Mega meget Mac i miniformat.


Priser fra kun DKK 4.399,00


Mac mini er et powerhouse til en overkommelig pris. Du får hele Mac-oplevelsen samlet på blot 19,7 x 19,7 cm. Sæt din egen skærm, mus og dit tastatur til, og så er du klar til at sætte gang i alverdens ting.


Mac mini


Lige præcis stor nok til at rumme alt, hvad du kan ønske dig af en stationær computer.


Med en Mac mini bliver de daglige opgaver nemt klaret. Den har fjerde generation af Intel Core-processorer, op til 40 procent hurtigere flash-lagring og op til tre gange hurtigere trådløs forbindelse end dens forgænger. Med Intel Iris Graphics eller Intel HD Graphics 5000 har den desuden op til 90 procent hurtigere grafikydeevne end den forrige generation. Og med fremragende tilslutningsmuligheder som Thunderbolt 2 og understøttelse af HDTV er Mac mini det perfekte omdrejningspunkt i enhver opsætning.Lad ikke størrelsen narre dig.


Mac mini er bygget af ét solidt stykke aluminium, som giver den det specielle Mac-look med fine overgange. Med sine knap fire centimeter i højden og en vægt på under to kilo holder den lav profil, men uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Og så er den stadig verdens mest energieffektive stationære computer – den opfylder ikke bare ENERGY STAR-kravene, den er op til syv gange mere energieffektiv. Det eneste problem ved en computer, der er så kompakt, er, hvad du skal bruge alt den ekstra plads på skrivebordet til.


OS X El Capitan. Du vil elske hvert et klik.


OS X El Capitan kommer med en masse forbedringer til din Mac. Nye måder at administrere flere vinduer og områder på, en mere effektiv Spotlight-søgning på din Mac, forbedringer af vigtige programmer som Fotos, Safari, Mail og Kort, og det helt nye Noter, så du kan holde styr på dine tanker og alt dit indhold. Og sidst, men ikke mindst en bedre ydeevne, der gør alt det, du laver på din Mac, endnu hurtigere – lige fra at spille spil og åbne programmer til at få adgang til dine mails.

Fantastiske indbyggede programmer til arbejde og underholdning.

Alle nye Mac-modeller kommer med Fotos, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers og Keynote, så du kan komme i gang med at være kreativ og produktiv med det samme. Du får også fantastiske programmer til at sende mails, surfe på nettet, sende beskeder og lave FaceTime-opkald – og tilmed et program til at finde nye programmer.

Apple Museum