QuickSilver G4

Graphics
The graphics fly. You can, too.

Tech Specs G4 Processor Music Movies DVD Authoring Graphics Expansion

NVIDIA Graphics Card
NVIDIA GeForce2 MX-
grafikkort
Næste generations hardware og software mødes i Power Mac G4 med grafikacceleratorer, som bryder alle normer, og Mac OS X. Når du derudover tilslutter en flad skærm, har du en kombination, som for dem, der designer, spiller eller arbejder med animation, kommer som sendt fra himlen.

Hvis du vil se, hvad vi mener, skal du prøve en Power Mac G4 og Fly! II - det nye seje spil, hvor du er pilot. Du får undervisning i at flyve efter det, du kan se (Visual Flight Rules) og efter instrumenterne (Instrument Flight Rules), og derefter er du overladt til dig selv. Tønderulninger, vovede starter og natlige landinger, der er så farlige, at du kommer til at mærke fugten i håndfladerne - er en del af de ting, du bliver udsat for, mens du sidder i det meget udstyrsrige cockpit og kigger ud over byer, der er modelleret, så de afspejler de topografiske forhold, terræn, der ligner fotografier, og overraskende vejreffekter.

Spil kortene rigtigt
Til at begynde med kan du få Power Mac G4 med et af disse tre lynhurtige grafikkort: NVIDIA GeForce2 MX med 32 MB SDRAM (installeret ved levering i 4X AGP-grafikpladsen på 733 MHz og 867 MHz Power Mac G4), NVIDIA GeForce2 MX-grafikkort med TwinView og 64 MB SDRAM (installeret ved levering i 4X AGP-grafikpladsen på 800 MHz Power Mac G4 med to processorer) eller NVIDIA GeForce3-grafikenheden med 64 MB DDR RAM (fås som speciel konfiguration).

Nvidea geForce2 NVIDIA GeForce2 MX
Med NVIDIA GeForce2 MX-grafikkortet får du en række nye avancerede muligheder på Macintosh-platformen, f.eks. “hardware transform and lighting” (T&L), skyggeeffekter på hvert enkelt punkt, fantastiske 3D-effekter med høj opløsning. NVIDIA GeForce2 MX-grafikacceleratoren overtager beregningen af transformationer og lyseffekter fra computerens processor, så beregningen af objektkollisioner, bevægelsesalgoritmer og realistiske fysiske forhold forbedres. Kurver får bedre “kurvefacon”, led bevæger sig mere naturligt, og hele spiloplevelsen bliver bedre og mere spændende.

NVIDIA GeForce2 MX med TwinView
NVIDIA GeForce2 MX-grafikkortet med TwinView og 64 MB SDRAM har de samme funktioner - samt en række flere - og giver mulighed for samtidig at tilslutte en Apple-skærm med ADC-stik og en VGA-skærm, uden at der skal installeres et ekstra grafikkort.

NVIDIA geForce 3 NVIDIA GeForce3
Du kan også få NVIDIA GeForce3-grafikkortet med 64 MB DDR RAM i en speciel konfiguration. Med mere end 57 millioner transistorer kan GeForce3-grafikkortet udføre mere end 800 milliarder beregninger pr. sekund - herunder 76 milliarder flydende regneoperationer pr. sekund eller 76 gigaflops, hvilket er en rekord og mere end dobbelt så stor ydeevne som i dagens grafikenheder. Pludselig har udviklere mulighed for at fremstille det mest spændende spil nogensinde med virkelighedstro figurer og fantastiske specielle effekter.

Hvis du spiller Fly!II, betyder det, at skyer, røg, kondensstriber og landingsudstyr ser virklighedstro ud, og at landskabet gør dig mundlam. Ved nærmere eftertanke er det samme tilfældet med Power Mac G4.

Displays
Fremragende flade digitale skærme
For at gøre oplevelsen endnu bedre, kan du købe en 22" Apple Cinema Display eller en Apple Studio-skærm på 17" eller 15". Når det gælder spil vinder disse suveræne flade skærme med aktiv matriks nemt over konkurrenterne. Med knivskarpe billeder, meget mættede farver og en fantastisk lysstyrke, kan du med disse Apple-skærme se alle de punkter, som spilproducenten har tænkt, at du skulle se.

Mac OS X Mac OS X med grafiske detaljer
Hvis vi taler om software, kombinerer Mac OS X Quartz, OpenGL og QuickTime - tre af de mest effektive grafikteknologier på markedet - hvilket giver Power Mac G4 en kæmpe fordel, når det gælder grafik. Computeren er kendt for sine solide grafikegenskaber - herunder farver, lys, transformation, tekstur, alfa og udviskning og mere - OpenGL er det seje 3D API, der bruges af flere og flere udviklere i dets programmer.

Macromedia FreeHand 10
Det meget brugte program inden for publicering giver dig mulighed for at oprette meget realistiske visuelle effekter til både tryksager og Internet. Programmet indeholder nye funktioner til flere typer publicering, f.eks. katalogiseringsoplysninger, arbejde med websider og -animationer samt eksport til formaterne PDF, HTML og SWF

Maya fra Alias|Wavefront
Maya Programmet Maya fra Alias|Wavefront - det professionelle softwarehus bag de flotte specielle effekter i film som The Matrix, The Mummy og A Perfect Storm - har et følge af professionelle brugere, der også er svorne Mac-fans. Maya står overfor en debut på den nye generation af disse brugeres yndlingsplatform, og derfor er disse benhårde designere, professorer i specielle effekter og digitale kunstnere ellevilde.


. . .
-
 QuickSilver G4
a

-
Juli
2001