iMac • 500 - 700MHz

 
Tech SpecsDigital MusicDesktop MoviesGraphics AccelerationSoftwareWireless
 
Cro-Mag Rally
Klar til at rokke
Sæt dig bag rattet i en træstammebil eller en kærre i spillet Cro-Mag Rally, og kør en tur med iMac. I det nye bilspil, Cro-Mag Rally, som følger med iMac, vil du komme til at drøne forbi andre hurtige biler på nogle af de mest ujævne, svære og spændende racerbaner på denne side af et vulkansk krater.

NanoSaur and Bugdom.
Pas på meteoren
Hvis du vil lægge stille ud, skal du prøve Nanosaur (et andet af de spil, som følger med iMac). Det er et 3D-spil, hvor du er en dinosaurus, som i en fjern fremtid skal rejse tilbage i tiden og indsamle æggene fra fem dinosaurusarter, før jordkloden bliver ramt af en kæmpemæssig komet.
 
Eller prøv, hvordan det er at være Rolly McFly i det billedskønne 3D-spil Bugdom (endnu et spil, som følger med iMac). Rolly er en bænkebider, som skal forsøge at styrte de tyranniske og onde myrer, som styrer Bugdom. Bugdom kan spilles af Mac-brugere i alle aldre, og vi tror, at du vil blive imponeret over de utrolige 3D-effekter.
 
Open GLUnderstøttelse af OpenGL
Den nye iMac understøtter OpenGL, en standard, som sikrer en høj kvalitet af billedgengivelse, overførsel af mønstre og realistiske specielle effekter.
 
Der er intet som høj hastighed, når du blæser igennem faretruende 3D-scenarier.
 
Tomb Raider Chronicles boxHvis du giver dig i kast med et spil som Tomb Raider Chronicles, vil du værdsætte den fremragende grafiske ydeevne, som de nye iMac-modeller med CD-RW kan præstere. De er nemlig udstyret med en ATI RAGE 128 Ultra-grafikaccelerator med 16 MB SDRAM. Du vil bemærke iMacs fantastiske evne til at gengive 3D-grafik, når Lara Croft endevender en tysk ubåd, Roms gamle ruiner og tagene i en højteknologisk storby i jagten på nogle oldgamle relikvier.

iMac er kendt for den utrolige 3D-grafik og vidunderlige funktioner til computerspil. Men nu er grafikken blevet endnu bedre end det, der tidligere har kendetegnet iMac. Når man kombinerer grafikacceleration med en højere processorhastighed og fordobler den samlede mængde RAM (128 MB til 500 MHz iMac med CD-RW og 256 MB til 600 MHz iMac og 700 MHz Special Edition), bliver billederne meget skarperere, end de tidligere var på iMac.

Faktisk kan du selv på et øjeblik øge den samlede hukommelse op til 1 GB PC100 SDRAM RAM uden at bruge andet værktøj end en mønt. Faktisk behøver du ikke engang at spille for at opleve fordelene ved ATI RAGE 128-grafikacceleratoren. Selv enkle opgaver som at starte programmer, retouchere digitale billeder og redigere arkiver er meget hurtigere med 2D- og 3D-acceleration. 3D-spil er velegnede til at teste systemets kvalitet, fordi de har det med at give computere den mest krævende styrkeprøve nogensinde.

ATI RAGE 128 Ultra Forbered dig selv på flotte 3D-effekter
iMac er peppet op, så den kan arbejde med AGP (advanced graphics processing). ATI RAGE 128 Pro-grafikkortet med 16 MB indbygget hukommelse og AGP-grafiksoftware gør det muligt for programmer som Cro-Mag Rally at bruge computerens hukommelse som en naturlig udvidelse af grafikkortet til lagring af store visuelle elementer, f.eks. mønstre. Den ekstra hukommelse bruges til at fremstille mønstre og modeller og bidrager til at fremstille mere fotorealistiske effekter. På denne måde opdateres de visuelle elementer lynhurtigt og bidrager dermed til realismen, når du spiller 3D-spil. Resultatet? En enestående spiloplevelse.
 
Mange billige PC'er prøver at sælge sig på, hvad de kalder “integreret grafik”, hvilket betyder grafikkort uden grafikacceleration. Men disse konfigurationer opfylder ikke mindstekravene til de mest krævende 3D-spil, fordi de ikke har særskilt skærmhukommelse, som er nødvendigt til hurtige spil. Med iMac får du derimod særskilt skærmhukommelse, som giver mulighed for at nyde flot grafik, selv når du slår efterbrænderne til. Faktisk vil du kunne mærke forskellen på en iMac, uanset om du fremstiller film på computeren, spiller eller blot starter et program.
 
 
color crayons
Se de grafiske detaljer
Med en utrolig skarp indbygget 15" skærm af typen katodestrålerør med skyggemaske (13,8" billedfelt med 0,28 mm punktafstand) giver iMac lækre billeder, som ikke flimrer, ved tre skærmopløsninger: 640 x 480 punkter ved 117 Hz, 800 x 600 ved 95 Hz samt 1024 x 768 punkter ved 75 Hz. Der bruges ægte farver med 24 bit ved alle opløsninger, og det giver millioner af farver.

Apple Pro Mouse
Apple Pro Mouse
Apple Pro Mouse bygger på en meget præcis optisk føler til sporing. Den elliptiske form gør, at den kan bruges af både højre- og venstrehåndede, og den spejlglatte overflade gør, at det er en fornøjelse at bruge den.


Apple Pro Keyboard
Nu behøver du ikke længere at springe op for at skrue ned for lydstyrken, når der kommer nogen, som vil tale med dig. Det kan du klare fra Apple Pro Keyboard. Det har nemlig specielle taster, der kan bruges til hurtigt og nemt at skrue op eller ned for lyden, dæmpe lyden og endda en tast til at skubbe CD'er ud med.

. . .
-
iMac
a
www.AppleMuseum.dk
Juli
2001