QuickSilver G4

Power Mac G4 with iTunesPower Mac G4 with iTunes
More power to enjoy your music.

Tech Specs G4 Processor Music Movies DVD Authoring Graphics Expansion

Brænd dine egne CD'er
Med en Power Mac G4 og iTunes behøver du ikke at interessere dig for datafrekvenser og -formater, og du behøver heller ikke at huske nogen indviklede indstillinger.

CD Pair
Du behøver heller ikke bekymre dig om tilfældige begrænsninger. iTunes har i modsætning til de fleste andre MP3-baserede programmer ingen begrænsninger på kodning. Du kan importere og konvertere musik fra lige så mange CD'er, du ønsker og med den kvalitet du ønsker - på Power Mac G4.

Ud over at kunne brænde DVD-R-diske med 2x hastigheden og læse DVD'er med 4x hastigheden, kan SuperDrive (DVD-R/CD-RW) læse CD'er med 24x hastigheden, brænde CD-R med 8x hastigheden samt skrive CD-RW med 4x hastigheden (maks.). SuperDrive kan arbejde med formaterne DVD-Video, DVD-ROM og DVD-R samt CD-ROM, CD-Audio, CD-R, CD-RW, CDI, CD Bridge, CD Extended, CD Mixed Mode og Photo CD.

Drag and drop CD burning. Vil du gerne brænde dine egne CD'er? Med Disc Burner-software er det nemt at brænde CD'er, så du kan dele film på computeren med familie og venner eller foretage sikkerhedkopiering af vigtige arkiver. Disc Burner kan bruges til det indbyggede DVD-R/CD-RW SuperDrive eller CD-RW-drev i Power Mac G4 samt med mere end 25 CD-RW-drev fra tredieparter.

iTunes Visualizer
Se musikken
Slap af, mens et visualiseringsprogram fortolker musikken i realtid med flydende grafik.

iTunes forvandler Power Mac G4 til en jukebox. Med iTunes kan du bruge Power Mac G4 til at lytte til musik, konvertere musik til MP3-format, fremstille albums med dine yndlingsnumre samt brænde dine egne CD'er. Og nu er iTunes tilpasset Mac OS X, hvilket betyder, at du kan høre musik på et af verdens mest avancerede operativsystemer.

iTunes Player
Hvis der er noget, som kendetegner dem, der arbejder i den kreative branche, er det en forkærlighed for musik. Det betyder, at du sikkert, ligesom de fleste andre kreative mennesker, har en stor stak musik-CD'er liggende - mange af dem indeholder måske kun et eller to numre, som du virkelig kan lide.

Vi kender problemet. Derfor har vi udstyret alle nye Power Mac G4 med funktioner til CD-brænding ved at installere iTunes- og Disc Burner-software. iTunes forvandler Power Mac G4 til en effektiv digital jukebox med brugervenlige værktøjer til at optage musik fra audio-CD'er, søge og gennemse din musiksamling, konvertere sange til MP3-format samt brænde dine egne CD'er.

Gør musikken digital
iTunes konverterer sange fra CD'er og arkiverer dem på Power Mac G4, så du kan lytte til dem, når det passer dig. Du kan føje sange til musikbiblioteket ved at sætte en CD i drevet, og når iTunes viser en liste med sangene på albummet, skal du blot klikke i afkrydningsfelterne ud for de sange, du vil arkivere.

De valgte sange bliver herefter kodet i MP3-format i høj kvalitet og føjet til musikbiblioteket. Og da iTunes er tilpasset PowerPC G4 Velocity Engine går det hurtigere med at kode sange end nogensinde tidligere. Derudover kan Power Mac G4 brænde CD'er i baggrunden, så du kan sende og modtage e-post og surfe på nettet, samtidig med at du brænder CD'er. Når du er færdig, kan du arkivere sangene på en CD, som kan afspilles på Power Mac G4. Du kan også overføre dem til en transportabel MP3-afspiller eller fremstille dit helt eget mix og brænde det på en CD.

Viden er magt
Når du lytter til musik-CD'er på Power Mac G4, er det meget sjovere at lytte til dem end på en almindelig CD-afspiller. Hvorfor? Fordi iTunes viser, hvilket nummer du lytter til. Prøv at se, hvad der sker i iTunes, når du sætter en musik-CD i computeren, mens du har forbindelse til Internet. iTunes opretter forbindelse til CDDB - Gracenotes tjeneste til musikgenkendelse i Berkeley, Californien - som er verdens største database med audio-CD'er og sangtitler på Internet. iTunes søger automatisk i databasen og henter navnet på albummet samt en liste over de enkelte numre, hvilket er flere oplysninger, end der findes på selve CD'en.

iTunes
Find oplysninger hurtigt
Det er nemt at finde sange i dine egne spillelister. Du skal blot vælge Gennemse, hvis du hurtigt vil sortere numrene i biblioteket efter kunstner eller album. Du kan også finde sange ved at skrive de første bogtaver i navnet på kunstneren, albummet eller sangen i feltet Søg. iTunes har en effektiv søgefunktion i realtid, som omgående opdaterer listen med sange, efterhånden som du indtaster flere bogstaver.

iTunes kan bruges til at reproducere materiale. iTunes giver kun licens til at reproducere materiale, som ikke er beskyttet af ophavsret, materiale, som du har ophavsretten til, eller materiale, som du ifølge lovgivningen har lov til at reproducere.

Apple Pro Speakers
Flere muligheder for god lyd
Apple Pro-højtalerne fra Harman Kardon kan sluttes til Power Mac G4 med et enkelt kabel og giver stereolyd i frekvensområdet fra 70 Hz til 20 KHz.

Headphones
Power Mac G4 er også udstyret med et almindeligt jackstik til hovedtelefoner eller almindelige højttalere med egen strømforsyning samt USB- og FireWire-porte til mikrofoner, højttalere, MIDI-enheder og MP3-afspillere, f.eks. RIO MP 600, fra tredieparter.

Rio 800 Player iTunes understøtter i øjeblikket følgende MP3-afspillere:

Creative Labs:
— Nomad II
— Nomad II MG
— Nomad Jukebox

SONICBlue/S3:
— Rio 500
— Rio 600
— Rio 800

Nike Psa[play

Nakamichi SoundSpace 2

MP3-afspillere, der kan bruges til USB-lagringsenheder, f.eks. Iomega HipZip.

. . .
-
 QuickSilver G4
a

-
Juli
2001