QuickSilver G4

Power Mac G4 with iTunesPower Mac G4 with iTunes
More power to enjoy your music.

Tech Specs G4 Processor Music Movies DVD Authoring Graphics Expansion

Lad dig ikke begrænse af redigeringsudstyret - tilpas det til dit behov. Du har det, der skal til - nemlig Power Mac G4 og Final Cut Pro.

Final Cut Pro 2 Som uafhængige filmproducenter, der arbejder med den nyeste teknologi, kan fortælle dig, er der ikke noget bedre sted at fremstille film end på computeren. Især nu hvor du kan få Power Mac G4 med lynhurtige 733 MHz, 867 MHz eller to 800 MHz processorer samt et væld af ekstra PCI-kort til specielle videofunktioner. Faktisk vil du kunne arbejde hurtigere end tidligere: 800 MHz Power Mac G4 med to processorer afvikler Final Cut Pro 70% hurtigere end den hidtil hurtigste Power Mac G4 733 MHz, og 20% hurtigere end 533 MHz systemet med to processorer.*

Aldrig før har så megen kapacitet til digital video være samlet på et så passende sted. Der er alt, hvad du har brug for til at fremstille og redigere film, udvikle spændende multimediewebsider og sende tusinder af videostreams samtidig. I hjertet af dette hårdtarbejdende redigeringsstudie finder du PowerPC G4 med Velocity Engine - en 128 bit supercomputer på en kreds, som kan udføre processorkrævende opgaver, f.eks. oprette digitale videoeffekter, hurtigere end nogensinde.

Faktisk er hver del af Power Mac G4 perfekt til videoredigering. Den har indbygget FireWire, så du kan tilslutte et digitalt videkamera og importere video i perfekt digital kvalitet. Den har en superhurtig hukommelse (op til 1,5 GB) og en enorm harddisk (op til 80 GB) samt plads til tre interne diske.

Final Cut Pro

Det perfekte par
Hvis du vil i gang med at fremstille film, skal du installere Final Cut Pro 2-software til videoredigering på Power Mac G4. Dette er en perfekt kombination til uafhængige filmproducenter, multimediedesignere og firmaer, som foretager efterbehandling, samt til AV-afdelingen på skoler eller i private virksomheder.

Du kan afspille den færdige film på hele skærmen, overføre den til videokameraet og vise den på et fjernsyn, optage den på et videobånd eller brænde en DVD-videodisk i perfekt digital kvalitet. Du kan også eksportere film med en række forskellige QuickTime-formater og vise dem på Internet på din egen hjemmeside med iTools - Apples service med gratis Internettjenester.

Arkitektur til redigering i realtid
Final Cut Pro 2 er udviklet til professionelle brugere og indeholder en arkitektur, der understøtter redigering i realtid samt nye værktøjer til medieadministration, understøttelse af næsten alle professionelle videoformater samt en række forbedrede funktioner. Der følger også en række programmer med til animation, grafik, lyd og komprimering. Du får faktisk værktøjer og funktioner, som normalt kun findes i redigeringsprogrammer, der koster ti gange så meget.

Til forskel fra kendte redigeringssystemer, som begrænser dine udfoldelsesmuligheder med den restriktive realtidsarkitekturer, giver Final Cut Pro 2 den frihed, som er en del af den indbyggede QuickTime-baserede realtidsarkitektur.

Når du sætter et PCI-kort til realtid i en af de fire udvidelsespladser på Power Mac G4, er det slut med at vente. Nu kan du nemlig se effekter omgående uden at vente på, at de først skal beregnes. Faktisk finder Final Cut Pro selv PCI-kortet til realtid, når du installerer det. Herefter viser computeren alle realtidseffekter med fed skrift. Realtidsfunktionerne giver dig mulighed for at effektivisere arbejdsprocessen og eksperimentere med forskellige effekter. Det betyder, at du kan se, hvordan en bestemt scene tager sig ud, inden den arkiveres.

* Baseret på en test med seks gængse kommandoer i Final Cut Pro 2.

iMovie 2
iMovie 2
Power Mac G4 har installeret iMovie 2 ved leveringen. iMovie 2 er det berømte program til videoredigering, som giver dig mulighed for at fremstille film på et øjeblik. iMovie indeholder et væld af specielle effekter og overgange, som du kan bruge, og programmet er så brugervenligt, at du ikke en gang behøver en håndbog. Optag, rediger og nyd dine hjemmevideoer - du behøver ikke at have nogen erfaring med videoredigering. Med iMovie kan du hurtigt og nemt føje musik, rulletekster og smarte overgange til korte videoklip, og du kan eksportere filmene til QuickTime-format, når du er færdig.

FireWire and DV Overfør digital video med 400 Mbps
Power Mac G4 har to indbyggede FireWire-porte til overførsel af video i perfekt digital kvalitet fra et videokamera med 400 Mbps.

Videoeffekter i realtid
Matrox RTMac kan levere videoeffekter i realtid. Hvis du bruger Final Cut Pro sammen med RTMac, vises videoovergange og bevægelseseffekter med klippunkter med det samme. På den måde får du frihed til at afprøve mange forskellige effekter og overgange, som du kan se med det samme.

Matrox RTMac

Ukomprimeret SD- og HD-video
Kort som Targa Ciné-videokortet fra Pinnacle Systems er udviklet til at udnytte de utrolige hestekræfter, som kombinationen af Power Mac G4 og Final Cut Pro giver. De indeholder videofunktioner af bedste kvalitet til de professionelle mediefolk, herunder ukomprimeret SD- og ukomprimeret HD-videooptagelse, -oprettelse og -distribution - samt simultant udgangssignal til SD- og HD-video. Derudover fås der kort med ukomprimeret videooverførsel og afspilning af QuickTime-arkiver, komplet understøttelse af HDTV samt 1:1 ukomprimeret video ved en overførselshastighed på 20 Mbps.


. . .
-
 QuickSilver G4
a

-
Juli
2001