iPhone SE

Et stort skridt for den lille.

Velkommen til iPhone SE, den stærkeste 4" telefon nogensinde. Vi har taget udgangspunkt i et populært design og så gentænkt det fra inderst til yderst. A9 er den samme avancerede chip, som bruges i iPhone 6s. 12‑megapixels kameraet tager fantastiske billeder og 4K‑video. Og Live Photos gør dine billeder mere levende. Resultatet er en iPhone, som er lille udenpå. Men stor på alle andre måder.

A9

chip

4"

Retina-skærm

12PM

iSight-kamera


Design


Fuldstændig som aldrig før.


iPhone SE er en finpudset udgave af et kendt og elsket design. Den lette og kompakte telefon er fremstillet af perleblæst aluminium, der giver en satinblød finish – designet til at ligge virkelig godt i hånden. Den fantastiske 4"1 Retina-skærm gør alt knitrende skarpt. Og de matslebne kanter sammen med det matchende logo i rustfrit stål fuldender designet.



Teknologi

Den stærkeste 4" telefon nogensinde.


Kernen i iPhone SE er A9, den samme avancerede chip som i iPhone 6s. Takket være 64-bit-arkitektur, kendt fra stationære computere, leverer A9-chippen spektakulær hastighed og respons. Og med en grafisk ydeevne på konsolniveau kan du glæde dig til en smuk behandling af dine bedste spil og apps. Alt i alt en stærk chip, der giver en imponerende ydeevne.


Super effektiv M9-hjælpeprocessor.


M9-bevægelseshjælpeprocessoren er direkte integreret i A9‑chippen. Den er forbundet med accelerometer, kompas og gyroskop og kan måle bevægelser, som f.eks. at tælle dine skridt og registrere din distance. Den gør det også nemt at aktivere Siri. Bare sig “Hej Siri” – du behøver ikke engang have din iPhone i hånden.