skærm. 4.-generations Intel quad-core-processorer og den nyeste NVIDIA-grafik. Mulighed for det avancerede Fusion Drive. Og meget mere. Den gør rent bord. Ingen anden stationær computer giver dig så meget.

Stor, LED-baggrundsbelyst, bred skærm. Det er svært at få øjnene fra den. Helt umuligt, faktisk.

Synlig innovation.

Der skal ikke være noget, der distraherer dig, når du ser på de store, smukke 21,5" og 27" skærme. Og det er der heller ikke noget, der gør, takket være et imponerende skærmdesign, der formindsker genskin med 75 %. Og fordi LCD-skærmen nu er helt tæt på glasset, springer alt på skærmen virkelig i øjnene.

IPS-teknologi og LED-baggrundsbelysning.

Den smukke iMac-skærm ser godt ud, uanset hvor du sidder. En teknologi, der hedder In-Plane Switching (IPS), giver dig et klart billede med fremragende farver fra næsten alle vinkler. Og LED-baggrundsbelysningen sikrer ensartet lysstyrke med det samme. Så du er altid klar til at vise familien billeder fra ferien.

Klare, naturtro farver. Hver gang.

Alt på den store, blanke skærm – fra hudfarver og mørke skygger til en klar blå himmel og grønne marker – er mættet og levende. Og farverne er også mere naturtro. Hver eneste iMac-skærm er nemlig individuelt farvekalibreret med avancerede spektrometre, så de opfylder farvestandarder, der er anerkendt i hele verden.

4.-generations Intel Core-processorer. Fire kerner, uendelige muligheder.

Med power fra 4.-generations Intel Core-processorer er den nye iMac den hidtil hurtigste. Alle modeller i sortimentet leveres som standard med en quad-core Intel Core i5-processor – fra 2,7 GHz og helt op til 3,4 GHz. Og i Apple Online Store kan du konfigurere din iMac med en endnu mere powerfuld Intel Core i7-processor – op til 3,5 GHz.

Ny NVIDIA-grafik. Høj hastighed på og bag skærmen.

Grafikken i iMac er helt igennem bedre. NVIDIA GeForce 700-grafikprocessorer er endnu hurtigere end den tidligere generation og indeholder dobbelt så meget skærmhukommelse. Du ser flere billeder pr. sekund i 3D-spil, og du kan redigere HD-video hurtigere og med større respons end nogensinde før. Og du har ydeevne på diskret niveau i 2,7‑GHz iMac'en med integreret Intel Iris Pro-grafik. Læs mere om grafikydeevne

Avancerede lagringsmuligheder. Mere fart med mere plads.

Hurtigere Fusion Drive.

Fusion Drive er vores banebrydende lagringsmulighed, som kombinerer en harddisk med stor kapacitet med flash-lagring med stor ydeevne. Og nu er den op til 50 % hurtigere end før.1 Fusion Drive administrerer automatisk og intelligent dine data, så programmer, dokumenter, billeder og filer, du bruger ofte, bliver på det hurtige flash-lager, mens emner, du bruger knap så ofte, flyttes til harddisken. Du får hurtige starttider, og når computeren lærer, hvordan du arbejder, vil du også opleve hurtigere start af programmer og adgang til filer.

Op til 1 TB lagringsplads.

Hvis du vil have maksimal ydeevne, kan du konfigurere iMac med op til 1 GB flash-lagring (op til 512 GB på en 21,5'' iMac) i stedet for en traditionel harddisk.2 Dette flash-lager er nu op til 50 % hurtigere end den forrige generation3 og er op til 5 x hurtigere end 3,5" harddiske med 7200 o/min.4 – noget, du vil lægge mærke til, når du starter din iMac, åbner et program eller ser dine billeder igennem.

Op til 3 TB harddisk.

Tag alle de billeder, du vil, køb al den musik, du har lyst til, og bare optag løs af video. Som standard har iMac en harddisk med 1 TB med mulighed for at opgradere til en harddisk på hele 3 TB.2

Porte og forbindelser. Fleksibel, lynhurtig I/O.

