Du har hele verden i hånden. Du skal bare bruge fingrene.

Vær kreativ. Vær produktiv. Bliv underholdt. Der er over 475.000 apps, som kan gøre din iPad til alt, hvad du vil have den til at være.* Se nogle af vores favoritter her.

Udviklet til iPad. Helt specielt.

Der er en grund til, at alle elsker at bruge apps på iPad. De er nemlig ikke bare telefon-apps, der er udvidet, så de udfylder en større skærm. De er designet til at udnytte alt det, en iPad kan. Og det er næsten alt.

Designet specielt til iPad

Apps på de fleste tablets er bare telefon-apps, der er opskaleret med større eller mindre held. Men iPad-apps er udviklet specielt til iPad. Her udnyttes hver eneste pixel helt ud til kanten af den smukke Retina-skærm, så du får en altopslugende oplevelse. Og det er kun iPad-apps, der kan trække på alle de andre utrolige teknologier, der er indbygget i iPad. F.eks. A7-processoren, accelerometeret, gyroskopet og kompasset.

Én sikker udbyder

iTunes Store er verdens største og mest pålidelige butik med apps og underholdning. Det er nemt at finde rundt i den og finde de apps, du leder efter. Eller opdage en masse utrolige apps, som du ikke ledte efter. Mange apps kan hentes fra App Store, før de kan fås andre steder. Og alle apps er blevet gennemgået af Apple for at sikre, at de ikke indeholder skadelig software. Så bare rolig – det er helt sikkert at hente dem alle.

Kategorier

Find nye apps ved at gennemse kategorier som f.eks. Erhverv, Sociale netværk og Produktivitet. I en kategori som f.eks. Produktivitet kan du se sektioner som Nye og Populære. Så det er nemt at finde apps, som du synes om.

Fantastiske opdateringer. Selv opdateringerne bliver opdateret.

Nu kan du lade App Store opdatere alle dine apps for dig. Find nemt apps, der er relevante for dig – netop der, hvor du er. Og tjek kategorier af apps baseret på dit barns alder.

Altid opdateret

iOS 7 holder automatisk alle dine apps ajour. Det betyder, at du aldrig skal bekymre dig om selv at opdatere apps. Du kan endda vælge, at apps skal opdatere deres indhold automatisk i baggrunden via Wi‑Fi- eller mobilnetværk.

Apps 'I nærheden'

Uanset hvor du befinder dig i verden – på Louvre f.eks. – kan du trykke på funktionen 'I nærheden'. Så får du en liste over apps, der kan være nyttige for dig. F.eks. museets egen app eller rejsebøger om Paris.

Apps til børn

Den nye børnekategori hjælper forældre og lærere med at finde passende apps til børn. Vores redaktører administrerer kategorien og finder de bedste apps i App Store i hver aldersgruppe – op til 11 år.

Der er noget om alt. Til alle.

Tag detaljerede noter. Hold styr på din økonomi. Eller tag en pause, og spil et spil. Uanset hvad du vil med din iPad, er der en app, der kan hjælpe dig med det.

Erhverv

iPad er klar til arbejde. Lav præsentationer, administrer projekter, følg med i økonomien og meget mere med disse erhvervs-apps.

Uddannelse

Følg med på dit studie, eller vælg et helt nyt fag med smarte undervisnings-apps.

Underholdning

Læn dig tilbage, og nyd showet. Eller find utallige andre måder at underholde dig selv på. Disse apps giver timevis af fornøjelser.

Familie og børn

Gør hver aften til en familieaften med interaktive apps, der er sjove for alle i huset.

Økonomi

Lav budgetter, betal regninger m.m. med økonomi-apps, der tager højde for alt.

Mad og drikke

Sulten? Tørstig? Begge dele? Se nye opskrifter, drinks og tips og tricks til, hvordan du laver et godt måltid.

Spil

Den smukke Retina-skærm gør iPad til en fantastisk enhed at spille på. Prøv alt fra skydespil til strategispil.

Sundhed og fitness

Har du brug for lidt motivation? Kom i gang med apps, der hjælper dig med at planlægge træning, tabe nogle kilo og styrke dine muskler.

Livsstil

Find den perfekte opskrift til en fredag aften. Eller se, hvordan vejrforholdene er til surfing på lørdag. Ligegyldigt hvad du brænder for, er der en app til dig.

Musik

Musikken fortsætter med apps, der hjælper dig med at finde ny musik eller komponere din egen.

Nyheder

Følg med i nyhederne og vejret med apps, der dækker dit kvarter, dit land og din verden.

Foto og video

Tag et billede. Optag video. Vis det til andre. Del det. Foto- og video-apps holder dig klar til at fange øjeblikket – her og nu.

Produktivitet

Dine hænder får travlt med disse produktivitets-apps, der kan hjælpe dig med at strukturere og udføre opgaver.

Sport

Ligegyldigt hvilken sportsgren du dyrker, findes der en masse apps, der kan lære dig mere om din sport og hjælpe dig til at forbedre dine resultater.

Rejse

Du kommer vidt omkring. Eller måske vil du bare gerne. Lad iPad og disse fantastiske rejse-apps hjælpe dig med at komme af sted.