Intet mindre end fantastisk.

Uanset hvordan du ser på den, er iPad mini helt utrolig. Og den fantastiske Retina-skærm er bare begyndelsen. iPad mini med Retina-skærm har A7-processor, avancerede trådløse funktioner og powerfulde apps – alt sammen smukt integreret i iOS 7 – og kan mere, end du nogensinde havde forestillet dig. Funktion for funktion er den helt identisk med iPad Air. Bortset fra sin super-bærbare-, hold-i-én-hånd-, helt perfekte mini-størrelse.

7,9 tommer  Retina-skærm. 4 gange så mange pixels. På den samme plads.

Nu ser iPad mini endnu bedre ud i din hånd. Retina-skærmen har over 3,1 millioner pixels (én million mere end et HDTV), og med en opløsning på 2048 x 1536 er opløsningen fire gange så stor som den tidligere generation af iPad mini. Faktisk sidder de mange pixels så tæt, at øjnene slet ikke kan skelne dem. Derfor ses fotos og videoer med utrolige detaljer, og tekster fremstår knivskarpt. Fordi de bedste pixels er dem, du aldrig ser.

  • 7,9 tommer skærm
  • 2048 x 1536 opløsning
  • 3,1 mio. pixels

Tyndt og let design. Læsset med teknologi, men ligger stadig let i hånden.

Vi har fyldt iPad mini med nye og gode funktioner. Den utrolige Retina-skærm, den fantastisk powerfulde A7-processor, avancerede trådløse teknologier og meget mere. Alligevel er den stadig tynd og let (og mini). Den er bare 7,5 mm tynd og vejer kun 331 g. Så selvom du kan gøre meget mere, føles det ikke, som om du har mere i hånden.

  • 7,5 mm
  • 331 g

Utrolig ydeevne. Der er ikke meget mini over dens performance.

Med den nye Apple-designede A7-processor har iPad fået samme 64-bit-arkitektur som en stationær computer. Det vil sige op til fire gange så stor CPU-hastighed og op til otte gange grafisk ydeevne i alt, hvad du gør. Og stadigvæk får du helt op til 10 timers batteritid til at læse, lege, arbejde og skabe lige det, du vil, så lang tid, du vil.1

A7-processor

A7-processoren gør iPad endnu bedre i forhold til power og hastighed. Takket være A7-processoren kører apps meget hurtigere, spil får bedre respons, og alt, du bruger iPad mini til, vil føles hurtigere – fordi dén er hurtigere. Faktisk op til fire gange så hurtig. Men ikke nok med det. Den understøtter også OpenGL ES version 3.0, der sikrer detaljeret grafik og visuelle effekter, som før kun var muligt på stationære computere og større spilkonsoller. Og pga. A7-processorens 64-bit-arkitektur kan du køre endnu mere effektive og kraftfulde apps. Hvilket giver endnu flere muligheder for, hvad du kan bruge din iPad mini til.

M7-hjælpeprocessor

iPad-mini er lavet til at blive taget med. Det er derfor M7-hjælpeprocessoren giver så meget mening. Den henter nemlig data fra accelerometer, gyroskop og kompas – og måler, hvordan din iPad mini bevæger sig. Det betyder, at du kan få mere ud af dine apps, fordi de ved, hvordan din iPad mini bevæger sig. Det er en opgave, som normalt ville gå til A7-processoren, men M7 er bedre og mere effektiv til den slags, og dét sparer strøm.

Samme imponerende batteritid.

iPad mini har power, uden at være en strømsluger. Selvom den er op til fire gange så hurtig som den tidligere generation af iPad mini, har den stadigvæk en imponerende batteritid på 10 timer.1 Det er, fordi A7-processoren både er mere kraftfuld og også mere effektiv. Så selvom du tager iPad mini med på lange ture, vil batteriet sikkert holde længere.

op til 10 timer

Avanceret trådløs teknologi. Gode forbindelser i hele verden.

Din nye yndlingsapp, -bog eller –film, en iMessage eller dit næste FaceTime-opkald. Med ultrahurtig trådløs teknologi kan du tilgå alle dine yndlingsting lige fra iPad mini, så du kan være opdateret og holde kontakten som aldrig før.

Ultrahurtigt Wi‑Fi

Med iPad mini får du op til dobbelt Wi‑Fi-ydeevne takket være to antenner og MIMO-teknologi (multiple-input multiple-output). Med dual-band (2,4 GHz og 5 GHz) 802.11n Wi‑Fi og MIMO kan overførselshastighederne nå helt op på 300 Mbps – dobbelt så høj datahastighed som den tidligere generation af iPad mini. Så nu går det endnu hurtigere, når du vil hente film, dele billeder og dokumenter med AirDrop eller bare surfe på nettet.