Hurtigere 802.11ac Wi-Fi

iMac understøtter nu ultrahurtig 802.11ac Wi-Fi. Når den er forbundet til en 802.11ac-base – inkl. den nye AirPort Extreme og AirPort Time Capsule – er den trådløse ydeevne op til 3 x større end med den forrige generation af iMac.5 Og Wi-Fi-rækkevidden forbedres også.

Thunderbolt

Den lille ultrahurtige og ultrafleksible Thunderbolt-port sikrer hidtil usete overførselshastigheder og utroligt fleksible udvidelsesmuligheder. Sæt ydre enheder med stor ydeevne til, f.eks. eksterne diske, kameraer, enheder til lyd- og videooptagelse – endda Mini DisplayPort-skærme – for at få et større skærmområde. Alle iMac-modeller inkluderer to Thunderbolt-porte, så du kan opstille det ultimative skrivebord, der kan alt.

USB 3

Kom bare med din printer, et digitalt kamera, en mobiltelefon og en ekstern harddisk. Alle iMac-computere leveres med fire USB 3-porte – med hastigheder, der er op til 10 gange hurtigere end med USB 2 – så du har mange muligheder for at sætte ydre enheder til, inklusive din iPhone eller iPod, printer eller Apple USB SuperDrive. Og USB 3-portene er fuldstændig kompatible med dine USB 2-enheder.

Bluetooth

Trådløs Bluetooth 4.0-teknologi er også indbygget, så du kan bruge dit trådløse tilbehør – f.eks. Apple Wireless Keyboard og Magic Mouse – med det samme.

Lyd og billede. Vi har gjort det helt klart. Og lidt til.

Endnu bedre og
endnu større lyd.

Selvom iMac-kabinettet er tyndere end nogensinde, leverer de nye indbyggede højttalere bedre hi-fi-lyd end nogensinde. Så når du lytter til det nye album, ser den nyeste film eller spiller dit favoritspil, vil du være omgivet af lyd og få en overraskende bred lydflade.

To mikrofoner. De hører dig helt tydeligt.

iMac har to indbyggede mikrofoner, der arbejder sammen om at stille ind på din stemme og filtrere lyde omkring dig fra. Det betyder større præcision, når du bruger Diktering, og mere tydelige FaceTime-videoopkald.

FaceTime HD-kamera til videoopkald med høj opløsning.

Få alle med på billedet med skarp HD-video i bredt format. Det indbyggede 720p FaceTime HD-kamera sikrer, at du kan foretage videoopkald, der er så tydelige, at det virker, som om alle befinder sig i det samme lokale. Lav FaceTime-opkald fra din iMac til en FaceTime-kompatibel Mac, iPhone, iPad eller iPod touch.6

Trådløs Magic Mouse eller Magic Trackpad. Multi-Touch på to måder.

Vælg den perfekte opstilling uden kabler. Med Magic Mouse – der som standard leveres med iMac – kan du lave enkle bevægelser på dens glatte overflade. Scroll i alle retninger med én finger, swipe med to fingre gennem websider og billeder, og klik og dobbeltklik overalt. Du kan bruge alle de Multi-Touch-bevægelser, der gør OS X Mountain Lion så nemt og intuitivt, hvis du vælger muligheden Magic Trackpad, når du køber ind i Apple Online Store. Magic Trackpad er lavet af en fingervenlig glasoverflade og er det største Multi-Touch-pegefelt fremstillet af Apple. Så der er masser af plads til at scrolle, skubbe, knibe, rotere og mere til.

OS X Mountain Lion. Verdens mest avancerede operativsystem.

OS X Mountain Lion udnytter de utrolige teknologier, der findes i alle Mac-computere, fuldt ud. Det gør en iMac, med masser af power, mere effektiv, intuitiv og brugervenlig. Det får Multi-Touch-bevægelser på pegefeltet til at føles flydende og naturlige. Det gør det nemt at finde, organisere og dele alt muligt. Og takket være iCloud får det din Mac, iPhone, iPad og iPod touch til at arbejde smukt sammen.