  • Op til 2 x hurtigere Wi‑Fi
  • Op til 300 Mbps

Flere 4G LTE‑bånd.

iPad mini med Wi‑Fi + Cellular kan gå på nettet, selvom du ikke er i nærheden af et Wi‑Fi-signal. iPad mini understøtter endnu flere 4G LTE‑bånd, så du kan få forbindelse til mobildatanetværk over hele kloden.2 Derfor kan du komme online med utrolige hastigheder på utrolige steder – nogle gange endda hurtigere end med bredbånd. Og aftalerne er fleksible, så du behøver ikke at tegne en kontrakt. Læs mere

Leveres med fantastiske apps. Klar. Parat. Arbejd. Og leg.

iPad mini er perfekt til hverdagen, fordi de mange apps hjælper dig med at gøre alle de hverdagsting, du holder mest af. Som for eksempel at tjekke mails eller snakke med mor over FaceTime. Som om det ikke var nok, kommer der nu gratis programmer sammen med din iPad mini. Du får både iPhoto, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers og Keynote,3 så du kan roligt gå i gang med den næste bestseller, finpudse din præsentation eller lave det bedste soundtrack til din hjemmevideo – alt sammen fra din iPad mini. Alle programmer er optimeret til 64-bit-arkitektur, så de kører effektivt og uden problemer og gør dig og din iPad mini i stand til mere end nogensinde før. Fra det øjeblik, du tænder for den. Læs mere om indbyggede apps

App Store. Mere end 475.000 apps at gå i gang med.

Planlæg en bilferie, studér verdens hvalvandring, lav plantegninger til en ny bygning, eller nedkæmp et helt zombieangreb. Der er iPad-apps til det hele. Og der kommer hele tiden nye til i App Store. iPad apps er meget nemmere at bruge og holde af, fordi de ikke bare er telefon-apps, der er forstørret. De føles, som om de er lavet til iPad – fordi de rent faktisk er lavet til iPad. De udnytter hver en pixel på Retina-skærmen og bruger teknologien fra gyroskop, accelerometer og kompas. Og med 64-bit-arkitekturens utrolige potentiale in mente er det her kun begyndelsen på, hvad du kan gøre (og udforske, studere, tegne og skyde) med iPad mini. Læs mere om apps fra App Store

FaceTime- og iSight-kamera. Gode grunde til at smile oftere.

FaceTime HD-kamera

Nogle gange er det rart at kunne snakke ansigt til ansigt. Og med FaceTime-videoopkald på iPad mini har dine samtaler aldrig set bedre ud. Lav et videoopkald via Wi‑Fi eller mobilnetværk, og se (og vis) alle ansigtsudtryk på den smukke skærm.4 FaceTime HD-kameraet har avanceret belysningssensor på bagsiden med større pixels, som giver mere lys til FaceTime-chats, 'selfies', og Photo Booth-gruppebilleder – også når belysningen er dårlig.

5-MP iSight-kamera

Vi tænker over, hvad der gør et billede godt, så du ikke behøver at gøre det. iPad minis 5-megapixel iSight-kamera er blevet udviklet til at hjælpe dig med at fange alle de store øjeblikke med et øjebliks varsel. Brug Retina-skærmen til at indramme det perfekte motiv, og kom hurtigt videre ved at swipe mellem stillbilleder og 1080p HD-video. Hver gang du bruger kameraet, arbejder det automatisk sammen med A7-processorens billedsignal-processor om at lave et hav af justeringer og levere et flot billede eller en flot video. Du behøver ikke tænke på andet, end hvem du skal dele øjeblikket med.

To mikrofoner

iPad mini er god til at lytte. Det er, fordi den har to mikrofoner. De opsnapper ikke bare mere lyd – de samarbejder også om at skabe bedre output ved at dæmpe lydene fra de kilder, du ikke er fokuseret på. Lyden på dine FaceTime-opkald bliver bedre, fordi der er mindre baggrundsstøj. Og lyden på dine videooptagelser bliver tydeligere.

iPad mini og iOS 7. Skabt til at komplementere hinanden.

Fordi iOS 7 blev udviklet til iPad mini, ser det ikke bare flot ud – det fungerer også på flotteste vis. Derudover introducerer iOS 7 nogle fantastiske nye funktioner, f.eks. smartere multitasking, AirDrop og Kontrolcenter, så det bliver endnu nemmere, hurtigere og sjovere at gøre alt det, du gør hver dag. Alt det, du elsker ved iOS, er nu endnu lettere at elske. Læs mere om iOS 7

iCloud. Alt, du har brug for. Alle steder.

iCloud holder dit indhold opdateret på alle dine enheder. Det er elegant integreret, så du kan starte et Pages-dokument på din Mac og lave de sidste finpudsninger på din iPad mini. Billederne, du tager med din iPhone, dukker op med det samme på iPad mini takket være iCloud-fotodeling. Og starter du en film på iPad mini, når du sidder i toget, kan du fortsætte, hvor du slap, derhjemme på dit Apple TV.

iPad mini Smart Cover og Smart Case.  Så er du dækket ind.

iPad mini Smart Cover

Beskyttelse til din iPad mini har aldrig set smartere ud. Når Smart Cover lukkes, sætter det iPad mini på vågeblus og beskytter skærmen. Når du åbner det igen, afbrydes vågeblusset med det samme, og iPad mini er klar. Smart Cover er fremstillet af ét enkelt stykke polyuretan og leveres i seks klare farver. Fold det, og du har en fod.

iPad mini Smart Case

Med den nye Smart Case til iPad mini er du fuldstændig dækket ind, både på for- og bagside. Smart Case fås i seks smukke nuancer og har en slank profil, der slutter helt tæt til iPad mini. Det lækre førsteklasses læder føles luksuriøst i hånden. Smart Case tænder og slukker vågeblusset, når det åbnes og lukkes, og kan foldes til en praktisk fod.

Du kan allerede så meget med iPad mini. Og tilbehør giver dig endnu flere muligheder.