Fantastiske indbyggede programmer. Alt det, du har brug for, så du kan gøre alt det, du vil.

iMac leveres med pakken med iLife-programmer: iPhoto til organisering, redigering og deling af dine billeder, iMovie til at lave film i Hollywood-stil derhjemme, og GarageBand til at lave god musik. Du får også programmer til mail, planlægning og automatisk sikkerhedskopiering af din Mac. Der er endda et program til indkøb af nye apps og programmer i Mac App Store.

iCloud. Dit indhold. På alle dine enheder.

iCloud opbevarer dit indhold og giver dig adgang til din musik, dine billeder, kalendere, kontakter, dokumenter m.m., uanset hvilken enhed du bruger. Så hvis du tager et billede med din iPhone eller ændrer dine mødeplaner på din iPad, sørger iCloud for, at det også vises på din Mac.

Det er som at have dit eget team af eksperter.

Alle nye Mac-computere leveres med professionel rådgivning, prisbelønnet service og support og en hel verden af online-ressourcer.

  1. Test udført af Apple i september 2013 med testmodeller af 27'' 3,5‑GHz quad-core Intel Core i7–baserede iMac-computere med 1 TB Fusion Drive og produktionsmodeller af 27'' 3,4‑GHz quad-core Intel Core i7–baserede iMac-computere med 1 TB Fusion Drive, alle konfigureret med 8 GB ram. Testet med kopiering af filer. Test af ydeevne udføres med specielle computersystemer og repræsenterer iMacs omtrentlige ydeevne.
  2. 1 GB = 1 milliard byte; 1 TB = 1 billion byte. Faktisk formateret kapacitet er mindre.
  3. Test udført af Apple i september 2013 med testmodeller af 27'' 3,4‑GHz quad-core Intel Core i5-baserede iMac-computere med 1 TB flash-lager og produktionsmodeller af 27'' 3,2‑GHz quad-core Intel Core i5-baserede iMac-computere med 768 GB flash-lager, alle konfigureret med 8 GB ram. Testet med kopiering af filer. Test af ydeevne udføres med specielle computersystemer og repræsenterer iMacs omtrentlige ydeevne.
  4. Test udført af Apple i september 2013 med testmodeller af 27'' 3,4‑GHz quad-core Intel Core i5-baserede iMac-computere med 1 TB flash-lager og produktionsmodeller af 27'' 3,4‑GHz quad-core Intel Core i5-baserede iMac-computere med en 1 TB harddisk (7200 o/min.), alle konfigureret med 8 GB ram. Test udført med Iometer 2006.07.27 med 30 sekunders "ramp-up", 5 minutters afvikling, 512 kB anmodningsstørrelse, 8 ventende IO'er og 150 GB testfil. Gennemsnitlig ydeevne ved medier, der roterer, er beregnet ved at oprette testfiler på de yderste, mellemste og inderste sektorer af disken og udregne gennemsnittet af alle tre målinger. Test af ydeevne udføres med specielle computersystemer og repræsenterer iMacs omtrentlige ydeevne.
  5. Baseret på udkast til IEEE 802.11ac-specifikationen. Ydeevne baseret på en sammenligning med Apples 802.11n-produkter. Sammenligningen er foretaget med et AirPort Extreme-netværk og en 802.11ac-computer. Hastighed og rækkevidde bliver mindre, hvis et 802.11a-/b-/g-produkt kobles til netværket. Adgang til det trådløse nertværk kræver en Wi-Fi-kompatibel enhed. Den faktiske hastighed varierer, afhængigt af rækkevidde, forbindelseshastighed, bygningskonstruktion, netværkets størrelse og andre faktorer. Rækkevidden afhænger af bygningskonstruktionen.
  6. FaceTime-videoopkald kræver en FaceTime-kompatibel enhed og en Wi-Fi-forbindelse hos både afsender og modtager. Tilgængeligheden via mobilnet afhænger af operatøren; kræver evt. betaling af mobildatatakst.

iCloud kræver iOS 5 eller en nyere version på iPhone 3Gs eller en nyere model, iPod touch (3. generation eller en nyere model), iPad eller iPad mini; en Mac-computer med OS X Lion eller en nyere version eller en PC med Windows Vista, Windows 7 eller Windows 8 (Outlook 2007 eller 2010 eller en opdateret browser er nødvendig for at få adgang til mail, kontakter og kalendere). Nogle funktioner kræver iOS 6 og OS X Mountain Lion. Nogle funktioner kræver en Wi-Fi-forbindelse. Nogle funktioner er ikke tilgængelige i alle lande. Brug af visse tjenester er begrænset til 10 enheder.